Ny Kid's Cook Box for sunne og delikate måltider

Innhold

Kids Cook Box gir deg og din familie smakfulle og sunne nye måltider

Abel & Cole har lansert en ny Kid's Cook Box i tide til sommerferien. Rachel De Thample, som er opprettet av selskapets leder av mat, og hennes åtte år gamle sønn Rory, er ukentlig boks full av sunne, enkle og morsomme vendinger på klassiske måltider.

Alle oppskrifter er sukkerfrie og fullpakket med deilig økologisk frukt og grønnsaker, perfekt for et sunt kosthold for ungdommene dine. Kids Cook Box er egnet for alle aldre, fra tots til tenåringer. Boksen leveres direkte til døren din hver uke, og koster £ 13,50.

Kids Cook Box inneholder alle ingrediensene du trenger, oppskrifts kort, matlagingstips og ytterligere oppskriftsideer og online videoer for ekstra inspirasjon.

Måltider er perfekte for sommeren, og er lette og sunne for å holde barna energiske og lykkelige på de vakre sommerdagen. Boksen er designet for å virkelig fange magien til matlaging, og ta med en deilig stråle av sommer moro til kjøkken over hele landet i løpet av skoleferien. Spise opp måltider litt for ungdommene dine har aldri vært enklere med disse morsomme, økologiske og næringsrike matlagingsideer.

For mer info, besøk @AbelandCole på Twitter.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar