Nytt i Tøft Mudder for 2015 # 2: Liberator

Nytt i Tøft Mudder for 2015 # 2: Liberator - øVELSER 2023
Nytt i Tøft Mudder for 2015 # 2: Liberator - øVELSER 2023
Anonim

Hvis du har taklet Tøff Mudder før, vet du allerede at kurset blir mye lettere hvis du vet hvordan du skal klatre. The Balls To The Wall tau klatre og den soaking våte, avrundede veggen av Everest 2.0 vil være der for å bringe deg mareritt igjen i år, men en ny klatring utfordring, The Liberator, legger til en helt ny dimensjon av glatt trickery.

For mer råd, les vår Tough Mudder Obstruction Tips Guide, pluss også sjekke ut et nytt hinder for 2015, The Birth Canal.

Når du befinner deg opp til The Liberator, må du erobre en 3m høy A-ramme, ved hjelp av trepinner for å lage dine egne fot- og håndtak når du klatrer. Nøkkelen er ikke å prøve å "krype" opp, men å bruke din overkroppsstyrke til å hale kroppen din enda høyere. Heldigvis er det bare en tradisjonell tau klatre på vei ned, men etter flere minutter med hektisk klatring vil det ikke være så enkelt som det høres ut.

«Den beste måten å forberede seg på The Liberator er å målrette ren overkroppsstyrke, sier personlig trener Ben Camara (no1fitness.co.uk). 'Sett inn en opptaksmatrise i treningsøktene dine ved å utføre fire sett med åtte oppsummeringer, men bytt håndposisjonen med hvert sett, slik at du beveger deg fra hender i nærheten til bredere fra hverandre, og fra et overgrep til et grep. '

Grepstyrken vil også være viktig for denne hindringen. 'Få et sterkere grep ved å gjøre tre mange ti reps av forhøyede rader på en opphengsmaskin,' sier Camara. "Stå på en benk, lene bakover og hale kroppen din oppover. I tillegg til å trene din grepstyrke, gir dette en annen vinkel enn en vanlig rad, og du får følelsen av å ha føttene dine fra gulvet - simulerer den unike utfordringen til The Liberator. '

Den forbedrede gripestyrken vil også hjelpe deg på apenbarene - og oppsummingsmatrisen vil utvikle en V-formet torso som ser imponerende ut når T-skjorten klemmer seg til deg etter at det faller i gjørmete vann. Vinn, vinn.

Les vår komplette guide til Tough Mudder for flere tips for å komme gjennom det i ett stykke.

Finn ut mer om XperiaZ3 fra Sony og dens fordeler for Tough Mudder forberedelsene.

Populært emne