Nytt i Tøft Mudder for 2015 # 1: Fødselskanal

Nytt i Tøft Mudder for 2015 # 1: Fødselskanal - øVELSER 2023
Nytt i Tøft Mudder for 2015 # 1: Fødselskanal - øVELSER 2023
Anonim

Wriggling gjennom klaustrofobiske rom og pudder av skittent gjørme er en av de mest minneverdige delene av Tough Mudder-opplevelsen. I tillegg til den vannavløpende Cage Crawl og de glatte rørene til Boa Constrictor, som kommer tilbake i år for å teste dine kommandokrypende ferdigheter og ditt mentale stål, ser 2015 en lansering av et unikt nyskapende nytt krypende hinder: Birth Canal.

Les våre Tøffe Mudder hindring tips guide og sjekk ut et nytt hinder for 2015, The Liberator.

I denne truende prøvelsen må du scramble under en tung plastplate lastet med vatter av rosa væske som vil veie ned på deg mens du klemmer under. Det smale og stadig skiftende rommet ramper opp klaustrofobi-karakteren og krever en annen form for krypevanskelighet, med armer og føtter spredt bredere fra hverandre. Hastigheten er av essensen her også: jo tregere du går, jo vanskeligere slosingsvæsken vil kaste deg i bakken.

Fødselskanalen skal teste deg mentalt, og for å komme igjennom det så fort som mulig må du fokusere på å trene din krypestyrke i treningsstudioet, sier personlig trener Ben Camara av No1 Fitness. "En god rutine ville være å vedta en plankposisjon, hold den i ti sekunder, og utfør ti Spider-Man press-ups (når du senker kroppen din i en standard press opp, løft høyre kne til høyre albue, da gjenta på den andre siden under neste press-opp). En serie alligator kryper - krypende fremover mens du holder brystet lavt til bakken - vil også være en fantastisk hjelp for å bygge din helt viktige skulderstyrke. '

Så bruk kraften til edderkopper og alligatorer, og du vil ikke bli squashed som en flue under vekten av Birth Canal's ondskapsfarge rosa væske.

For mer tips og praktiske råd for å overleve løpet, les vår Tough Mudder komplette guide.

Finn ut mer om XperiaZ3 fra Sony og dens fordeler for Tough Mudder forberedelsene.

Populært emne