Ny Balance Fresh Foam Zante v3 Running Shoe Review

Innhold

The Fresh Foam Zante v3 er New Balance forsøk på å tread linjen mellom myke, polstrede løpesko og lette racere. Noen ganger forsøker å treffe dette søte stedet en modell som ingen virkelig ønsker - men heldigvis er dette ikke tilfellet med Zante v3. Det er en utmerket sko som vil oppfylle alle krav til de fleste løpere.

Til tross for den store mengden av pute på solen, har New Balance holdt Zante v3 vekten ned til 249,5 g (UK størrelse 8,5), og hvis noe føles det lettere enn det på foten når du kjører, delvis på grunn av den smale profilen av skoen.

Zante v3 har en svært responsiv tur, og - selv om putten i sålen betyr at den passer for lange, enkle løp - fant jeg at det var best når det gikk opp i tempoet. For å være ærlig er det så greit på foten at mitt tempo krøp opp under enkle anstrengelser uten at jeg selv realiserte.

Se relaterte The Best New Road Running Shoes for 2018Marathon Training: Planer, utstyr, ernæringsråd og merThe Best Men's Running Gear og hva å vite før du kjøper

Takket være sin balanse mellom demping og lydhørhet, er Zante v3 et flott valg for stort sett alle slags løp. Det kan være litt vanskelig for din enkleste innsats, spesielt hvis du er vant til å plysj, ekstremt polstrede såler, og noen løpere vil ha en jevnere lettere sko til racing, men Zante v3 dekker mange baser mellom ekstremerne, gjør den egnet for de fleste trening og løp fra 5K til hele 42,2km.

Når det er sagt, betyr den smale profilen til skoen at den ikke er den mest stabile, så du må ta vare når du pisker rundt stramme hjørner i det våte, og hvis du drar på mudret bakken under løpene dine, må du være forberedt på å senke betydelig eller slå på dekk. (Hvis du overpronerer, bør du unngå det helt.) Kom deg inn i en rytme på den åpne veien, og Zante v3 er en glede å løpe inn.

Øvre er pustende, men følte meg veldig tøff når jeg først hadde på Zante v3, til det punktet hvor jeg var bekymret for at jeg burde ha bestilt en størrelse opp på min normale løpesko størrelse. Men etter noen få løp det løsnet opp pent. For meg, det er - hvis du liker mye plass i tå-boksen eller har svært store føtter, kan Zante v3 ikke være den ideelle skoen for deg.

Det er også en stilig sko, selv i Energy Lime colourway, og det er også en reflekterende versjon som er en ufattelig grå om dagen, men lyser som et fyrtårn om natten for ekstra synlighet.

Det er lett å anbefale Zante v3, spesielt fordi det koster £ 95. Det er ikke en ubetydelig mengde på noen måte, men med flere og flere løpesko som går nærmere £ 150, er det vel verdt å se en pris under £ 100.

£ 95, kjøp på newbalance.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar