Skulle du aldri gjøre noen til en prioritet?

Noen gang har du hørt den linjen, bør du aldri gjøre noen til en prioritet når alt du er til dem er et alternativ? Vel, her er det du trenger å vite om det.

Når du elsker noen kjære, er det åpenbart at du vil gjøre dem til en prioritet i livet ditt.

Men hva gjør du når følelsen ikke er felles?

Vel, det er der alt begynner å gå galt i et forhold.

Misforståelser i forventninger fra hverandre er nesten alltid den største grunnen til dårlige relasjoner og vennskap.

[Les: Hvordan slippe et forhold som er ille for deg]

Gjør noen en prioritet i livet ditt

Kjærlighet er en morsom ting.

Når du elsker noen, kan du ikke hjelpe, men åpne hjerteflodene dine og velkommen dem inn.

Det føles bra, gjør det ikke, når du virkelig kan elske noen helhjertet?

Når du er i et nært vennskap eller en spirende romantikk, føles det godt å bry seg om noen.

Og det føles mye bedre når du vet at den andre personen bryr seg om deg også.

Men når omsorg og bekymring er ensidig, kan forholdet begynne å bli bittert og ta en verre sving.

[Les: Årsaker til hvorfor kjærlighet kan skade så mye når det går dårlig]

Min erfaring med prioriteringer og beste venner

Inntil en tid siden hadde jeg en veldig god venn. Vi var BFFs og delte hvert øyeblikk sammen.

Vi kjente hverandre siden videregående skole, vi hadde til og med flyttet sammen og bodde akkurat som to lykkelige søstre. Og alt i livet mitt var bare perfekt.

Nå skal jeg ikke lyde som en braggart her, men jeg har alltid funnet det lett å få oppmerksomheten til gutta jeg likte mens min venn fant det vanskeligere å få en fyr til å holde seg fast. [Les: Hvordan få en fyrs oppmerksomhet under noen omstendigheter]

Men jeg likte aldri å se vennen min trist eller alene, så jeg begynte å merke henne sammen på de fleste av mine datoer, så hun trengte ikke å føle seg ensom hjemme. Jeg bryr meg ikke om jeg mistet en fyr. Hvis en fyr jeg daterte ikke kunne ta oss begge ofte ut eller være hyggelige med henne, var han ute av livet mitt. Jeg var veldig beskyttende for min venn, og jeg ønsket alltid å se henne lykkelig.

Jeg delte alle mine spesielle anledninger med henne. Jeg tilbrakte måneder med å spare på å kjøpe henne en perfekt bursdagsgave, og jeg dumpet selv kjærester hvis hun var i nedgang og ønsket meg å tilbringe mer tid med henne hver dag. Det var virkelig ubetinget kjærlighet, og jeg hadde ingen forventninger fra henne. Faktisk var jeg ekstremt knyttet til henne.

En dag møtte hun en fyr og begynte å danse ham. Jeg var over månen for henne og ga henne mye plass til å tilbringe tid med sin faste kjæreste. Til tider tilbrakte jeg til og med netter på en annen venns sted bare så min beste venn kunne få litt kvalitetstid alene med kjæresten sin.

Noen måneder i hennes forhold, og jeg kunne ikke gjenkjenne min beste venn lenger. Vel, hun så det samme, men hennes oppførsel ble fullstendig endret. Hun slutte å ringe meg over telefonen, og ville ignorere meg selv om jeg satt i samme rom med henne. Hun ville snappe på meg uten grunn, og hun ville ha mye plass til seg selv. Hun var avskilt og fjernt, og vårt forhold endret seg helt innen en måned eller to. Og jeg ble ødelagt.

Selv da jeg prøvde å snakke med henne om det, var alt hun måtte si, "Vel, folk endrer seg, ikke?" Hvorfor kan du ikke håndtere det faktum at jeg har endret?

Hun forventer fortsatt at jeg skal gjøre alt bortskjemt, matlagingen og ta vare på henne, og hun ønsket at jeg skulle kjøpe ting, men hun ville ikke gjøre noe for meg. Faktisk hadde hun ikke engang tid til meg lenger. Og alt jeg ville ha fra henne var å tilbringe en halv time å snakke med meg hver dag. Men hun ville ikke gjøre det.

Og i en samtale gikk hun så langt som å anklage meg for å være sjalu fordi hun er gladere enn meg!

Min beste venn var en prioritet for meg, men det tok meg mange smertefulle tårer, lange søvnløse, fullverdige netter og smertefulle hjerterytme for å innse at jeg ikke var en prioritet for henne.

Og det er da jeg skjønte at du aldri bør få noen til å prioritere når alt du er til dem er et alternativ. Jeg følte meg forrådt og lurt. Og jeg følte meg så brukt fordi jeg ofret min lykke til henne i årevis, og alt hun måtte si til meg var "hvem sa du å gjøre det?"

For første gang i mitt liv forstod jeg faktisk hvordan hjerteskjærende og elendig det føles å være ubetydelig i øynene til noen du elsker så mye. [Les: Hva er uberørt kjærlighet og hvordan du kommer over det?]

Du bør aldri gjøre en feil person en prioritet

Unødvendig å si, jeg er ikke i kontakt med den vennen lenger. Jeg bryr meg fortsatt om henne, og er fylt med kjærlig kjærlighet når jeg støter på henne. Men jeg kunne ikke holde venner med henne lenger.

Men nå ser jeg tilbake på alle de årene, skjønner jeg noe. Jeg kan ikke skylde min venn for hva som skjedde. Jeg gjorde henne til min prioritering, og jeg tillot henne å bruke meg. Jeg bryr meg ikke om jeg var en prioritet for henne eller ikke, fordi det var bra å ta vare på hennes behov, og fikk meg til å føle meg godt inne.

Når du elsker noen som en partner eller en venn, tar du en risiko. Din kjærlighet kan gjengis gjensidig, eller kanskje det vant. Så hvis du vil ha et godt liv, ta tid å bli forelsket i noen. Det er den sikreste måten å sikre at du gir hjertet ditt til den rette personen.

Noen ganger er folk bare egoistiske.Og det er ingenting du kan gjøre med det. Men fra min egen erfaring er alt jeg kan gi deg råd til å unngå folk som ikke gjør en innsats for å være hyggelige med deg. Kjærlighet og hengivenhet bør aldri være ensidig. Forsømmelsen du føler er verre enn smerten du vil føle etter en oppbrudd. [Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

Et forhold er et bytte system

Det handler ikke om å holde telle. Det handler om ubetinget å elske hverandre. I et perfekt forhold gir både de involverte menneskene og tar hele tiden. Og det holder kjærlighetens hjul spinnende jevnt.

Det kan være et forhold mellom elskere, venner, søsken eller med foreldre, et godt forhold er alltid en byttehandel. Men når omfanget av gi og ta begynner å spisse over, vil en partner begynne å føle seg drenert og irritert. [Les: 80-regelen i relasjoner]

Vet du at du bare er et alternativ?

I mange tilfeller kan du ikke engang innse at du er i et ujevnt forhold. Du kan bli oversvømt av følelser, eller verre, du kan overbevise deg selv om at du trenger å gi mer til forholdet fordi partneren din er mer fortjent av kjærlighet og hengivenhet.

Forhold fungerer best bare når kjærlighet og hengivenhet utveksles i like store tiltak.

Hvis du noen gang føler at du er den som gjør alt å gi mens en venn eller en elsker bare tar deg for gitt eller bruker deg, tilbake vekk fra forholdet. Å gå bort vil skade, men det er fortsatt bedre enn å måtte utholde forsømmelsen og smerten av å oppleve et ensidig forhold hver dag i livet ditt. [Les: Hvordan din egen respekt påvirker deg og dine relasjoner]

8 tegn på at du har gitt noen en prioritet når du bare er et alternativ

Hvis du er utilfreds med forhold i livet ditt, er det stor sjanse for at du er i et ensidig forhold. Bruk disse 8 tegnene for å finne ut om du gir noen mer prioritet enn de fortjener i livet ditt.

#1 De forventer at du skal gi, men de gir ikke tilbake.

#2 De slipper deg hele tiden selv når du har de minste forventningene fra dem. [Les: Når skal du avslutte et dårlig vennskap?]

#3 Du er bare en reserveplan i livet når de ikke har noe bedre å gjøre.

#4 De bryr seg ikke om dine følelser. Selv når du emosjonelt henter ditt hjerte ut, i stedet for å forstå deg eller høre deg, argumenterer de bare tilbake eller prøver å rettferdiggjøre seg selv.

#5 Du føler deg vondt hele tiden når du er rundt denne personen.

#6 De behandler andre på en spesiell måte og gir dem mye oppmerksomhet, men du får aldri noen preferanse uansett hvor hardt du prøver å tilfredsstille dem.

#7 Du er alltid tatt for gitt uansett hvor mye du prøver å vinne sin hengivenhet.

#8 De er helt egoistiske og bryr seg bare om seg selv. De stiller alltid sine egne behov før din, og de prøver å manipulere deg hele tiden. [Les: Hvordan slutte å tenke på noen du liker mye]

Hvis du opplever noen av disse tegnene i et forhold, er du sannsynligvis bedre å snappe alle båndene med dem. Men husk at det ikke er din feil at denne personen er egoistisk. Noen ganger bryr noen mennesker seg for mye om seg selv til å tenke på en annen persons perspektiv.

[Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Glem aldri den meningsfulle linjen, du bør aldri gjøre noen til en prioritet når alt du er til dem er et alternativ. Det virker fengende, men å forstå den linjen kan bety forskjellen mellom lykke og smerte for resten av livet ditt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar