Aldri vært forelsket? 10 fantastiske ting du alene opplever

Hvis du aldri har vært forelsket, ikke bekymre deg. Og ikke kast bort tiden din på jakt etter noen å være forelsket i, bare for å være i et forhold.

Hvis alt du vet om kjærlighet er de tingene du ser på tv eller filmene, har du mer å lære om hvordan å være forelsket virkelig kunne føle. Eller i det minste, er dette hva menneskene som har blitt omfavnet og brent av kjærlighet, forteller deg. Hva disse menneskene ikke vet, er imidlertid folk som aldri har vært forelsket, også en ting eller to for å lære dem om liv og kjærlighet.

Tross alt, i all verdenens og livets galskap, har aldri vært forelsket, det har også noen fordeler - og du vet det!

Livet er fortsatt bra, selv om du aldri har vært forelsket

Så mens du ikke faller ennå, gå og nyt livet ditt. Lev det fullt ut, fullfør deg selv først, fyll opp bøttelisten, og gjør hver enkelt til virkelighet. Gjør ting du alltid har ønsket å gjøre. Stol på at kjærlighet kommer til rett tid, på rett sted og med den rette personen.

I mellomtiden kan du lage en cocktail eller ta deg litt øl og heve glasset til deg selv. Du alene er fantastisk. Du rocker * selv om du aldri har vært forelsket *! Her er det som er bra om livet ditt hvis du aldri har vært forelsket.

# 1 Det er bedre enn å være i et dårlig forhold. Du vet hvordan det er. Du har hørt historiene dine venner forteller deg. Jenta elsker gutt og gutt misbruker jente eller jukser på henne. Det er alltid noe sobhistorie i et forhold, og du vil ikke ha noe av det. Du har vært alene i det meste av livet ditt, og du vil helst være sammen med vennene dine eller alene enn å være forelsket i noen som skal behandle deg dårlig. [Les: 7 hemmelige tegn som avslører et dårlig forhold]

# 2 Du er ikke bundet ned. Siden du aldri har vært forelsket, er det ingenting å hindre deg i å gjøre det du vil. Du er ikke knyttet til en person og kan lett opp og forlate byen for å tilbringe et år i Tibet hvis du vil. Du kan gå opp karriere stigen alt du vil uten å måtte bekymre deg for å skade partnerens ego fordi du tjener mer enn han. Kort sagt, du er fri som en fugl.

# 3 Du kan gjøre hva du vil. I likhet med tidligere premisser, hvis du aldri har vært forelsket, er du ikke redd for å gjøre det du vil. Du kan gå der ute og ha det gøy. Møt folk uten frykt for å bli skuffet eller bli ledet på. Du kan gå ut med vennene dine hele natten uten å bekymre deg for noen som bekymrer deg for deg. Hjemme kan du sette føttene opp og ikke barbere bena og være i orden med hvordan du ikke har tatt en dusj i flere dager.

# 4 Du kan nyte livet til det fulle. Hvis du aldri har vært forelsket, har du aldri vært hjertebrudd. Du har fortsatt denne vakre utsikten over verden og av mennesker, ikke noe utjevnet misnøye og bittert forakt. Du lever livet med ren glede og tillit, og livet for deg er vakkert, selv om du aldri har vært forelsket eller i et forhold. [Les: 18 måter å ha høy selvtillit og begynne å vinne på livet]

# 5 Du har ikke hatt heartbreak. Siden du ikke har gitt ditt hjerte til noen, så har du ikke opplevd det blir ødelagt. Kanskje den eneste gangen du følte hjertesorg, var da den siste episoden av Game of Thrones ble sendt, og du savnet det og kan ikke vente på neste sesong * Ja, vi føler deg *. Når du ikke har opplevd heartbreak eller svik, kan du ringe deg selv heldig - eller bare en jomfru i kjærlighet.

# 6 Du har noe å se frem til. Aldri å ha vært forelsket betyr ikke at du lukker dørene dine til muligheten for kjærlighet en dag å feie deg av føttene, eller cupid sikter på sin bue * og du mangler det ikke denne gangen *.

Ikke å ha vært forelsket betyr at du fortsatt har kjærlighet til å se frem til. Det gir deg håp, et håp om at du en dag vil finne noen som vil få deg til å føle deg som de tegnene du så på de småflikene.

# 7 Det er greit hvis du ikke ender med noen. Hvis du er i 30-årene, 40-årene eller 50-årene * eller lenger *, og du aldri har vært forelsket, så kudos til deg. Du har brukt en stor klump, om ikke mest, av livet ditt ikke å være forelsket. Det betyr imidlertid ikke at du er kjærlighetsløs. [Les: Å være singel: 30 glade, inspirerende sitater for singler]

Du har kjærlighet til familien og vennene dine, og kanskje kjæresten din. Ditt liv er fullt av kjærlighet, selv om du ikke har vært romantisk engasjert i noen. Og du levde livet bra, du døde ikke eller ble gal. Så alt er bra.

# 8 Gode ting kommer til de som venter. Hvis du ikke har blitt bitt av kjærlighetsfuglen ennå, så er du kanskje kresen, men for godt. Med mange par på vei til splitsville før de kan til og med si "kompromiss", så vet du at hvis du må ha det, må du ha det beste.

For å få det, tar du deg tid til ikke bare å være i et forhold eller være blindt forelsket i omtrent alle andre. Du er villig til å vente på den beste, den beste personen for deg. [Les: 10 ting du gjør som tar med deg din sjelevenner]

# 9 Du trenger ikke det for å være lykkelig. Ikke alle som er forelsket, er glade, og ikke alle som ikke er forelsket, er elendige.Men å vite livet uten romantikk, kjærlighet eller en partner, vet du at du ikke virkelig trenger det for å være lykkelig. Du har det bra, og i motsetning til andre, stoler du ikke på noen andre for å validere deg eller din lykke.

Du vet hvordan du skal være glad alene. Så om noen kommer i fremtiden, er du ikke redd for å slippe av hvis ting ikke trener, fordi det å være alene er bedre enn å være med dårlig selskap. [Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være veldig moro også]

# 10 Gnisten kommer til å bli enorm. Så stor det kommer til å være som fyrverkeri den fjerde juli, faktisk. Hvis du aldri har vært forelsket, så overrask deg - når kjærlighet kommer til deg, vil det bli en helluva en flott og fantastisk følelse.

Det er folk som har vært i og ut av kjærlighet for de fleste av deres liv, og nå virker de sliten og jaded. Det er også de som ikke kan vente på å være forelsket i den neste personen de ser, bare for å ende opp med å bli brent. [Les: 10 helt drømmende tegn på kjærlighet ved første øyekast]

Men ikke deg. Du bidro tiden din * Heck, du kan ikke engang tenke på det fordi du er opptatt av å være kjempebra *, så når Cupid endelig treffer deg med hans pil smacker - rett inn i hjertet ditt, så kommer det til å bli en du aldri glemmer.

[Les: 8 produktive måter å lære å elske det enkelte livet]

Selv om du aldri har vært forelsket, før eller senere, kan du bli overrasket over å ha det rett foran deg. I mellomtiden nyte de mange fordelene med å ha ingen og ikke pine etter noen - ingen kjærlighet, ingen forpliktelser, ikke noe problem!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar