Netflix og chill! â € "Hvordan gjør du den riktige veien

Ønsker du å gi filmene dine en lykkeligere slutt? Lær hvordan du kan Netflix og chill som en sjef, ved å bruke trinnvise veiledningen nedenfor.

Netflix og chill har vært en ting så lenge, vi kan ikke engang huske når og hvor den faktisk startet. Eva spurte Adam om å "bite eplet og chill?" Eller var Big Bang faktisk en film som våre forfedermikroer var vitne til?

Det er nok å si, det er en ting, og folk bruker det faktisk for å få datoer eller til å koble seg til. Ganske vist kan det ikke fungere som planlagt, siden kvinner vet bedre i dag, men det er en morsom isbryter - spesielt når det uttrykkes uten noen hint om trakassering.

Selv om det raskt blir verdens mest virale oppsamlingslinje, kan du bruke det til jo bedre, desto bedre er å søke etter din sanne filmkammerat. Så, hvis du lurer på hvordan du skal gjøre dette arbeidet til din fordel, er det trinnene du må følge.

Trinn 1: Prep din filmkammerat.

# 1 Velg din kompis. Det er mange mennesker som er villige til Netflix og chill, men du må velge noen som vil sette pris på din smak i filmer, og det er ikke sannsynlig å drepe deg hvis du sovner i midten.

# 2 Bestem deg om du vil ha et seriøst forhold. Til Netflix og chill betegner en midlertidig ordning. Du må avgjøre om dette er en forløper til Hulu og begå, eller bare en forbigående fase til søket etter neste filmkammerat begynner.

# 3 Dato dem for en stund. Vi anbefaler ikke at du ser en film i huset med en komplett fremmed. Det kan ende på dårlig på så mange måter, så det er best å bide din tid og se om det er verdt å dele abonnementet ditt med denne personen.

# 4 Fortell dem du vil Netflix og chill. Du trenger ikke å bruke selve setningen, med mindre du kan levere det med finesse. På grunn av sitt stigende virale omdømme, kan det bli misforstått som et merke mot deg, i stedet for en ufarlig vits for å lette spenningen. For å starte, prøv å spørre datoen din for å se en film hjemme. [Les: 10 flotte filmer både damer og herrer vil nyte]

# 5 Hvis de avviser tilbudet, daterer de litt mer. Det er en 50-50 sjanse for at partneren din ikke kan være opptatt av ideen om å være alene med deg, i et rom fullt av seksuell spenning. Hvis det skjer, bare la dem tenke på det litt mer. Mens de gjør det, begynner de å danse som vanlige mennesker, og vent på den perfekte tiden å tilby igjen.

Trinn 2: Sett opp logistikken din.

# 1 Kjøp næring. Bare hold deg til reglene. Kjøpe noe som kan spises med hendene, eller plasseres direkte i munnen din, og sørg for at ingenting inneholder ingredienser som drar i munnen din i dager. Åh, og vitser

# 2 Rengjør din plass opp. â € œNuff sa.

# 3 Betal romkameraten din av. Send dem av for å se en film * eller to * andre steder. [Les: De ti reglene for å tilbringe en natt sammen for første gang]

# 4 Hvis de ikke vil forlate, må du betale dem for å holde seg inne i rommet. Det er verdt det.

# 5 Angi en dato og klokkeslett som er behagelig for dere begge. Fredagskveldene er gode, men det er bedre å planlegge noe til lørdag, slik at datoen din ikke kommer til å bruke unnskyldningen, "jeg er for trøtt fra jobben."

Trinn 3: Still inn stemningen.

# 1 Dim lysene. Og så begynner det. Hvis du ikke har råd til en elektriker å installere dimmerlys, ikke prøv å bruke YouTube til å gjøre det selv. Bare kjøp stearinlys eller en billig lampe med varm belysning.

# 2 Pass på at rommet lukter fint. Kjøp et par bokser av air freshener, eller et stearinlys - helst noe blomstret eller woodsy.

# 3 Forbered dine forfriskninger. Du trenger ikke å lage en fin presentasjon. Så lenge alt er tilgjengelig på salongbordet, er det bra.

# 4 Velg en haug med filmer før de ankommer. Velg en film som viser din personlighet eller personligheten du ikke har, men vil formidle. Enten din dato er en fyr eller en jente, er det best å velge noe som vil gjøre dere begge sårbare og følelsesmessige. Det beste valget ville da være en Pixar-film. Notisboken er litt åpenbar. Hvis du ikke har lyst til å gråte, velg en virkelig, virkelig, virkelig skummel film, i stedet. [Les: 11 date night filmer for å få din partner i humøret]

# 5 Spill litt musikk først. Presentere Spotifyâ € œAlternativ R & Bâ € œ spilleliste â € "en surefire hit. [Les: Den absolutte elskovspillelisten for å snu din elskede på subtilt]

Trinn 4: Når datoen din kommer.

# 1 Tilby din dato en kul drikke. Varm drikke er for folk som føler seg ned, som Sheldon sier. Å tilby en kul drikke gir en innbydende atmosfære og kan også redusere kroppens temperatur for din partner nok til å kose.

# 2 Delta i en liten chitchat. Ikke kjedelig-som-helvete-vær så snill-gull-min-øynene chitchat. Stille spørsmål. Vær interessert. Fortell dem om dagen din. Bare få ballen til å rulle. [Les: 36 tilfeldige spørsmål til flørtende menn og jenter]

# 3 Inviter dem til å sitte på sofaen. Pass på at du legger mange kasteputer i nærheten av enden av sofaen. På den måten vil datoen din ikke ha nok plass til å sitte hvor som helst for langt unna deg.

# 4 Bestem hvilken film du skal se. Present ditt valg til din dato.Hvis de har et annet forslag, bare sug det opp og håper at du kommer til å lykkes med filmen.

# 5 Se filmen. Til slutten. Ikke - jeg gjentar, ikke under noen omstendigheter, hoppe partneren din midt i filmen. Dette er for ditt eget gode. Forsinkende tilfredstillelse kan øke sjansene for å utvikle en dypere tilkobling. Dette er en god tommelfingerregel, også fordi det er en betydelig mulighet for at partneren din kanskje vil fullføre filmen. [Les: 13 erotiske filmer uten porno som er sikker på å snu dere to]

Trinn 5: Etter filmen.

# 1 Tilbyr dem noen kjøligere drikker. Ta ut spritet!

# 2 Diskuter filmen. Hva skal du snakke om?

# 3 Spill litt musikk igjen. Den spillelisten fra tidligere kan fortsatt få jobben gjort.

# 4 Flørt litt. De sier flørting er en kunst. Når det er sagt, bruk verktøyene til din disposisjon, som kroppsspråk, konsensuell berøring og øyekontakt. Det er ganske enkelt, spesielt hvis du er komfortabel med hverandre etter filmen. Bare vis partneren din om at du liker dem, og at du vil se hvor dette kan gå.

# 5 Chill. Definere ordet â € œchillâ € er like enkelt som å finne meningen med livet. Alt avhenger av hvordan du og din partner vil fortsette. Ønsker du å bli mer fysisk? Eller vil du bare nyte kvelden og la brikkene falle der de kan?

[Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

Uansett hva som skjer når du slapper av, bare vet at det viktigste er at du endelig skal tilbringe litt tid med personen du liker. Hvis Netflix og chill ikke virker for deg, er det andre måter å få jobben gjort på. Husk, du kan alltid Chipotle og chill.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar