Negging Game: Filosofien om negging og hvordan du bruker den riktig

I stedet for å være redd for å tråkke på tær, er kunsten å negging et eksperiment i å skape spennende følelsesmessig forbindelse.

I Google-definisjonen ser du negging som beskrives som et backhanded kompliment eller fornærmelse, strategisk designet for å få en annen person til å stille spørsmål om sin egen tillit og gi deg deres godkjenning.

Men jeg tror at denne altfor bokstavelige tolkningen ikke helt slår marken. Negging er noe selv gode venner gjør med hverandre. Selv om de ikke er klar over det, gjør de det. Likevel, spør noen om de reagerer følelsesmessig til neg, og de vil sannsynligvis si: "Helvete, nei, jeg har ikke lavt selvtillit; Jeg er sikker på hvem jeg er. "Det er en element av sannhet til det utsagnet, men igjen savner det markeringen ...

Sannheten om negging kvinner

Faktisk, hvis noen ikke kan le for seg selv litt, eller utfordres på noen måte, snakker det nok mer om deres grad av usikkerhet enn om de skulle le eller utrope i reaksjon på et neg.

Jeg husker en komiker-Joe Rogan, sier noe som: "Du vet at jeg anser deg som en god venn hvis jeg gjør narr av deg." Så tenk på å nippe som Ying til Yang i leken skikkelig.

Negging kvinner på riktig måte - Med alle de rette negging-eksemplene

Hvis målet ditt er emosjonell dominans eller manipulasjon, så er du ute av min venn. Hvis du sikter mot moro for dere begge, er du nå på marken. Enkelt sagt kan det være spennende å engasjere seg i verbalt og atferdsspill. Alltid å være behagelig er ... kjedelig. [Les: Nice guy syndrome - 15 grunner til at jenter finner hyggelige gutter veldig kjedelig]

Følgende filosofier gir innsikt i hvordan negging kvinner kan være en fin måte å skape spennende kjemi på, og hvordan det kan blåse opp i ansiktet dersom det gjøres dårlig. Nyt!

Negging kvinners filosofi # 1 Være legen. Mens du snakker med en jente, tenk deg at du er legen og hun er pasienten din. I stedet for å være i firmaet for å tilfredsstille henne, vurderer du sterkt og diagnostiserer om hun er sunn og legger merke til hennes kjennskap. Dette er et flott tenkemåte hvis du vanligvis pleier å være veldig behagelig.

Dette trekker deg ut av folkets behagelige ramme, til en der du faktisk "ser" jenta, inkludert hennes feil og motsetninger. En fin måte å balansere ut overenskomst med skjønn. Du vil ha den beste jenta for deg, ikke bare noen jente. [Les: 35 virkelig viktige spørsmål å spørre en jente du nettopp har møtt]

Negging women's philosophy # 2 Slip løs dyret. Mange gutter i disse dager vil være kvinner - for å være like hyggelige og like mulige som deres partner. Men det er en grunn til kjønnsskillelser! Hun vil ikke at du skal være kvinne, ellers ville hun bli en kvinne. Så, eier din maskulinitet og vær litt kresen til tider.

Få ut av mental tankegang. I stedet bruker du en negging som en måte å vise jenta på, ditt dyrs alfa side - den uten maske. Vis henne du er ikke her bare for hennes glede, men at du er en uavhengig person med grenser, standarder og meninger.

Negging kan være et uttrykk for dyrets side av deg. Du noen ganger faktisk finner ting om en hvilken som helst jente å være irriterende, kokende eller goofy, og du er selvsagt uenig med det hun sier til tider. Nøkkelen her er bare for å være ærlig: ufiltrert, gjennomsiktig, sløv. [Les: Feminine gutter - 50 feminine egenskaper som gjør deg mindre enn mannlig]

Negging kvinners filosofi # 3 Neg via tekst, men legg en x 🙂 etter. Ok nå gir jeg vekk nøklene til kongedømmet. Dette bør ikke fungere så godt som det gjør ... men det gjør det. Jeg vil ikke si hvor langt du kan gå med det, men det blir ganske ekstremt.

Sett en x 🙂 etter en tekst neg, slik at hun vet at du har det gøy, heller enn å prøve å score poeng ved å fornærme henne. Igjen, det lar henne føle noe av ditt indre dyr - at du ikke er noen som lett kan kontrolleres, eller bare her for å si de riktige tingene.

Negging eksempler:

Bare to! * Oppfinne din egen. Poenget er ikke å replikere denne linjen for linje! *

-Du minner meg om potet jeg hadde til lunsj x 🙂 * Denne fungerer bare virkelig hvis hun er varm og tydelig selvsikker på sitt nivå av attraktivitet *

Er du sikker på at du gikk i skole? x 🙂 * Kanskje hun sender deg uncreative lat tekst svar * [Les: Slik tetter en jente over tekst - få henne til å flørte tilbake med deg]

Negging kvinners filosofi # 4 Beklager, så neg henne igjen. Dyret kan ikke være fullt sivilisert. Noen ganger reagerer en jente og liker negrene dine, men reagerer plutselig dårlig på en. Kanskje gikk neget litt for langt, eller ble hun plutselig klar over at du gjorde det og ønsker å gjøre et poeng. I så fall, beklager oppriktig og kort.

Fortsett ved å endre samtalen, men gjør det igjen på nytt. Dette er enda bedre hvis du har et grønt grin. En vanlig reaksjon kan være at hun slår deg og gir deg "OMG, jeg er rasende", noe som betyr at hun nyter det, selv om hun er sjokkert over at du vedvarende.

 Negging kvinners filosofi # 5 Vær kort. I Shakespeares ord, hvem var en mester på trickster eller jester archetype, er "korthet sjel av vitt." Så overdriv ikke et neg; mindre er mer.Tenk på å negging kvinner som et enkelt notat midt i en stor symfoni av overtures.

Fokuserer for mye på ett notat ødelegger den samlede strømmen av en interaksjon. Med andre ord, ikke stole på negging, bare ha det som et av de mange verktøyene du har i arsenalet ditt. [Les: Shakespeare kjærlighet sitater - 40 klokt ord fra baren]

Negging women filosofi # 6 Ikke vent på en reaksjon. Har noen gang vært ute med en vennegruppe, men det er denne personen i gruppen som synes å prøve for hardt for å få en latter?

Han sier noe, og så ser seg rundt, i håp om at han får en god reaksjon. Han er helt selvbevisst og ikke bare engasjerer seg i banter for det morsomme av gruppen. Det handler om ham. Dette er en dårlig måte å nærme seg negging på.

Fokuser på ditt eget selvuttrykk og hva du lager sammen. Etter at du har gjort en negging-setning, vent ikke på hennes reaksjon. Fortsett som normalt og la samtalen fortsette som om det aldri skjedde. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

Negging kvinners filosofi # 7 Legg merke til hennes reaksjoner. Noen jenter får for mange komplimenter og slutter å legge merke til dem. Eller dette kan være tilfelle for en rekke andre psykologiske årsaker, for eksempel farproblemer.

Min generelle filosofi er å godta personen for hvem de er, i stedet for å prøve å endre dem. Arbeide med sine quirks på en måte som gjør kommunikasjon til en opplevelse snarere enn en formalitet.

Negging reaksjon eksempler:

Noen negging reaksjon eksempler og hva de betyr:

-Hvis hun ler opprørende når du negerer henne, betyr dette at hun er følelsesmessig mottakelig. Krymp det opp og kast inn mer liknende negspik, men overstyr det ikke, slik det blir forutsigbart. Se etter de ekte ting som er quirky om henne.

-Hvis hun blir følelsesmessig på en mindre positiv måte, betyr dette at hun er berørt. Du kan fortsatt muligens bruke neg, men bruk dem mer sporadisk og sørg for at du har et smil i øynene, og at du har det gøy. Når du går for langt, si beklager og gå videre til et annet emne.

-Hvis hun forblir nøytral, kan du ha en jente med en svært balansert personlighet, så mye mindre i veien for neger virker som mer. [Les: 15 ting du må vite dating en jente med pappa problemer]

Negging kvinners filosofi # 8 har ALDRI FUN... Eller ikke gjør det. Denne er så viktig at jeg måtte kapitalisere den. Vanligvis er litt lekfull "push, pull" en fin måte å holde forholdet sunt. Hvis du alltid er enig, er sjansen for at du ikke har et sunt forhold fordi du ikke er ærlig med hverandre.

Men hvis du neg kvinner for å få deg til å føle deg bra ved å få henne til å føle deg dårlig, kommer den over som gjengivende, bitter, trengende, manipulerende eller hva som helst. Tenk på negspill mer som bantering med en venn, for moro av begge. [Les: Hvordan flørt med jenter - 15 hemmeligheter for å få en jente til å falle for deg]

Negging kvinners filosofi # 9 Reframe hennes ramme. Den som holder rammen har myndighet ...

Negging eksempler:

Si at du er på en restaurant med en jente, og du kaster deg ned på litt mat:

Hennes til deg: "Du er en slob."

Du til henne: "Vi er alle slobs ved sammenligning, din Grace." Gi en curt bow. Når serveren nærmer seg, "Vennligst, kan jeg bestille noe til prinsessen."

Den nøkkel-dumme, selvfornøyd, og ikke reaktiv. Hvis du finner det morsomt, så er det bra. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker relasjoner]

Negging kvinners filosofi # 10 Bland det opp. Tenk på neger som pigger i en ellers solfylt ettermiddag. Hvis hele dagen var fylt med pigger ville det være forferdelig. Imidlertid spiser litt pepper og salt et godt stykke biff.

Negging Filosofi # 11 Ta bort. Tenk deg at du bruser en jente med engasjert samtale og oppmerksomhet. Plutselig slutter hun å gjøre en innsats for å fortsette samtalen eller virke distrahert. I denne situasjonen kan du bare jobbe hardere. Men et neg i form av en "take away" betyr at du tar bort fra hennes sikkerhet om at du er i henne uansett hva hun gjør.

Negging eksempler:

-Start å se deg rundt, fokusere andre steder, når hun blir for komfortabel. Dette er en god måte å gjøre henne mindre sikker på hvor mye hun har vunnet over oppmerksomheten din.

-Hvis hun er attraktiv eller super-varm, er enig med henne når hun forteller deg om en fysisk funksjon hun er usikker på. Hun venter sannsynligvis på at du skal si, "Nei, nei, nei! Er du gal? Du er fantastisk! "

- Dra deg bort etter å ha vist henne mye oppmerksomhet og engasjert samtale, slik at hun savner den. Hun vil jobbe for å komme tilbake til dine gode bøker. [Les: Attraksjonsteori: Hva gjør deg ønskelig i noens øyne?]

Negging Filosofi # 12 Være villig til å mislykkes. Når du lærer nye former for kommunikasjon, er det et element av eksperimentering. Så behandle hver samtale som en informasjonsinnsamlingsøvelse og -øvelse, i stedet for en high-stake, win-lose-situasjon. Hvis tilnærmingen din ikke virker effektivt, kan du fortsatt få mye erfaring.

[Les: Fraksjonering forførelse - Hvordan menn forfører kvinner ved hjelp av følelser]

Det er lett å være behagelig, men det er ikke spennende ... Vis henne at du har noe Beast i deg og at du er på sitt nivå, ved å underminere hennes innsats for å plassere deg i en eske med litt negging. Hun vil elske deg for fryktløshet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar