Hvordan håndtere en trangt kjæreste og hjelpe henne til å føle seg trygg igjen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan håndtere en trangt kjæreste og hjelpe henne til å føle seg trygg igjen
Hvordan håndtere en trangt kjæreste og hjelpe henne til å føle seg trygg igjen
Anonim

Du kan elske henne, men hvis din trengende kjæreste bare ikke er i stand til å miste sin klamrende side, er alt du trenger for å få henne til å føle seg trygg igjen.

Jeg vet hva du tenker. Minuttet en jente virker litt for trengende, hun er automatisk et stadium fem clinger, og du tenker på måter å bli kvitt henne. Men hva om du har vært dating en stund, og denne oppførselen har vært en ny utvikling? En trengende kjæreste driver deg, du tror hun er gal * hva det betyr *, og du lurer på hvor jenta du møtte gikk.

Vel, hun gikk sannsynligvis ikke hvor som helst. Jo, det er noen jenter som blir besittende og besatt med deg, men de er ikke like vanlige som du vil tenke.

Hvordan håndtere en trengende kjæreste

I de fleste tilfeller er dette et stort tegn på usikkerhet. Når folk ikke føler seg trygge, prøver de å gripe inn på noe som gir validering, i dette tilfellet er det deg. De trenger å føle seg trygg i forholdet, derfor hvorfor de kveler deg og handler "gal".

Så, dette handler ikke bare om dem, dette er også en flott mulighet til å se på deg selv og hvordan du opptrer i forholdet. Ja, hun er sannsynligvis ikke gal. [Les: 13 tegn på en klamrende kjæreste du må holde øye med]

# 1 følger du med dine løfter? Da dere to begynte å se hverandre, fortalte dere sannsynligvis henne at dere ville gå på en biltur, eller du sendte henne godnatt tekster hver kveld. Men nå, de vakre tilbudene svindlet og du tekst ikke henne hver kveld som du pleide å. Du har laget et mønster og brøt det da.

Så, selvfølgelig antar hun noe mellom dere to har forandret seg. I utgangspunktet, hvis du sier at du skal gjøre noe, gjør du det. [Les: 10 ting du gjør som saboterer ditt kjærlighetsliv]

# 2 Hold henne involvert i din verden. Når du slutter å fortelle henne om dagen eller tilfeldige tanker, får det henne til å føle seg fjern, som om hun ikke er virkelig i livet ditt. Hvis du tenker på henne, send henne en tekst og gi henne beskjed. Det trenger ikke å være hele tiden, men nå og da gir henne den trøst at du fortsatt er i henne. [Les: Hvilke usikre mennesker kan ikke skjule når de føler seg usikre]

# 3 Snakk med henne om det. Kommunikasjon er nøkkelen. Jeg sier det igjen - du må kommunisere. Hvis du føler at hun oppfører seg på en klumpete måte, fortell henne. Selvfølgelig, fortell henne pent. Gi henne beskjed om at det ikke er behov for henne til å føle seg slik, og spør henne om hva hun trenger fra deg for at hun skal føle seg tryggere med forholdet. Svaret kan være veldig enkelt.

# 4 Ta ansvar. Du tillot denne oppførselen å fortsette til et punkt der du ikke lenger kan håndtere det. Men husk, du tillot det. Du har kanskje trodd det var søtt i begynnelsen, men da tiden gikk, ble du irritert. I løpet av denne tiden behandlet du sannsynligvis ikke henne veldig bra, men det var på tide du tok ansvar.

# 5 Vær tålmodig. Usikkerhet går ikke bare vekk over natten. Dette kommer ikke til å bli en "Jeg elsker deg" tekstmelding, og alt kommer til å bli bra. Du må jobbe med å bygge sikkerheten i forholdet. Dette betyr også at du må være tålmodig og ikke bli sint når hun går tilbake til en trengende kjæreste.

# 6 Være konsistent. Du må vise konsistens. Ha dato kveld hver fredag eller send henne en god morgen tekst når du våkner. Vis henne at du er investert i forholdet. Hun er usikker av en grunn. Hvis du ikke viser henne konsistens, vel, har hun ikke et solid grunnlag for å stole på. Det er det som gjør at hun virker klossete. [Les: 20 grunner til at en god morgen tekst er så viktig for kvinner]

# 7 Ikke spill spill. Dette skjer med menn som ikke er på forhånd og ærlig med sine intensjoner helt fra begynnelsen. Og selvfølgelig, som vanlig, slutter de å kalle henne en gal tisse fordi hun ringer og smiler på ham hele tiden. Men hva sa du dette forholdet var? Du har sikkert ikke fortalt henne noe, så du må rydde opp det. [Les: Hvordan slutte å spille forholdsspill]

# 8 Angi grenser. Hvis hennes clinginess kvitterer deg, når du setter deg ned med henne for å snakke, må du sette grenser. Hvis hun forteller deg at du må skrive henne hver time for at hun skal føle seg trygg, vil det ikke fungere for forholdet. Lytt til hennes behov. Men hvis det betyr at du må være opplært abe, må du forhandle.

# 9 Når du er to sammen ute, la henne få vite at du er der. Hvis du er to på en klubb med vennene dine, trenger du ikke å tilbringe hele natten ved siden av. Men hver gang en stund, sjekk inn med henne og gi henne et kyss på kinnet eller se på henne fra hele rommet. Gi henne beskjed om at hun er din, og du er hennes. Du trenger ikke å bli limt til henne for å vise henne hvordan du føler.

# 10 Legg merke til de små tingene. Kanskje hun kuttet håret eller kjøpte en ny skjorte. Selv om disse tingene er minimal, hvis du ser dem, viser det henne at du tar hensyn til henne. Det er lett. Kompliment henne om detaljene du merker om henne. Hvis du gjør det, viser det mye og gir henne den tryggheten hun trenger og gjør den trengende kjæresten forsvinner. [Les: 13 trinn for å håndtere sammenhengssikkerhet]

# 11 Hun er ikke gal. Oddsen er veldig lav at hun faktisk er gal. Hun er ikke. Du gir henne bare noe for å validere hvordan du føler for henne. Du trenger ikke å sette en ring på den, men du må vise henne du bryr deg om henne. Det samme gjelder for henne, hun må vise deg at hun har følelser for deg. Hvis ikke, hvorfor selv være i et forhold?

[Les: Hvorfor være avhengige av noen er ikke det samme som å være forelsket]

Nå som du vet hvordan du skal håndtere din trengende kjæreste, er det på tide at du faktisk gjorde begge dere en tjeneste ved å følge disse trinnene. Hvis hun fortsatt virker ekstremt usikker, må hun kanskje snakke med en profesjonell.

Populært emne