Neal's Yard Organic Baby Balm gjennomgang

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere elsket den luksuriøse følelsen av denne baby balsam, å finne den dyp fuktighetsgivende for delikat hud. Vi elsker den vakre emballasjen, og det at du kan bruke dette fra topp til tå.

Hva de sier:

"Denne 100% organiske, Allergy Certified balsam er perfekt for babyens delikate hud og super mykgjøring for ansikt, kropp eller bunn. En ujevn blanding av beroligende og nærende shea smør og botaniske oljer. Vi har erstattet olivenoljen i vår Organic Baby Balm med solsikkeolje - rik på linolsyre - for å nærme babyens hud. "

Testet av mamma Cara Atkinson for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale det som en flott all-rounder for en baby som emballasjen er vakker og det føles virkelig som et luksusprodukt. Det ville være flott som en gave til en ny mamma og baby. Jeg vil også anbefale å bruke det på mamma selv som det låser seg i fuktighet veldig effektivt. Duften er subtil og maskerer ikke den vakre, naturlige babyen duften som vi alle elsker!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er glatt på gang og litt går langt i forhold til andre oljer og lotioner for babyer. Det fjernet min lille gutt tørr hud i løpet av dager, noe som hadde vært veldig irriterende for ham. Vi brukte det for å gjøre opp med sin lille vuggehett ved å bruke den med en pensel i håret. Det er flott å bruke som massasjeolje før sengetid, og vi fant at det hjalp ham til å glide av å sove veldig raskt. Det tar imidlertid tid å synke riktig inn i huden, så måtte han forlate ham i omtrent fem minutter, ellers var han veldig glatt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skal vinne en Mother & Baby-pris, det er trygt at det er laget med helt økologiske ingredienser, det er ikke så rotete som noen andre oljer, og det føles virkelig som en overbærende godbit for baby og hjelper virkelig med tørr hud. Jeg elsker at det ikke er så intensiv duft som andre produkter kan være og emballasjen er ikke "babyish" som jeg noen ganger føler kan være cliché og naff.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Prislappen - £ 11 en pott virker som en stor forhåndskostnad, spesielt med tanke på hvor lite produktet er. Men det går litt langt. Det er definitivt noe du kanskje vil sette på en gaveliste, i stedet for å betale ut for, eller noe du vil bruke sjeldnere som en spesiell godbit.

Testet av mamma Chantelle Arnold for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette produktet er praktisk størrelse slik at det kan tas hvor som helst. At det er organisk og duftfritt, fjerner bekymringen for hvorvidt barnet ditt skal være allergisk mot produktet. Også uten å ha tilsatt eller skadelige kjemikalier i balsam gjør du det lykkeligere å bruke det på babyens hud. Balsammen er så lett å bruke og emballasjen er veldig attraktiv.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet har gjort livet enklere da du kan ta det med deg hvor som helst! Det faktum at produktet er organisk og duftfritt, legger til rette, har et barn med svært følsom hud, det er vanskelig å finne produkter som han kan bruke. Balsamet tørker raskt og gir ikke huden følelsen klebrig eller våt etter bruk, så jeg kan kle barnet mitt rett etter å ha påført det.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre på grunn av at det var bra for babyens hud og ikke legger til tørrheten. Jeg elsker naturen til produktet og det smarte, attraktive designet. Det største salgsargumentet til denne balsam er det faktum at det er organisk og duftfritt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

En ting som jeg ville forandre, er å inkludere en slags scoop eller spatel for å få produktet ut av krukken. Et kjæledyrhatt for de fleste foreldre er å få produkter fast under fingernailene, så for meg vil dette også gjøre produktet mer hygienisk.

Testet av mamma Tatiana Artahona for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale det til andre mammaer, ja! Selv om £ 11 kan virke ganske dyrt for et babyprodukt, liker jeg bruken av det. Designet har fordeler og ulemper, på den ene siden mister du ikke noe produkt fordi du må skape inn for å få det, men glasset er ganske tungt fordi det er glass og jeg var bekymret for at den kunne bryte om den ble tapt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet er fantastisk fordi det kan brukes over baby fra topp til tå og på toppen av det er det godt på hendene mine, som er en stor fordel og gjør det enklere å ikke rense hendene etter å ha søkt på babyen. Det er ikke fet i det hele tatt og er en god barriere samtidig, sterkt anbefalt fra mitt synspunkt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror det burde vinne, selv om det er ganske dyrt. Jeg liker virkelig det faktum at det er bra på mine hender, så vel som babyens hud. Det er en liten ting, men dette har virkelig stått ut for meg, så mange andre kremer jeg har brukt til min baby kan være for fet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror at krukken ikke burde være laget av glass som om det ser vakkert ut, det er for tungt og jeg er bekymret for at det kan bryte.

Testet av mamma Cathryn Ashcroft for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg har bare brukt det en gang om dagen, og babyens tørre hud på beina hennes har ryddet opp, så vel som en rødhet på hodet.Jeg føler at den har flere bruksområder og ville ikke nøle med å fortsette å bruke på baby og meg selv. Jeg vil kommentere hygienen med å bruke et krukkeprodukt, og foretrekker et rør for dette - men det ville ikke sette meg av å kjøpe det. Det er ikke egnet for å bruke ut og om, eller reise med som det er ganske tungt glassburk, så et reisemulighet eller mindre størrelse kan være nyttig - men det er ingen grunn til at jeg ikke kunne dekantere den for å legge til min skiftende bag.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet har gjort bath time rutine raskere da jeg ikke trenger å vente så lenge for balsam å synke inn som jeg ville andre produkter. Litt går langt, og det absorberes veldig raskt. Det fukter også hendene mine ganske bra, så jeg trenger ikke å gjøre dette igjen hele dagen. Det er stor verdi som jeg ikke trenger å bruke for mye, og å være duftfri betyr at jeg er glad for å bruke den hele babyens kropp.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Produktet er veldig stilig, vakkert pakket og ser bra ut på skjermen. Jeg føler at det er ganske et ambisiøst merke, men det er også verdi for pengene, siden du bare trenger en liten mengde produkt. Produktet selv belaster også luksuriøst og silkeaktig og synker raskt i babyens hud.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg elsker at det er duftfritt og vil kjøpe det igjen på grunn av dette, men jeg vil også gjerne se en delikat duftversjon med noe som lavendel og kamille for å hjelpe hjelp søvn og bruk som en del av en rutetid for sengetid. Jeg vil også gjerne se en reiseversjon, kanskje i et rør, ettersom krukken er for stor for en skiftende veske. Ingen av disse er avtalebrytere for meg, siden jeg sikkert vil kjøpe dette produktet igjen.

Testet av mamma Dionne Atkin for Mor & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet helt til en annen mamma, siden jeg har fortalt tre andre mammaer om det, og la dem prøve det på egen hud og deres babyer. Jeg tror det er også en fin enkel design som skiller seg ut på hyllen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker dette produktet fordi det er lett å søke på huden. Det gjorde babyens hud veldig jevn og myk, han har også eksem, så jeg fant dette produktet veldig lett når det ble påført og fuktet huden så dypt. Det er imidlertid ganske feit, så foretrukket å gjøre det om kvelden før sengetid, da det tar tid å suge gjennom.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet som det ikke reagerte med babyens dårlige hud det, det forbedret tilstanden til huden. Jeg tror også dette produktet vil vare lenge siden du trenger å bruke så lite. Jeg tror dette produktet fortjener å vinne en Mother & Baby-pris som den er luksuriøs uten prislappen. Jeg elsker emballasjen og skriver ut selv om jeg foretrekker et pumpet produkt, da det er lettere å jonglere en baby og alt mamma gjør det.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg vil endre er en pumpefunksjon. Også, jeg foretrekker en lysere krem ​​for dagtid som var litt mindre fettete, som etter min mening er dette produktet egnet for bruk i nattbruk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar