10 grunner at friske kvinner alltid ser ut til å få akkurat det de ønsker

Hvis du lurer på hvorfor de frie kvinnene synes å komme seg når du knapt skraper av, vil disse grunnene bare kaste lys over det.

Det er ingen hemmelighet at frie kvinner i utgangspunktet tar over. Mens de gode jentene kan komme forbi med et bedre rykte, får de frække seg akkurat hva de vil. Og du vet hva? Det kan ikke virke veldig rettferdig, men det er grunner til at de er de som kommer unna med det de ønsker.

Og det er en grunn at du faller bak i sammenligning. Det har egentlig ikke mye å gjøre med hvor bra eller slem du faktisk er. Det har å gjøre med egenskapene som frie jenter har at du holder tilbake.

Årsaken til at menn er trukket mot slemme kvinner mest

Jo, noen sier at de liker de "gode jentene", men egentlig, de fleste menn er trukket til de edgy, naughtier kvinnene. Det er ikke nødvendigvis fordi de tror de blir latt ved å komme med en stygg kvinne, men har mer å gjøre med det faktum at de kvinnene ikke rote rundt.

De vil ha det de vil, og de vil være sikre på å fortelle dem. Det er den tilliten de er tiltrukket av. Det er badass og gjør dem virkelig mer attraktive. Så hvis du tror en fyr liker en stygg jente fordi han tror han kommer til å bli lagt, tenk igjen. Det er mye mer til det enn det. [Les: 12 dårlige jentefunksjoner hver mann vil ha i sin jente]

Hvorfor ser det alltid ut at frie kvinner får det de vil ha?

Det er spørsmålet om hver god jentas sinn og ærlig, det er en god en. Hvordan kommer disse kvinnene som er på den dystre side alltid å få akkurat det de vil ha? Her er hvorfor - og det kan ikke være det du tror.

# 1 De er sikre som helvete. Hvis du er en god jente, kan du fortsatt være trygg, men du har sannsynligvis ikke samme grad av selvtillit som frie kvinner. Betydning, du må ikke ose det som de gjør. Når du har så mye tillit det stråler ut av deg, det gjør at folk vil følge deg og høre på deg.

Og det er akkurat så uhyggelige kvinner ser ut til å komme seg. Når de snakker, hører folk og de gjør hva det er de spør. Folk som har det selvtillit, kan alltid komme seg når de prøver hardt nok. [Les: 10 subtile kroppsspråk beveger seg for å virke mer selvsikker]

# 2 De tar ikke nei for et svar. Stygg kvinner er ikke de som lytter hvis noen forteller dem nei. De vil gjøre det uansett. Og mesteparten av tiden betaler deres ulydighet godt.

De vet hva de gjør når de nekter å lytte til et nei. De prøver ikke å være opprørsk, de vet bare hva som er best, og personen som nekter dem, er feil. Dette får dem til å virke stygg, men egentlig gjør de faktisk bra.

# 3 De jobber hardt. Har du noen gang kjent en stygg jente som er lat? Nei. De jobber hardt for å få det de vil ha, og det er vanligvis hvorfor de kan få det de vil ha. De har jobbet for det. Hvis du vil begynne å få akkurat det du vil, må du begynne å jobbe like mye som en slem jente. [Les: Hvordan motivere deg til å gjøre stort sett alt]

# 4 De får andre til å jobbe for dem. Når du er en fin, god jente, føler du deg sannsynligvis litt skyldig og spør andre om å gjøre jobb for deg. Stygg kvinner bare bryr seg ikke. De vil beordre deg til å gjøre noe for dem uten blinkende øye.

Og gjett hva. Det fungerer. Folk hører på noen som er stern og forteller dem hva de skal gjøre, spesielt når de har tillit naughtier kvinner har. Ikke føl deg dårlig hvis noen skal jobbe for deg. Og hvis du bare vil gjøre noen andre til å gjøre arbeidet, opptre som om du er ansvarlig, og det blir gjort.

# 5 De tar ikke skit fra noen. De har omtrent null toleranse for dritt folk gir dem. De tillater det ikke. Den andre noen prøver å legge ned en frøken jente, hun står opp enda høyere og squashes dem. De vet deres verdi og er ikke redd for å bekjempe tann og spiker for å sikre at andre vet det også. [Les: Hvordan stå opp for deg selv for å få det du vil og fortjener]

# 6 De holder seg til sitt ord. Ikke bare gjør frie kvinner dristige uttalelser, de holder seg til disse ordene. De vil ikke love deg noe og deretter ikke følge med med det.

Det betyr at når de snakker, hører folk og de tror på dem. De tjener tilliten til omtrent alle. Noen av deres uttalelser kan være litt på den edgy og slemme siden, men det faktum at de holder sitt ord til tross for disse utsagnene er det som gjør dem frie - og i stand til å komme seg.

# 7 Ta risikoen. Du kan ikke nekte at frie kvinner tar noen alvorlige farer. Disse risikoene er det som gir dem etiketten som fryktete, edgy jenter. Men disse risikoene er også det som lønner seg i det lange løp. De får mer fordi de risikerer mer.

Jo, de kan miste ganske store hvis de risikerer mye, men det betyr bare at de også kan vinne enda større. Noen ganger er disse risikoene verdt det for å få akkurat det du vil ha. [Les: 18 måter å ta risiko og bli mer spontan i livet]

# 8 De bryr seg ikke om hva folk tenker på dem. Dette er virkelig nøkkelen her. De gir ikke en skit hva folk tenker på dem.De er helt selv uten unnskyldning, og noen ganger er det nødvendig hvis du ønsker å komme et sted i livet.

Du kan ikke bekymre deg for hva noen andre vil tenke på deg. Å være i stand til å gå med tarm og ikke gi en dritt er viktig for å få ting til å skje for deg selv. Lær av frie kvinner og bare slutte å bry seg.

# 9 De spiller ikke etter reglene. Reglene er ment å være ødelagte. De er for stygg kvinner, i det minste. De har ingen interesse i reglene. Det er deres jobb å gjøre hva de vil og gjøre hva de kan for å få det de ønsker.

Og det er delvis hvorfor de ender med omdømmet til å være dårlig. De er regelbrytere. Men omgå reglene er det som fikk dem til hvor de er. Så kanskje du bør tenke på å vedta denne teknikken hvis du vil få det du vil ha. [Les: 22 livsregler du må følge hvis du vil være glad]

# 10 De er sterkt uavhengige. Betydning, de får skit gjort på egen hånd. De vet hvordan de skal holde seg selv og de trenger ikke å stole på noen andre for å få dem det de gjør. Og noen ganger kommer denne uavhengige holdningen til å være like fræk og dårlig. Det tjente dem sitt rykte og det tjente også dem alt de har.

[Les: 8 stygg jente flytter hver mann ønsker at du vil gjøre]

Grunnen til at frie kvinner synes å få det de vil ha, har mer å gjøre med deres annen kvaliteter og mindre å gjøre med det faktum at de er egentlig slemme. Ta en side fra boka slik at du kan eie livet ditt og få det du vil ha.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar