Naturalmat Quilted Coco Mat Cot Madrass Review

Hva de sier:

"Den Quilted Coco Mat Cot Madrassen er håndlaget i Devon ved hjelp av helt organiske materialer som er naturlig pustende og selvventilerende. Dette hjelper babyen å regulere kroppstemperaturen for en behagelig natts søvn.

"Organisk sertifisert coir (kokosfibre) brukes til naturlig støtte og åndbarhet med organisk lammeskjøt fra Soil Association sertifiserte gårder for å gi mykhet og isolasjon.

"Ideell for babyer som lider av allergi og astma, madrassen er naturlig anti-støvmidd, kjemisk fri, giftfri og naturlig brannhemmende. Leveres med en avtagbar 100% ren bomullsdeksel som vaskes ved 60 ° C for å holde madrassen ren og sunn. "

Testet av mamma Candice Sharp for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er en madrass av høy kvalitet, og babyen min sover nå gjennom natten takket være komfortfaktoren. Jeg vil anbefale dette produktet som du kan se med en gang det er en high end madrass og vel verdt prisen spesielt for en barneseng seng som vil bli brukt i en rekke år. Jeg liker også det faktum det er laget i Storbritannia.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne madrassen gjør livet mitt lettere fordi babyen min sover som en drøm på den. Jeg sover bedre og vet at hun er komfortabel og har en madrass som støtter henne fullt og er laget av kvalitetsmaterialer. Dekselet glir av og er lett å rengjøre, selv om jeg har beskyttet den med et vanntett madrassdeksel. Det holder henne varm om vinteren og kult om sommeren.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er veldig behagelig gir varme om vinteren og kult om sommeren. Det står helt klart blant de andre, og jeg tror det er god verdi for pengene. Det er behagelig og sikkert langvarig takket være kvaliteten materialer som brukes.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være flott hvis madrassen hadde en vanntett side, så hvis du hadde en ulykke, kunne du enkelt bare flippe den over. Jeg tror dette ville gi deg tankegang om at små ulykker i natt ikke ville ødelegge produktet. Madrasser er ikke billige, og jeg vil gjerne vite at jeg kunne holde det rent uten for mye trøbbel.

Testet av mamma Louise Maddock for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker hvordan madrassen er laget i Storbritannia (Devon), slik at det bidrar til å redusere karbonavtrykket av produktet vi kjøper. Laget av alle naturlige materialer er madrassen super myk og behagelig, ikke for myk eller for hard. Madrassdekselet kan fjernes for bruk hvis det er nødvendig, men det er ikke vanntett. Madrassen utstyrt vår barneseng seng perfekt.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Før du bruker denne madrassen, ville min lille sove om natten 2/3 ganger i uken uken vi begynte å bruke madrassen hun sov 6 netter på rad. Madrassen er laget av naturlige organiske materialer og er ubleget og kjemisk fri, noe som gir meg trygghet mens min lille sover i et naturlig miljø.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Å være laget av naturlig organisk materiale som lamsull hjelper til med å regulere barnets kroppstemperatur lettere. Jeg fant at mens andre madrass gjorde min lille en svett i varmt vær, holdt denne madrassen seg kult og tillot henne å sove gjennom natten. Madrassen er myk, men også den perfekte fastheten for å hjelpe med prefekt nattesøvn. Å ha et barn med eksem var det betryggende å vite at madrassen ble behandlet med essensielle oljer for å fjerne støvmidd

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Mens madrassen leveres med avtagbar madrassdeksel som standard, er dette dekselet ikke vanntett og vil ikke beskytte madrassen mot ulykker eller sykdommer som kan være en vanlig forekomst hos et ungt barn. Det ville vært mer praktisk hvis dette hadde blitt inkludert i stedet for å måtte kjøpe en mot ekstra kostnad.

Testet av mamma Sarah Hockaday for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg tror dette er et kvalitetsbrittisk laget produkt som har blitt nøye gjennomtenkt og gjort til høye standarder. Materialene som brukes og fab og er bra for babyer med allergi. Beskyttelsesdekselet er flott, og det faktum at du kan pakke det ut og pope det i vasken gjør det uvurderlig. Madrassen er fast, men komfortabel og støtter babyen riktig.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker det faktum at madrassdekselet glir av for å gjøre det mulig for deg å vaske det. Hygienisk er dette flott for drible eller klebrig babyer. Det er også trøstende å vite at madrassen er laget av organiske materialer og er sunt og støttende for babyer med allergi. Vår lille har sovet veldig bra på denne madrassen og virker komfortabel og innhold.

Testet av mamma Amy Hasler for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil absolutt anbefale denne madrassen til noen foreldre fordi babyer / barn tilbringer mye tid i søvn, og denne madrassen er laget av myke, naturlige materialer som ikke har ekkel kjemikalier - og til og med har beroligende essensielle oljer for å avgjøre støvmider - så hvis du kan bruke pengene, dette ville være en av tingene jeg ville si å investere i. Det er mykt og behagelig, og vår lille som sov godt på den.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne madrassen har mange egenskaper som hjelper deg å føle at du gjør ditt beste for barnet ditt - de naturlige materialene, slik at de ikke blir utsatt for kjemikalier, og mykheten betyr at du er trygg på at når de sover - de har det beste stedet å sove. Madrasser er tilgjengelige i alle typer, men hvis du er bekymret for skadelige ting - dette er et flott produkt. Selv omslaget kan fjernes og legges i en varm vask.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Kvaliteten på madrassen er veldig høy, materialene som ikke er behandlet eller syntetisk, og det er fordeler i det naturlige materialet som bidrar til komfort - bortsett fra temperaturreguleringen (bidrar til å holde seg kjølig om sommeren og isolerer om vinteren) der er oljer for å forhindre støvmidd fra å bo der, og madrassen er myk og veldig behagelig å ligge på.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ingenting jeg vil bytte om selve produktet - det kommer til og med med en 5 års garanti som er lengre enn ett barn vil bruke det! Men jeg tror at noen familier vil bli kvitt kostnaden - det er en høyere kostnad som vil være uoppnåelig for noen, men etter min mening tror jeg det er verdt pengene for kvalitet på håndverk og naturlige materialer - det er definitivt verdt det - Barnet ditt vil sove på det (forhåpentligvis) hver dag / natt i mange år.

Testet av mamma Ali Chapman for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, og jeg har allerede! Det kom perfekt pakket og ingen kjemisk lukt, så jeg kunne bruke den med en gang. Det føles og ser så naturlig ut at det virkelig er det perfekte valget for babyer og småbarn. Det avtagbare dekselet er en god ide og vasker veldig bra, og det har en hyggelig, støttende sprette for det uten fjærer.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Min sønn har sovet så mye bedre på denne madrassen, så når det gjelder å gjøre livet lettere for meg, blir vi begge mer søvn så det blir ikke mye bedre enn det! Det avtagbare dekselet er en god ide, det glir av og jeg vasker det som om jeg ville ha en madrassbeskytter. Å vite at det er helt naturlig er en stor lettelse, og å kunne bruke det med en gang var en stor bonus, da det ikke er noen ekkel kjemiske lukter.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er bien knær når det gjelder å sikre optimal helse for babyen din. Å vite at det er laget med organiske naturlige materialer uten ubehagelige kjemiske lukter, forsikret meg at jeg gjør alt jeg kan for min sønn å sove trygt. Det er støttende og behagelig og sønnen min sover så mye bedre på denne madrassen enn vår forrige.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe i det hele tatt. Jeg var litt bekymret over at det ville være i stand til å tilby en god del støtte for at min sønn var helt naturlig, men jeg er faktisk så mye bedre enn min tidligere skummadrass. Alt fra emballasjen til følelsen av det er langt utover mine forventninger til en madrass.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar