Narkissistisk mann: 22 Advarselsskilt Du ser på en

Innholdsfortegnelse:

Narkissistisk mann: 22 Advarselsskilt Du ser på en
Narkissistisk mann: 22 Advarselsskilt Du ser på en
Anonim

De sier at du aldri kjenner personen du giftet, men her er de klare tegnene for å se om du har en narsissistisk mann.

Kanskje du trodde at han alltid så på seg selv i speilet fordi han var selvbevisst av molen over leppen sin. Eller at han ikke kjøpte deg blomster på bursdagen din fordi de ble solgt ut av roser. Eller er han kanskje bare en narsissistisk mann?

22 tegn på at du har en narsissist ic ektemann

Det er en ting å henge med noen som er narcissist, og det er en annen ting å gifte seg med. Jeg ville vite, hele familien min er i utgangspunktet laget av opp dem. Selv om jeg vil gjerne tenke jeg ikke er en. Men hvis du ser på advarselsskiltene, kan du helt unngå å gjøre den store feilen med å gifte seg med en.

Se på disse 22 tegnene og se om disse tegnene er gjentatte i ekteskapet ditt.

# 1 Alle elsker ham først. Nå, vi elsker alle å se på oss selv i speilet, la oss ikke late som vi er engler. Men det er en linje hvor det blir for mye. Hvis han ikke kan gå ved et speil eller vindu uten å beundre seg foran den, er det et problem. Det er selv kjærlighet, og så er det selvbesettelse. [Les: Klart tegn på at du er i et narcissistisk forhold]

# 2 Han elsker å snakke om seg selv. Vi elsker alle å snakke om oss selv, la oss ikke lyve. Men denne fyren gjør hver samtale til en historie om seg selv. Hvis du snakker om å redde spekkhuggene, og plutselig blir det en samtale om skoene han nettopp har kjøpt, vel, ikke bare er han en narsissist, han er en idiot.

# 3 Han endrer seg over tid. Først kan han ha vært ekstremt sjarmerende og imøtekommende. Men det vil ikke vare lenge. Hvis du oppdager at han sakte blir mer selvopptatt, er dette ikke noe nytt. Faktisk har du blitt tatt på tur.

Han har manipulert deg og forsøkt å få deg til å bli blindet av hans falske personlighet. Men ikke bekymre deg, du vil se hans sanne farger snart.

# 4 Han ser alltid ut i speilet. Hvis fyren ikke kan gå gjennom et vindu eller speil uten å stirre på seg selv i forbauselse, vel, har han et problem. Jeg mener at vi alle ser på oss selv i speilet, men hvis han ser på seg selv som om han aldri har sett skjønnhet som dette før, gi meg en pause. Han er en narsissistisk mann. [Les: 12 tegn på en narsissist og måter å bryte opp med dem]

# 5 Han elsker å nevne dråpe. Han spiser på samme restaurant som Beyonce, Justin Bieber har de samme skoene som han, og Obama går til legen sin. Det handler om selv overdrivelse og føler seg viktig med ham. Han ønsker å imponere alle rundt seg og få dem til å tro at han er noe spesielt og bør beundres.

# 6 Han er alltid ute etter det beste. Han vil ha det beste for seg selv. Hvem gjør det ikke? Forskjellen er imidlertid at han vil gå gjennom hoops for å få den nyeste iPhone, eller i utgangspunktet alt som representerer en høyere status. Han vil være den beste av de beste. Og dette gjelder også deg. Hvis du glir i øynene, vil du snart bli erstattet.

# 7 Det handler om utseendet. Han bruker sannsynligvis mye tid på å handle for seg selv og jobber med utseendet til han når fullkommenhet. Det er ikke noe galt med en fyr som trener daglig. Men hvis alt han gjør er å jobbe på kroppen sin, men han kan ikke snakke om noe annet enn det, da er han en narkissistisk mann. [Les: Tegn på at du daterer en selvobsatt narcissist]

# 8 Han er # 1. Han vil alltid være # 1. Hans klær og sko er # 2, bilen hans er # 3, og så er du # 4. Du vil aldri bli den første på sin liste. Narcissistiske ektemenn er veldig gode til å ta vare på seg selv og deres ting fordi det er alt de bryr seg om.

# 9 Han er en taker. Det er folk som gir, folk som tar, og folk som er en kombinasjon av begge. Hvis du kjøper ham de nyeste skoene eller gir ham oppmerksomhet, og han gjør ingenting i retur, misbruker han kjærligheten du gir ham fordi han mener han fortjener det.

# 10 Han handler om å vise seg. Han vil ha det beste, og han vil se best ut. Han handler om å vise sin nye bil på Instagram og popping flasker champagne. Han vil bli sett på som en høystatusperson som er over den typiske befolkningen. Hvis han er besatt av å få tilhengere og tar den perfekte selvtillit, er det et advarselsskilt. [Les: Typer giftige relasjoner å se opp for]

# 11 Han bryr seg ikke om dine følelser. Jeg kan ikke være mer klar enn dette. Hvis han aldri lytter til dine problemer eller viser empati, bryr han seg ikke om deg. Hvis han brydde seg, ville han være oppmerksom og forståelse. Imidlertid er han en narkissistisk mann og mer opptatt av hvor mye protein du vil sette inn i hans trening etter trening.

# 12 Han lever etter sine regler. Hvis du gjorde noen husregler og du håper at han vil følge dem, vel lykke til. Han skal gjøre det han vil, når han vil. Hvis reglene forstyrrer ham på noen måte, vil han ødelegge dem. Hvorfor ville han følge regler som han ikke opprettet?

# 13 Han vil ikke høre om dine problemer. Han vil ikke høre problemene dine fordi han bryr seg ikke. Du har kanskje trodd det er fordi han er så dyp og kompleks - som han ikke kan høre problemene dine fordi det gjør vondt for ham så mye. Du har feil, han bryr seg ikke om deg. Det handler om ham. [Les: Hvordan stoppe egoistiske folk fra å skade deg]

# 14 Det er alltid din feil. Selv om han banket glasset med melk, er det din feil fordi du distrahert ham. Det er alltid din feil. En narsissistisk mann kan aldri gå galt, og hvis de er, vil de spinne den og sette den på deg. Til slutt blir du så lei av å argumentere med dem som du bare gir inn. Men du trenger ikke, du kan bare dumpe ham i stedet og leve et godt liv.

# 15 Han synes han er spesiell. Jo, han er spesiell i orden. Han tror han er en gave til verden, og at folk skal kysse føttene. Denne følelsen av å være "spesiell" kan bare forstås av de som også er spesielle, også … høystatusfolk. Hodet ditt er sannsynligvis vondt nå når du leser dette. Jeg klandrer deg ikke.

# 16 Han er et kontrollfreak. Når jeg sier freak, mener jeg FREAK. Det er en ting å ha et lite kontrollspørsmål når det gjelder gruppeprosjekter på videregående skole, men dette er et helt annet nivå. Vanligvis vil narcissistiske ektemenn ikke la deg ta noen avgjørelser. De vil alltid ha det endelige si og hvis de ikke liker det, vel, så ille for deg. [Les: Selfishness i relasjoner - 15 tips for å gjøre det rette]

# 17 Han føler seg berettiget til alt. Han vil få den nye Porsche, vet du hvorfor? Fordi han tror han fortjener det. Han fortjener alt han legger øynene på. Narcissistiske ektemenn føler at de eier verden og at alle skal beundre dem. Dette betyr at de ikke tar nei så lett.

# 18 Du føler at du går på eggskjell. Ikke sikker på om det du skal si, kommer til å pisse ham og starte en kamp? Det kan være at du ikke har noe filter når du snakker, eller det kan være at han er en narsissistisk mann.

Hvis du føler deg engstelig og usikker på å uttrykke en tanke eller mening, er det ikke sunt. Det viser at han har full kontroll over forholdet, og at du ikke føler deg komfortabel med å kommunisere med ham på grunn av hans defensive oppførsel.

# 19 Han trenger alltid oppmerksomhet. Hvis du gjør øyekontakt med din mannlige venn, vil han si at du snyder på ham. Hvis du tilbringer tid med familien din, vil han si at du forsømmer ham. Det er fordi øynene dine ikke er på ham. Han vil ikke at du skal tilbringe tid med familie eller venner, han vil ha deg 100% viet og besatt av ham. [Les: Subtile tegn du blir manipulert av din elsker]

# 20 Alt er revolusjonert rundt seg. Hvis han er syk og du to har billetter for å se favorittbandet ditt, går du ikke. Hvorfor ikke? Fordi han ikke kan gå. Og pluss, hvem skal ta vare på ham mens du er borte? Alt handler om ham. Hver hendelse du planlegger, hver ferie - alt må forhåndsgodkjennes av ham, og hans mål og planer. Det handler ikke om deg.

# 21 Tar alt personlig. Den narsissistiske mannen er mer følsom enn en kvinne i sin periode. Hvis du plager ham eller kritiserer noe han er ferdig, pass på deg. Han kommer ikke til å like det. Som et barn, vil han handle ut og deretter snurre den på deg, og skylder deg for hans forseelse. [Les: Tidlige advarselsskilt av en virkelig dårlig partner]

# 22 Han legger deg ned. Narcissistiske ektemenn handler om å være overlegen for alle. Og den eneste måten de kan gjøre er ved å presse andre under dem. Hvis du finner ham fornærmet deg eller legger deg ned, er han ikke bare fornærmende, men han prøver å få seg til å virke sterkere enn deg. Du trenger ikke det.

[Les: Abusive forhold tegn på en devious elsker]

Hvis partneren din bare viser et av disse tegnene, er han sannsynligvis ikke en narsissist. Men hvis du ser mer enn noen få av disse oppføringene, så kan du være med en narsissistisk mann.

Populært emne