Bleie utslett? Hvordan holde babyens bunn myke

Hold babyens bum så myk og peachy som den burde være, sier Dr Tabi Leslie, med vårt råd om hvordan du kan forbye blekkutslett.

Det er mange grunner til at blekkutslett ser ut, og mange enkle måter å behandle det også, i tillegg til bare blekkutslettskrem.

Nappy utslett er en svært vanlig hudtilstand for babyer i alle aldre, og det kan raskt gjøre huden rød og betent.

Det kan hende du oppdager små hevede støt eller områder som ser hovne ut, og huden kan skrelle, eller bli litt skumlet.

Dette kan tydeligvis være ubehagelig for babyen din, derfor er det godt å ta det ved første tegn på irritasjon, og behandle det så snart som mulig.

Rengjør barnets bunn nøye

En vanlig årsak til blekkutslett er eksponering for wee eller poo i babyens bleie, og det er reaksjonen mellom disse to som skyldes rødhet og irritasjon.

En våt bleie i seg selv utgjør ikke en stor risiko for at blekkutslett utvikler seg, men når bakteriene i pokken reagerer med tøylen, produserer det ammoniakk som irriterer huden.

Med hud som er blitt mer følsom, kan selv normalt ufarlige kjemikalier forårsake reaksjon.

Hvis barnets blekkutslett faller sammen med en endring i blekkmerke eller kluter, kan dette være årsaken. Selv en liten forskjell kan ha stor effekt, og alle babyers hud er annerledes, så hva staver problemer for en ungdom med sensitiv hud, kan ikke plage en annen i det minste.

Når babyen din er tann, da hun kutter en tann, vil hun drible mer, så hun sannsynligvis vil svelge mye mer spytt enn normalt.

Når dette går gjennom magen, blir det produsert ekstra magesyre, og hennes poos blir runnier og mer sannsynlig å forårsake en reaksjon.

Det samme gjelder med forkjølelse - selv om mye av det ender opp i ansiktet, går mucus også ned i magen, forstyrrer hennes system, og antibiotika kan gjøre det samme.

Berolig og beskytt babyens bunn

Etter en bleiebytt eller et bad, når huden er ren og tørr, fuktig den med en bleieutslettskrem.

Det er viktig at du bare bruker krem ​​for å rense, tørr hud, eller du vil fange fuktighet og irritasjon ved siden av det, noe som vil gjøre utslettene verre. Noen kremer kan fungere bedre for babyen din enn andre, så prøv noen for å se hva som passer best for henne.

I tillegg til å berolige huden, danner kremet et beskyttende lag mellom det og pisken, og gir det en sjanse til å helbrede.

Selv om det kan være fristende å smøre huden i krem, er et tynt lag over det berørte området best.

Gjør alt dette, og babyens bleieutslett bør rydde opp i tre til fire dager.

Hvis det ser ut som det blir verre, eller virker uendret, sjekk med helsepersonellet eller se legen din.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar