Nadine Coyle gir fødsel til sin første baby

Innhold

Nadines tidligere bandkamerater, inkludert Cheryl Cole, tweet deres spenning om den første Girls Aloud babyen

Nadine Coyle, 28, har født sin første baby, hun avslørte på Twitter i går kveld. Den tidligere Girls Aloud-sangeren tok på stedet for å kunngjøre at hun hadde hatt en liten jente med forlovede Jason Bell, og skrev: "Jeg er glad for å fortelle deg at vår lille jente er her. Hun er fantastisk! Jeg elsker å være en mammy og vil fylle dere alle snart. Elske Nadine Xx '.

Jeg er glad for å fortelle deg at vår lille jente er her. Hun er fantastisk! Jeg elsker å være en mammy og vil fylle dere alle snart. Elske Nadine Xx

- Nadine Coyle (@NadineCoyleNow) 10. februar 2014

Og hun er ikke den eneste som er spent på det nye tillegget til Girls Aloud-familien. Bandmedlemmer Cheryl Cole og Nicola Roberts gikk på Twitter kort tid etter Nadine. Cheryl postet 'Det er OFFISIELT !! Det er en baby Aloud !!!!!! Gratulerer @nadinecoylenow & Jason så utrolig !!! □□□’.

Det er OFFISIELT !! Det er en baby Aloud !!!!!! Gratulerer @nadinecoylenow & Jason så utrolig !!! □□□

- Cheryl Cole (@CherylCole) 10. februar 2014

Nicola tilbød henne gratulerer med "Det er en liten baby Aloud! Gratulerer @NadineCoyleNow & Jason på din lille baby Girl. Jeg er så glad hun er her og sunn <3 xo '.

Det er en liten baby Aloud! Gratulerer @NadineCoyleNow & Jason på din lille baby Girl. Jeg er så glad hun er her og sunn <3 xo

- Nicola Roberts (@NicolaRoberts) 10. februar 2014

Nadine brøt nyheten om at hun ventet en babypike i januar ved Instagram-ing et bilde av en storkballong på baby shower med ordene "Det er en jente" skrevet på den.Gratulerer Nadine og Jason!Var du den første av vennene dine til å ha en baby? Gi oss beskjed på kommentarbrettet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar