Min Graviditet Oppskrifter og Måltid Planner Review

Innhold

'Min Graviditetsoppskrifter og Meal Planner' av Dr Rana Conway (White Ladder) har mer enn 100 oppskrifter for gravide for å holde deg frisk.

Alle oppskrifter i denne praktiske planleggeren er designet for å gi deg alle næringsstoffene du og din ufødte baby trenger, for å sikre at du blir frisk og for å optimalisere babyens vekst og utvikling.

Helsebehovet og smaken vil endres etter hvert som kroppen din utvikler seg gjennom graviditet, så denne veilederen gir deg en rekke sunne og næringsrike måltider for å ta vare på babyen din og kroppen din.

Med råd om hva du skal spise i løpet av svangerskapet (eller rettere enn hva du ikke skal spise!), Vil denne veiledningen hjelpe deg med å forberede og nyte deilige og sunne måltider - noe som kan virke skremmende når du er ute etter pickles eller sliter med å spise frokost på grunn av morgenkvaliteten din.

Dr Rana Conway, en ernæringsfysiolog på mer enn tjue år, gir oppskrifter til frokostretter for å avværge morgenkvalme, deilige lunsjer for å holde energien opp hele ettermiddagen og smakfulle snacks som vil tilfredsstille selv den sterkeste av junk food eller sukker cravings.

Finne ut:

  • Hva å spise og hva du skal unngå under graviditeten
  • Graviditetssikre alternativer til din favorittmat
  • Ulike oppskrifter for hver trimester som behovene til deg og din babyendring
  • Hvordan de rette ingrediensene kan bidra til å redusere de mer ubehagelige bivirkningene av graviditet som morgenkvalme
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar