Min lille stjerne toalettartikler gjennomgang

Testet av mamma Emma-Louise Jones for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, flotte produkter som er vakkert pakket og flott å bruke. Subtil duft og skummel skum i motsetning til noen konkurrenter. Produktene ser bra ut som en samling, hver med morsomme tegn som spør badet morsomt og morsomt. Olje igjen en liten for rest, men fortsatt et fint produkt å bruke. Baby lotion forlot huden silkeaktig myk til berøring.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil ikke si at disse produktene er laget for å gjøre livet enklere som en mamma. Det er imidlertid veldig praktisk for de som er på farten, for eksempel etter svømming, en reisestørrelse på dette ville være flott å poppe i vesken. Jeg likte også pumpen på flasken for enkel å bade mens du støttet babyen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker at den har blitt godkjent av eksperter. Det er veldig betryggende å vite at helsepersonell er bak et produkt. Produktene er fantastisk valuta for pengene i forhold til markedsledere.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg elsket virkelig flaske toppen av topp til tå vask, det er så praktisk med små å ikke bli faffing med lids. Hvis alle produktene kunne bli utstyrt med en pumpe, tror jeg at serien som helhet ville være perfekt. Noen ganger som mor gjør veldig enkle ting store forskjeller. Og når du prøver å håndtere en spekulert baby, er det ikke nødvendig å skru på lokkene på eller flippe topper.

Testet av mamma Caroline Cumiskey for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker lukten av produktene, spesielt babyens lotion. De er milde og milde. Datteren min elsket meg ved å bruke lotion på føttene, pluss det absorbert godt, var ikke klissete eller fettete og hjalp med tørr hud der. Babyoljen fungerte bra for baby massasje og gjorde datterens hud ekstra myk etterpå. Jeg elsker også de søte dyrene på flasker. Alle produktene jeg hadde var veldig enkle å bruke og se nydelig lined opp på min vinduet vinduet herre!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er nyttig at jeg ikke trenger å bekymre meg for hva jeg skal bruke på datteren min - jeg kan kjøpe produkter med ro i sinnet som de er egnet til å bruke fra fødselen, dermatologisk testet og faktisk godkjent av leger! Hele merkevaren er mild og mild på hennes hud - og de gjør hva de sier! Det er flott å kunne stole på et merke og deres produkt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Prisen på dem er et stort salgsargument - babyprodukter kan være dyre - så å få et godt produkt til en bra pris kan være vanskelig å finne. De er også like gode som de ledende merkene (lotion og olje spesielt) hvis ikke bedre! Jeg elsker at flasker ser gjennom, slik at du kan se produktet og fargen før du bruker / kjøper det.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville endre ville være noen av flaskeformatene. Jeg bruker badprodukter mye mer som babyolje, så en større flaske for boble / sengetidbad og mindre for babyolje ville hjelpe. Selvfølgelig er dette en personlig preferanse! Annet enn at de er gode - de gjør alt de sier og trenger å gjøre. Hvis du velger å bruke produkter på babyene dine, vil jeg anbefale disse.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar