Min fyr er virkelig flørtende! Med andre kvinner!

Ser kjæresten din litt for lenge på den sexy servitøren, eller bruker litt for mye tid med sin kvinnelige BFF? Her er hva du kan gjøre. Av Minot Pettinato-Little

Som kvinner har vi i ung alder lært å batre vippene våre, ler på lame vitser, sizzle med sarkastisk sensualitet, og snurre håret vårt uten å knuse en negle, alt for å bli den perfekte flørten. Så hva skjer når bordene blir slått, og det er mannen din som ikke kan lure seg med sine sexy lepper rundt andre jenter?

Hva gjør du når ufarlig flørting har krysset inn i monogamysonen? Jo, flørting kan noen ganger være ufarlig, men det kan også stave ødeleggelsen av forholdet ditt. Du vet aldri når hans tilsynelatende harmløse flørting er en åpen dør mot utroskap! [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

Hvordan håndtere en flørtende kjæreste

Når din fyr bare ikke ser ut til å forsøke å sjarme damerne rundt ham, er det 5 ting du kan gjøre for å tøle i mannen din.

# 1 Prøv å løse dine tillitsproblemer. Har du tillitsproblemer med din kompis? Hvis du har møtt et blip i fortiden, for eksempel å snyte eller bytte ut upassende upassende tekster eller berører en annen kvinne, må du nippe denne tingen i knoppen. Enten kaste ham ut, eller sett ham rett.

Men hvis din sjalusi er ubegrunnet og din fyr aldri har gjort noe for å ha råd til din mistillit, prøv å ta en chill pille. Noen ganger er folk bare flørtende av natur. Faktisk forbli de fleste kvinner ekstremt flørtende selv etter at de har et engasjert forhold. Dette betyr ikke at de ikke elsker deres partner, det er bare et aspekt av deres personlighet. [Les: Hvordan komme over tillitsspørsmål i forholdet ditt]

# 2 Ikke hopp over ham. Det kan virke fristende å hoppe ned mannens hals hver gang han gir et forbigående blikk til en annen kvinne, eller etterlater et tips som er større enn livet for en foxy kvinnelig servitør som gjorde en lavere jobb enn servering.

Men du må huske ikke å svette de små greiene, heller. Bare fordi mannen din elsker deg, betyr det ikke at han er død inne. Jo, du elsker din fyr, men betyr det at du aldri legger merke til når en varm fellah går nedover gaten? Ikke forvirrende takknemlighet med flørting.

Hvis det ikke er bare sjalusi, og du ærlig har et problem med måten kjæresten din snakker med andre kvinner, så prøv å samle din liste over bevis fra en måned, i stedet for å straks ta det sjalu. av feil og calmlyâ € |

# 3 Ta opp det. Menn ikke setter pris på å bli angrepet, og du kan bare ende opp med å sette ham på defensiv hvis du reagerer på denne måten. Du kan forsøke å først ta det opp med ham med sarkasme eller en velsmakende vits. Kunnskapspar kan gjøre denne alvorlige samtalen til vittig banger uten at det blir noe vanskelig, med slutten av samtalen blir vanligvis pakket inn i et "Skremt barn", men jeg mener ikke å gjøre deg ubehagelig. Jeg vil ikke gjøre det lenger / jeg vil prøve vanskeligere samtykke.

Men hvis vittig er ikke tingen din, kan du velge å markere noen tidligere forekomster av hans flirtasjoner eller samspill med andre kvinner. Forklar for ham at det opprører deg og gjør at du føler deg disrespected. Prøv å sette ham i skoene dine og spør ham hvordan han ville føle seg under visse omstendigheter.

Hvis du har erfaring med lignende problemer på grunn av lignende flørting i et tidligere forhold, forklare det ydmykt for mannen din og spør om han kunne tone ned den figurative lashbatting. Hvis han fortsatt ikke hører etter dette, vil du kanskje?

# 4 Gjør litt snooping. Mens dette alternativet er en upassende misbruk av makt, så vel som en invasjon av personvern, er sannheten at de fleste jenter gjør det. Hvis mannen din har en nær kvinnelig venn eller har et flørtet forhold til andre kvinner, og plutselig går dine Spidey sanser ut, kanskje du vil følge snooping avenyen.

Sjekk hans sosiale medier, e-post, og hvis du kan rive det: hans telefon. Odds er, hvis han oppfører seg dårlig, vil han ha noen bevis igjen på et av disse nettverkene. Merknader å huske på? De fleste menn sletter ikke meldingsmappene sine, og de vil også sette sin juks elskerinne i telefonen under en manns navn, så vær sikker på å sjekke samtalene for å se at "Chadâ" Og han har ikke villig nysgjerrige samtaler om blowjobs.

Hvis du ikke er opptatt av å være den "snusende kjæresten" og han opprettholder sin uskyld på saken, kan du alltid komme ut og spørre ham om han kunne vise deg sine sosiale nettverk og et raskt skum av hans tekster for å gjøre tankene dine trygge.

Husk å gjøre denne forespørselen ydmykt og med oppførsel. Fortell ham at du ikke vil ha tilgang til passordene sine, og at du i stedet for å være en telefonsnakkende stalker, foretrekker situasjonen å være så respektfull som mulig for hans privatliv.

Forklar ham at du vil stole på ham, og hvis han kunne vise disse tingene til deg, på din umiddelbare forespørsel for å unngå å tukle med bevisene, ville du være evig takknemlig - for ikke å nevne mye morsommere å være rundt. [Les: 9 sikre måter å fange en jukspartner på]

# 5 Gi ham en smak av sin egen medisin. Legg merke til: hevn er det ekstreme tiltaket du bare vil ta når du kommer til å skyve. Hvis kjæresten din fremdeles ikke støtter seg med den flørtende oppførelsen, eller flat-out benekter det han gjør, så er det på tide å få ut de store våpenene: hevn.

Gi din elsker en smak av sin egen medisin og vis noen av hans trekk til mennene i livet ditt: hans venner, vennene dine, servitører på restauranter og cuties i barer. Ikke gå ut av veien for å skremme gutten din, skjønt! Bare la din indre flørt skinne gjennom og se hvordan han reagerer.

Den ideelle situasjonen ville være at han følte den gamle bitt av den sjalu buggen, og de to av dere hadde en god latter om det i årene som kommer. Det dårlige resultatet? Han flipper ut og kan ikke se sammenligningen mellom hva du gjør og hva han gjør.

Hvis sistnevnte skjer for å være tilfelle, vurder seriøst å dumpe denne fyren. Forhold er ikke 60/40 og de er ikke engang 50/50 - de er 100%, og hvis du ikke får 100% av respekten du gir, må du ta vare på andre steder.

[Les: Hvordan bli kvitt kjærestenes vandrende øye vaner]

Det kan være at mannen din knuser rundt, eller det kan være at han bare er en flørt som tilfeldigvis er forpliktet til deg. Hvis du er nede med det, flott. Hvis du ikke er? Ikke hold deg fast. Et forhold der du ikke føler deg respektert, er ikke et forhold som verdsetter seg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar