Min ekspert Midwife Fantastic Skin Elastic Review

Et øyeblikk:

Min ekspert Jordemor vet nøyaktig hva nye mødre trenger, og denne fantastiske huden elastisk ser ut og lukter fantastisk. Med en brukervennlig pumpeflaske og en ikke-klebrig tekstur, vil dette etterlate huden følelsen næret og hydrert.

Hva de sier:

"Fantastic Skin Elastic gir umiddelbar hydrering for å berolige og fukte irritert, tett hud, samt fremme tarmbevegelsen og bidrar til å redusere utseendet på strekkmerker. Beriket med vitamin E for å oppmuntre hudens elastisitet, søt mandelolje for å forhindre tørrhet, grapefruktolje til redusere forstoppelse og arganolje for å gjenopprette og beskytte, det er en ny mamma og mamma som skal være hudpleie. Fantastic Skin Elastic er perfekt for beroligende graviditet som huden strekker seg, men den er også ideell for hele kroppen.

Testet av mamma Maria Nickson for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til forventningsfulle mødre - det er et luksuriøst hudpleieprodukt, og du kan føle det når du bruker det. Det føles som en massasjeolje, og jeg fant det hjalp meg til å sove som aromaen var ekstremt beroligende. Produktet fortsetter veldig enkelt og føles som det absorberer dypt inn i huden din, noe som gjør det til å føles jevnere enda fastere umiddelbart.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Emballasjen var veldig praktisk. En pumpe fordeler en anstendig mengde, slik at du ikke kan bruke produktet over. Pumpeflasken med lokk forhindrer også lekkasje ved transport. Jeg følte meg mye roligere og avslappet umiddelbart etter bruk av dette produktet og duften det ga av var ekstremt terapeutisk.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg vil si at det er et mer luksuriøst produkt og derfor ikke en nødvendighet, men jeg syntes at emballasjen ikke hadde fancy bilder og bare sier fakta og forteller deg historien bak produktet. Det gjør var det sier pluss mer. Jeg vil fortsette å kjøpe dette produktet og bruke det en gang på kvelden i stedet for den rettet to ganger om dagen. Dette ville være å få det til å vare lenger da det var et flott produkt, men på den kostbare siden, så jeg sannsynligvis ikke ville velge den for å vinne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville endre prisen fordi, hvis brukt som angitt på emballasjen, ville jeg komme gjennom en flaske en uke, og jeg tror ikke at flertallet av kvinner har råd til det. Dette ville være min eneste feil i produktet.

Testet av mamma Emma James for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det er en flott design med enkel pumpe handling og ikke noe rot! Dette produktet gir deg en "bare bortskjemt" følelse og er glatt å bruke. Den pent utformede flasken er liten nok til å stikke i vesken min og jeg elsker den unike duften, da det ikke lukter som de fleste produktene på markedet for tilsvarende bruk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg likte å bruke dette produktet som det ga meg en "bortskjemt følelse" spesielt på grunn av duften. Jeg fant ut at pumpeprosessen var en flott funksjon, men hvis du gjorde et par pumper i rask rekkefølge, så var det andre beløpet spredt langt mindre enn den første anstendige dollop! Selve produktet var litt fetere enn jeg forventet, men det ga ikke et fettmerke på klærne mine.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker dette produktet for den praktiske flasken, men mest av alt det enkle programmet og frisk duft det gir. Min hud føles næret og hydrert siden bruk av dette produktet. Hver mamma må ha den bortskjemte følelsen under graviditeten, og dette produktet gjør akkurat det! Jeg vil absolutt anbefale.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg skulle endre en ting om produktet hans, så ville det trolig være pumpens handling, slik at det er litt mer konsistent med det dispenserte beløpet.

Testet av mamma Sophie Knight for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale andre mødre å være til å prøve dette produktet hvis de liker kroppsoljer. Det passet ikke på huden min, men slike produkter er så subjektive at jeg fortsatt vil anbefale en venn, prøv det å se. Det hørtes veldig lovende og lukte nydelig, men det passet meg ikke akkurat. Det føltes klamret på huden min og ble ikke ibløt i årevis, og huden min følte seg ikke mykere etter bruk. En ekte skam, men igjen tror jeg at disse lotionene og potionene virker for noen mennesker og ikke for andre. Huden er spesielt følsom under graviditet, så du må bare fortsette å prøve til du finner en som passer deg!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil ikke si noen strekningskrem eller oljeprodukt ville gjøre livet mitt lettere, det kan gjøre det bedre ved å hjelpe utseendet på strekkmerker. For meg hjalp dette produktet ikke i det hele tatt, da det ikke passet på huden min, men for kvinner hvis hud passer denne typen olje, ville det forhåpentligvis lette sine strekkmerker.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke velge dette produktet over andre på markedet, da det ganske enkelt ikke passet til huden min. Det føltes klamret på huden min og ble ikke ibløt i årevis, og huden min følte seg ikke mykere etter bruk. Jeg foretrekker å bruke en tykk krem ​​eller et vanlig oljeprodukt. Jeg kan ikke anbefale det å vinne som det ikke passet meg, men andre kvinner kan finne det utrolig. Jeg likte lukten - den var frisk og blomstrende uten å være for sterk eller overveldende. Innpakningen var hyggelig også - det så sofistikert og vitenskapelig uten å være skummelt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er synd at dette ikke passer til huden min, men det er et personlig problem snarere enn at noe er galt med selve produktet. Jeg ville ikke endre lukten - det var nydelig - og jeg ville ikke endre emballasjen, det var bare ikke for meg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar