Kjæresten min stoler ikke på meg: 10 grunner han har tillit til problemer

Innholdsfortegnelse:

Kjæresten min stoler ikke på meg: 10 grunner han har tillit til problemer
Kjæresten min stoler ikke på meg: 10 grunner han har tillit til problemer
Anonim

Hvis du føler, stoler kjæresten min ikke på meg, det er vanskelig. Spesielt hvis du aldri har gitt dem årsak til ikke. Men det er ikke ditt problem, det er på dem.

Hvis du tror, stoler kjæresten min ikke på meg, og jeg vet ikke hvorfor, det gjør selvsagt livet ditt elendig. Hvis du ikke har tillit, kan du ikke ha et forhold. Ingenting er mer kreft i et forhold enn når du slutter å miste troen på at den andre personen er ærlig med deg. Hvis kjæresten din kontinuerlig sjekker på deg, søker på telefonen eller stalker dine sosiale medier, så er det alle tegn han ikke stoler på.

Kjæresten min stoler ikke på meg - 10 grunner til at han har disse problemene

Hvis du ikke har gitt ham en grunn til ikke å stole på deg, så er det ikke på deg, det er på ham. Det er alle slags ting som forårsaker mistillit i et forhold, enten det er ekte eller forestilt. Med mindre du kommer til roten av hans mistillit, vil din forening aldri være lykksalig eller stabil.

# 1 Han er ekstremt usikker. Når noen er ekstremt usikre, bekymrer de seg kontinuerlig om hva alle tenker og hvordan de kommer over. Hvis han er super usikker, ser han stadig etter ledetråder som bekrefter hans mistanke om at du ikke liker ham, ikke er tiltrukket av ham eller ønsker noen andre.

Usikre mennesker er nettopp det. Aldri trygt om deres forhold, vennskap eller noe annet. De føler at de alltid står i kvicksand. [Les: Er usikre menn verdt å danse?]

# 2 Han tror du er ute av ligaen hans. Hvis han mener at du er en 10 og han er en to, var han utrolig spent på å bli kjæresten din. Problemet er at overalt du går, faller gutta over seg selv. Det lurer på hvorfor du er med ham og når du vil våkne opp og gå.

Hvis en fyr mener at han bare var på rett sted til rett tid, kan han være bekymret for at du skal våkne, ta en titt og ikke like det du finner.

# 3 Han ble lurt på før deg. La oss innrømme at det er veldig vanskelig å komme over å bli lurt på. Noen mennesker kommer aldri tilbake fra det. Hvis du vet at hans tidligere kjæreste hadde et problem med monogami, da de skulle være monogamiske, gi ham en pause og prøv å berolige sin frykt.

Til han lærer at ikke alle som han elsker, skal skru seg over og lærer å stole på igjen, frykter han det skjer igjen. Det har ikke noe å gjøre med deg. Noen kamp arr er vanskelig å dekke og tar lengre tid å helbrede. [Les: Hvordan vise kjærlighet: 15 søte bevegelser for å uttrykke kjærlighet uten ord]

# 4 En av foreldrene hans ble utro. Hvis han vokste opp i et hus hvor enten hans mor eller faren var en seriell snyder, så lærte han grimheten et forhold kunne tåle. De største rollemodellene som noen barn har på hvordan relasjoner fungerer, er deres foreldre.

Hvis han så blodbadet som fusk kunne gjøre, forsøker han sannsynligvis å beskytte sitt hjerte. Det er ingenting verre enn å se moren din gråte eller se din far gå ut av døren på grunn av mangel på trofasthet. Det for alltid taints måten du ser liv og ekteskap på.

# 5 Han styrer. Når en fyr styrer, vil de eie alle dere. Hvis de ikke kan, så antar de at du må være utro på dem. Noen som handler om kontrollen, kommer aldri til å stole på deg fordi de alltid vil ønske å være i kontroll over alle deler av deg.

En kontrollerende mann vil være sjalu på at du har en annen kjæreste, en veldig god venn og din familie. Sjalusi er alt han har. [Les: 15 subtile tegn på en kontrollerende kjæreste]

# 6 Han fanget deg lyve i fortiden. Selv om det var noe ubetydelig og lite for deg, betyr det ikke at det egentlig ikke plaget ham. Hvis du var en god løgner om noe en gang, så er det ingen grunn til å tro at du ikke vil være igjen.

Noen mennesker er gode løgnere, mens andre ikke er det. Hvis du beviser at du kan se dem i øyet og fortelle dem en mistruth, så er det en grunn til at de kanskje begynner å stille spørsmål. [Les: Hvordan gjenvinne partneren din tillit etter at du har løyet]

# 7 Han er altfor sjalu. Noen gutter er bare altfor sjalu. Hvis han vokste opp, fikk aldri det han ville eller måtte ofre da han så at alle andre fikk det de vil, så kan han bare ha en sjalu natur.

Noen mennesker er bare født mer sjalu og misunnelige av folk rundt dem. Hvis han føler at han aldri har fått sin skikkelige andel av kaken, så er du bare inkludert i hele sin sjalu natur. [Les: Hvordan berolige og vinne over en super sjalu lover]

# 8 Ditt forhold slo et platå, og han er redd for at du mistet følelser for ham. Når du går fra lyst og ikke kan få nok av hverandre til en mer endearing og kinder kjærlighet, kan det være å sende ham feil signal. Hvis varmen begynner å fizzle i forholdet, kan han bare være bekymret for at du mistet dine følelser for ham.

Han kan også tenke at du er i noen andre, som kan drive hans sjalu følelser. Hvis du ikke har hatt sex i løpet av to uker, kan han enten være bekymret for at du får det andre steder eller tenker på å få det andre steder.

# 9 Han snyder på deg. Overføring er et psykologisk begrep hvor noen gjør noe selv, de overfører til deg.Hvis han jukser, kan han mentalt rettferdiggjøre sine handlinger ved å anklage deg for å gjøre det samme.

En god måte å distrahere deg selv fra skyld, anklager noen for å gjøre det du gjør selv, da er det lettere å leve med deg selv. [Les: 17 klare tegn på at han jukser: Ignorer dem på egen risiko]

# 10 Han lurte på noen i sin fortid. Selv om han ikke snyder på deg, hvis han lurte på noen i sin fortid, så kan det gjøre ham mer utsatt for å tro at alle snyder. Ønsker å bevare sitt selvbilde, mener han at hvis han er i stand, så er det noen som er. Til og med deg.

Og derfor kan det gjøre ham mer mistenksom enn han burde være. Det er alle forskjellige grunner til at en fyr mener at kjæresten sin er fusk. Enten det er noe du gjorde eller han bare gjør det opp, er det eneste som har et solid forhold til noen, hvis det er tillit. Hvis du bare ikke ser ut til å få sin tillit, vil du ha det vanskelig å ha en vellykket fagforening.

[Les: Forhold uten tillit: Kan * eller skal * det vare?]

Du kan ikke bruke tiden på å prøve å få noen til å stole på deg hvis du ikke har gitt dem noen grunn til ikke. Det er på dem, og noen ganger står du bare tilbake og la dem sortere det ut for seg selv.

Populært emne