Reinvent Your Life: 12 må lese bøker for å lese i 20-årene

Hvis ideen om å lese er Facebook-nyhetsfeed, er det på tide å sette ned telefonen og ta en bok. Her er noen må lese bøker for å lese i 20-årene.

Noen ganger vil råd fra foreldrene eller vennene våre ikke skære det. 20-tallet er en flott tid å lage feil og oppleve ting uten mye tilbakeslag. Drikk litt for mye, spis den fettete burgeren, sett deg ut med en tilfeldig person - vi har alle vært der.

12 bøker for å lese 20-årene

Når du leser en bok som virkelig snakker til deg, forandrer du ditt perspektiv, og du blir litt klokere - ikke mye, bare litt. Og i løpet av 20-årene, vil du ha all visdom du kan få * dette kommer fra erfaring *. Så, her er noen av de må-lese bøkene for å lese 20-årene dine.

#1 Vill av Cheryl Strayed - "Jeg er en fri ånd som aldri hadde ballene til å være fri."

Kanskje du har sett filmen med Reese Witherspoon. Men hvis ikke, les boken først hvis du ikke har sett filmen. Boken illustrerer reisen til Cheryl Strayed som bestemmer seg for å gå på Pacific Crest Trail etter å ha opplevd en serie dramatiske hendelser. Det går gjennom følelsene av tap og prosessen med helbredelse. La oss bare si at jeg ønsket å gå 1000 kilometer etter å ha lest det.

#2 Myter av lykke av Sonja Lyubomirsky"Ingenting i livet er like viktig som du tror det er mens du tenker på det."

I 20-årene er du på vendepunkt - du overgår fra ungdomsår til voksenliv. Det er ikke så skummelt * med mindre du er tøff og sen for jobb *.

Myter av lykke berører temaene suksess og fiasko, og misforståelsene om hvordan suksess og fiasko påvirker livet ditt. Jeg mener, når du feiler i 20-årene, er det egentlig ikke noe du ikke kan komme deg ut av. Du er fortsatt i 20-årene! [Les: Bøker som lærer deg leksjoner om kjærlighetslivet ditt]

#3 Hvordan lage venner og påvirke mennesker av Dale Carnegie - "Det er ikke det du har eller hvem du er eller hvor du er eller hva du gjør som gjør deg glad eller ulykkelig. Det er det du synes om det. "

Da jeg uteksaminert videregående skole, ble jeg gitt denne boken som en gave. Var jeg glad for det? Nei. Jeg ville ha en ny bil. Men jeg leste det. Det er en av de mest kjente selvhjelpsbøkene på markedet.

Hvorfor? Fordi det faktisk er veldig nyttig i å forstå relasjoner og personlig utvikling. I tillegg er boken veldig lett å følge siden det er i punktspillform. Det jeg prøver å si er, dette er en av de nødvendige bøkene å lese i 20-årene.

#4 Catcher og Rye av J.D. Salinger - "Det er tingen om jenter. Hver gang de gjør noe pent, selv om de ikke er så mye å se på, eller om de er så dumme, blir du forelsket i dem, og du vet aldri hvor i helvete du er. Girls. Jesus Kristus. De kan gjøre deg gal. De kan virkelig. "

Denne boken er en klassiker. Jeg leste den i 11th klasse, og jeg har ikke flyttet fra denne boken. Det handler om en tenåring, Holden, og hans problemer med identitet, fremmedgjøring, tenåringsangst og tap. Dette er en av mine favorittbøker å lese i 20-årene. Bare les denne boken. Periode. [Les: Romantisk kjærlighet sitater fra bøker og litteratur]

#5 Ikke den slags jente av Lena Dunham - "Når noen viser deg hvor lite du mener for dem, og du fortsetter å komme tilbake for mer, før du vet det, begynner du å bety mindre for deg selv."

Hvis du har sett serien jenter, så vet du hvor sløv og kjevefalt Lena Dunhams humor er. Du vil le mens du leser boken hennes.

Jeg mener, det er forfriskende å endelig høre meningen til noen som er i 20-årene, og snakke med andre i 20-årene, men i en avslappet og relativ tone. Det er som å få råd fra din hungover søster. Så, dette er en annen av de viktigste bøkene å lese i 20-årene.

#6 Hvite tenner av Zadie Smith - "Til slutt er fortiden din ikke fortid, og sannheten din er ikke min sannhet, og løsningen din - er ikke min løsning."

Selv om det er satt i 1975 London, ser det på forholdet mellom to krigskammervenner, Bangladesh Samad Iqbal og engelskmannen Archie Jones. Den dekker alt fra selvidentitet, innvandring, rase og fundamentalisme.

Den vakre delen om denne boken er at etter å ha møtt alle tegnene, legger du merke til en ting - de har alle hvite tenner. Jeg håper du får den metaforen.

#7 Er alle ute uten meg? (Og andre bekymringer) av Mindy Kaling - "Som moren min har sagt, når en person er ulykkelig, betyr det vanligvis at to personer er ulykkelige, men den har ikke kommet til det med det ennå."

En annen kjent Hollywood-komiker, Mindy Kaling, har kommet ut med tanker om kjærlighet, vennskap og Hollywood. Hun bruker sine erfaringer og hilariske personligheter for å gi tankevekkende råd som foreldrene dine ikke ville gi deg. [Les: Mindeverdige lektimer for å perfeksjonere livet ditt]

#8 Selv Cowgirls Få Blues av Tom Robbins - "Det er mange ting verdt å leve for, noen ting verdt å dø for, og ingenting verdt å drepe for."

Ok, først og fremst, tittelen på denne boken er flott.For det andre, les boken før du ser filmen. Som du sikkert har gjettet, handler denne boken om en kvinne som ble født med unormalt store tommelfinger, da de så en gave. Fikk ikke se det som kommer, eh?

Vel, hun bestemmer seg for å trekke seg til New York, og gjennom reisen berører boken narkotikabruk, kropps lukt, fri kjærlighet og dyrs rettigheter - men ikke i den rekkefølge. Yep, en annen av de fantastiske bøkene å lese i 20-årene.

#9 Ekteskapet av Jeffrey Eugenides - "Depresjon er som et blåmerke som aldri går bort. Et blåmerke i tankene dine. Du må bare være forsiktig så du ikke berører den der det gjør vondt. Det er alltid der, skjønt. "

Det kan settes på 1980-tallet, Ekteskapet kan forholde seg til noen av enhver tidsperiode. Denne boken handler om en jente, Madeleine, en høyskole student og engelsk stor, som kommer seg inn i en kjærlighetstriangel.

Gjennom hele boken ser du hvordan alle tre menneskene håndterer å være forelsket, ute av kjærlighet og fortsette. Vi har alle vært i situasjoner hvor vi blir forelsket og ikke mottar den kjærligheten tilbake. Det berører veldig nær hjemmet, og jeg kjenner den svieende smerten. Det er imidlertid en lesning som må skje.

#10 Hyperbolle og en halvdel av Allie Brosh - "Jeg har alltid ønsket å ikke gi et knep. Mens jeg grunker hjelpeløs inn i puten min uten god grunn, vil jeg ofte fantasere at kanskje jeg en dag kunne være en av de stoiske dårlige esker hvis følelser hovedsakelig består av rockemusikk og ikke er redd for ting. "

Hvis du leter etter en lysere lese og en god latter, så plukk opp Hyperbolle og en halvdel. Opprinnelig var dette en tegneserie av Broshs blogg, men fordi det var så populært, bestemte hun seg for å skrive en bok.

Hennes historier er basert på barndommen, og utfordringene hun opplevde gjennom livet. Det er imidlertid ikke en tung lesning som gjør at du vil sove i tre dager etter å ha lest den. [Les: Livsendrende leksjoner du kan lære av anger]

#11 Bossypants av Tina Fey - "Noen sier:" La aldri dem se deg gråte. "Jeg sier, hvis du er så sint at du bare kan gråte, så gråte. Det skremmer alle. "

Tina Fey er morsom, det er ingen tvil om det. Så selvfølgelig kan du forestille deg at boken hennes skal være like morsom. Men før vi så henne på SNL, var Tina Fey bare en jente som gjorde tingen hennes.

Hennes bok illustrerer hennes personlige kamper mens de vokser opp og snakker om ting som vi alle opplever - spesielt hvis du er en dame, men menn kan også lese denne boken.

#12 The Art of Imperfection av Brene Brown - "Vi kan ikke selektivt numme følelser, når vi dummer de smertefulle følelsene, dummer vi også de positive følelsene."

Denne boken endret livet mitt. Før jeg leste denne boken, var jeg så redd for å være sårbar og uttrykke mine faktiske følelser. Jeg mener, hvem vil bli dømt? Hver gang jeg vil ha lyst på en fyr, vil jeg klymme meg og være bekymret for at de ikke vil like meg tilbake.

Men hvis du ikke prøver, vet du ikke. Les denne boken - Brene vet hennes ting. Dette er en av de mest essensielle bøkene å lese i 20-årene. Eller tenårene dine. Eller hvis du er 80. [Les: Ting kvinner ønsker de visste i 20-årene]

Når du er i 20-årene, er ditt motto alltid gå, gå, gå. Hør, slapp av. Ta deg tid til deg selv og knekk åpne en av disse bøkene. Du vil ikke kunne sette den ned, stol på meg. En dag vil du takke meg for å anbefale disse fantastiske bøkene å lese i 20-årene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar