Må-bevegelse: Enkeltben landminne dødløft

Den enkeltbenet rumenske dødløft er et utmerket trekk for å gjøre - så lenge balansen din er oppe. Hvis du er mindre gazelle og mer Bambi-on-a-frozen-lake, vil vekten du håndterer, bli begrenset av ditt wobbling-støtteben. Løsningen? Hold den ene enden av stangen på gulvet, enten tucked i et hjørne, en vektplate eller en spesialbygget bit av kit som kalles en landmine. Du kan laste opp baren for å jobbe hamstringene og forbedre balansen din.

Hvordan gjøre det

Settenereps 8 hver side Hvile 30sek

Med den ene enden av en vektstang sikret på gulvet, grip den andre enden og stå på ett ben, holde en veldig liten bøyning i det andre benet. Lene fremover så langt som mulig, slik at det plantede beinet ditt kan bøye litt, så stå opp igjen, hold ryggen rett gjennom hele kroppen. Legg denne til slutten av bendagen som en kraftig etterbehandler.

Flere av de trekkene du burde gjøre.

Sjette sans

Forbedre proprioception og låse opp skjulte reserver av smidighet og styrke

Proprioception er kroppens evne til å overføre en følelse av posisjon, analysere den informasjonen og reagere - bevisst eller ubevisst - med riktig bevegelse. Det er delbalanse, delkoordinering, delmobilitet, og nyere studier tyder på at den kan forbedres. Dette er hvordan.

 

 

1. Tandem holdning

Det første trekket til å mestre. Stå med en fot foran den andre, hæl til tå. Hold i 30 sekunder, så lukk øynene dine for ytterligere 30. Gjenta på den andre siden.

2. Stork

Eller som du vet det, står på ett ben. Når du kan holde den med lukkede øyne, etterligne løpende bevegelser med armene for å teste balansen.

3.Swing

Når du er vant til balanse med en-legg, legg til enkeltbenet svinger til oppvarming uten støtte. Start med et rett ben, flytt deretter til med et bøyd kne - og øk hastigheten.

 

 

 

 

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar