Må-gjøre-bevegelse: Rope smash plank

Den ydmyke planken er en fin øvelse, men lett å vokse ut: når du kan holde den i et par minutter, er det enda mer bortkastet tid. Ifølge en undersøkelse fra Journal of Strength and Conditioning Research kan kamptråd være løsningen.

I løpet av en ti minutters økt så frivillige deres hjertefrekvenser på nesten 180 bpm, mens deres blodlaktat nådde nesten 12 mmol pr. Liter - en lignende effekt som for høy intensitet sprinting og sykling. Kombiner det med å holde en plank, og det er som å løsne et jordskjelv på din abs.

Hvordan gjøre det

Settene 5 Tid 15sec hver side hvile 30sek

Start i en plankstilling med tauet foran deg. Når du er avgjort i stillingen, ta taket av tauet med en arm og påbegynn thrashing. For ekstra poeng og en ytterligere test av kjernen din, hold torsoen så parallell til bakken som mulig.

Kampen herdet

Trenger du en ytterligere utfordring? Trener Jeremy Scott har kamptråle-treningen som gir deg en kjernen av jern

1. Enkel sideplank

Enkelt: hvil på en albue og lag bølger med tauet. Det er litt enklere enn tauets smashplank fordi tyngdepunktet ditt er mer forgivende plassert.

2. Moderat grappler kaste

Det nest beste å være i et brytespill. Trekk tauene fra side til side mens du står og la dine obliques ta belastningen.

3. Avansert en-arm, en-benplank

Som tauet smash planken - bare verre. Kom inn i en plankstilling med en hånd og motsatt fot på gulvet og begynn å svinge. Prøv å ikke kollapse, så mye som det kan underholde andre trenere.

 

 

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar