Muskel bagel

Innholdsfortegnelse:

Muskel bagel - øVELSER 2023
Muskel bagel - øVELSER 2023
Anonim

Løftevekter er bare en del av ligningen når det gjelder pakking på alvorlig muskel. Du må også forsyne kroppen din med karbonhydrater med lav utslipp, kvalitetsprotein og mange vitaminer for å takle den belastningen som trening legger på deg. Denne lette å lage lunsj gir deg alt det.

Å lage

Du kan bruke klargjort kalkun, men det er sunnere å grille et friskt kalkunbryst. Hakk det og skiv tomaten tynt. Smør bagelen eller kappen med fettfett. Legg litt salat på bunnen av bagelen. Legg kalkun og tomatskiver sammen med en håndfull revet ost, og avslutt deretter bagel med en god splash av sennep før du legger lokket på.

Hele hvete bagel

Karbohydrater bidrar til å holde glykogenet ditt (energien som er lagret i musklene), slik at kroppen din bruker det i stedet for proteinbutikker for drivstoff.

kalkun bryst

Tyrkia er en magert og kalori måte å pakke på muskler, takket være det sjenerøse proteininnholdet. Det er også rik på tryptofan, som kroppen bruker til å lage det lykkelige hormonet, serotonin. Så, erstatter protein og en Prozac alt i ett.

tomater

Tomater vil gi deg vitamin C kroppen din trenger for å senke nivåer av kortisol, et muskelavsluttende stresshormon som øker med vekttrening. Du finner det meste av vitamin C i de tøffe tingene rundt frøene.

Kraftig cheddar

Høye nivåer av protein og kalsium uten for mange kalorier. Kalsiumet i cheddar er også viktig for effektiv funksjon av muskler og hjerte.

Salat

Grunnlaget for mange en fettfattig sandwich filing, salat inneholder vitamin E, som bekjemper muskel fiber skade og forbedrer utvinning. Velg de mørkere varianter av blad, da disse er mer næringsrike.

Sunn spising tips

Fullkorn er fullpakket med fiber og B-vitaminer, som begge kan bidra til å øke fett tap

Populært emne