Mr Porters California drømmer med sin nye vårsamling

Mr Porters California drømmer med sin nye vårsamling - STIL 2023
Mr Porters California drømmer med sin nye vårsamling - STIL 2023
Anonim

Avbildet fra venstre til høyre: James Perse, Mollusk og Stussy

Den avslappede, uformelle stilen i California har hatt en økende innflytelse på mote de siste årene, og det har vært mange etiketter som blomstrer i den amerikanske statens solfylte solskinn.

Vi har et mykt sted for Cali, så vi er - som lokalbefolkningen sier - stoked at Mr Porter, en av våre favoritt online shopping destinasjoner for menn, har lansert en samling inspirert av Golden State livsstil og kultur.

"Made in California" -linjen har moderne interpretasjoner av surfing, skate, street og casual wear, fra 12 dristige ansiktsnavn som inkluderer den surf-inspirerte 80-tallet Stalwart Stüssy; James Perse, hvis casual chic klær er slitt av mange en A-lister; og designer Rick Owens, som har karakteristisk svart uniform, har lenge vært en favoritt av moteinnsidere.

Image
Image

På bildet: Noon Goons

Det er nyere etiketter for å forme den californiske mote-scenen, og en som er bagged et sted i Mr Porter's line-up er den fabelaktige Noon Goons. Den siste kolleksjonen har en dristig bomullsløye-jakke, grafisk "USA Surf" -t-skjorte, store hoodies og trykte sweatshirts for en Malibu-surf-meets-downtown-LA vibe.

Image
Image

Avbildet fra venstre til høyre: Simon Miller, den eldste statsmannen

En av våre personlige favoritter er kult denim-etiketten Simon Miller. Noen av de tidløse designene som er tilgjengelige på Mr Porter, inkluderer en denimjakke inspirert av den amerikanske sørvestlige, slim-passende denim-skjorter og Alpaca-sweatshirts, som er ærverdige for deres mykhet.

Det eldre statsmannsmerket, i mellomtiden, spesialiserer seg på luksuriøs kashmir i kulebarnsdesign. Vi er spesielt enamored med slipsfarget palme og stellar solsystem inspirerte gensere - begge er garantert å lage en uttalelse.

Men California er ikke alt sol, sjø og surf, som sett i Amiris tilhørighet med sentrumsgrungemusikkscenen. Høydepunktene av sitt bidrag til Mr Porter's linje inkluderer distressed denim, pyntet skinnjakker, skinny jeans og polka dot twill skjorte, som passer inn i øst i London.

Andre navn som er omtalt, er Mollusk, som er tilgjengelig i Storbritannia for første gang, John Elliott, Golden Bear, Second / Layer, Outerknown og Pintrill. Sistnevnte tilbyr retro emaljerte merker som gir et flott tillegg til ryggsekker.

Ta en titt på samlingen nå - den beveger seg raskt - og legg til noen eksklusive stykker fra den store gylne staten til sommeren garderoben din. Bla gjennom samlingen på mrporter.com

Populært emne