Mr Porter utgir nye stilige sportswear samlinger

Mr Porter utgir nye stilige sportswear samlinger - STIL 2023
Mr Porter utgir nye stilige sportswear samlinger - STIL 2023
Anonim

Avbildet fra venstre til høyre: Iffley Road Lancaster Drirelease Piqué Tank Top, £ 55; Soar Running Slim Fit To-Tone Mesh Tank Top, £ 60

I det siste hadde sportsklærne vært like garish som det likte så lenge det var bra nok, men som sportswear har blitt akseptabelt uformelt klær (med naffnavnet som passer til - hallo, athleisure), må det nå være så stilig som det er svette-wicking å tilfredsstille alle komers.

Denne sommeren, som etterspørger både stil og stoff, blir møtt av et samarbeid mellom nettbutikkforhandleren Mr Porter og noen av de beste navnene i sportsklær.

Prosjektet ser at Porter jobber med uavhengige merker Iffley Road, Pas Normal Studios, Café du Cycliste og Soar Running (se etter "eksklusiv" tag på merkets sider).

Navngitt etter sporet hvor Roger Bannister brøt den fire minutters mil i 1954, ble Iffley Road startet i 2013 av ivrige løpere Claire Kent og Bill Byrne, og den har raskt etablert seg som stedet å gå for et flott, høy kvalitet løpearbeid. Den seksdelte samlingen av løpeklær for Mr Porter inkluderer undervurderte T-skjorter og shorts med Iffley Roads underskrift av farger.

London-merkevaren Soar Running har som mål å passe hver runner, fra helgenkrigere til eliten, i topp kvalitet, komfortabelt søppel som ser bra ut fra kilometer til mil 100.

ANBEFALT: De beste menns løpende T-skjorter

Image
Image

Bildet til venstre til høyre: Pas Normal Studios Mekanisme Perforert Zip-Up Cycling Gilet, £ 100, og Mekanisk Perforert Zip-Up Cycling Jersey, £ 140; Café du Cycliste Fleurette Polka-Dot Cycling Jersey, £ 110, og Marinette Mesh-Panel Sykling Bib Shorts, £ 160

Frankrike har et spesielt sted i hjertet av alle sykkelentusiaster, og Café du Cycliste gjør en fin jobb med å huske lange turer i Cote d'Azur med sin elegante samling jerseys, bib shorts og tilbehør.

Dansk sykkelmerke Pas Normal Studios har et rykte for ren stil som er støttet av upåklagelig ytelse, med lette, hurtigtørkende stoffer som vil holde deg kjølig og komfortabel, uansett hvor lenge turen er. Den femdelte samlingen inkluderer jerseys og tilbehør alle tilgjengelige i et khaki fargevalg eksklusivt til Mr Porter samarbeidet.

Prisene varierer fra £ 12 til £ 185, mrporter.com

Populært emne