Mr. Musclemania Universe 2013 på trening, kosttilskudd og ernæring

Innholdsfortegnelse:

Mr. Musclemania Universe 2013 på trening, kosttilskudd og ernæring - øVELSER 2023
Mr. Musclemania Universe 2013 på trening, kosttilskudd og ernæring - øVELSER 2023
Anonim

Hvordan kom du inn i bodybuilding?

Helt siden jeg var ung, elsket jeg tegneseriefigurer og bryting og ønsket å se ut som de gutta, så jeg begynte å trene i treningsstudioet. Jeg fikk raskt en buzz fra måten jeg begynte å se. Så for en par år siden fortalte en personlig trener meg at han trodde jeg kunne gå, så jeg gjorde noen få show. Den første var Mr. Britain Muscle Mania Natural Body Building Competition, som jeg vant. Det åpnet døren for en sponsoravtale med Reflex ernæring. Derfra bestemte jeg meg for å gå inn i Mr. Universe 2013 i Miami i juni, og på en eller annen måte klarte jeg å vinne det også etter bare to år som kroppsbygger. Jeg er veldig stolt av det.

Er det noen ritualer du går gjennom før du går på scenen?

Jeg har en liten rødvin for å avkjøle nervene mine og hjelpe med min vaskulatur, fordi etanolen i den ikke krever fordøyelsessystemet nedbryting som skal absorberes av musklene dine. Jeg bruker også visse treningsøkter for å få en rask pumpe, spesielt for å understreke svakere områder. For å gjøre det bra i en bodybuilding-konkurranse trenger du symmetri og størrelse, så hvis jeg føler at deltoidsene mine ikke er i forhold til mine feller før jeg hopper på scenen, gjør jeg noen delt-spesifikke trekk, for eksempel heiser. Jeg tar også litt sukker til å gi meg litt gnist på scenen

Hva er din ukentlige treningsøkt som når du trener for et show?

Jeg trener to ganger om dagen, en gang i løpet av lunsjtid - jeg er en investeringsbanker, så jeg må passe på trening rundt dagen. På mandag ramte jeg bena mine fordi jeg tror de er den tøffeste delen av kroppen din, og det er best å få det vanskeligste arbeidet ut av veien først. Jeg gjør også noe abs arbeid. På tirsdag slo jeg min mage og skuldre, og på onsdag gjør jeg beina mine igjen og min side abs. Så i min andre økt gjør jeg brystet mitt. Min torsdag lunsjpause handler om delts og abs. Så etter arbeidet vil jeg konsentrere seg om ryggen min. Fredag er for kalvarbeid (mine kalver er mine svakeste muskler) etterfulgt av triceps og biceps på slutten av dagen. Jeg bruker helgen til å gjenopprette.

Hvilke av treningsøktene liker du mest?

Definitivt tilbake trening. En stor rygg gjør at du føler deg sterkere og tryggere enn noen annen kroppsdel. Jeg gjør mye dødsløft for å bygge ryggen min fordi den frigjør så mye veksthormon. Min rygg er mitt hemmelige våpen under en konkurranse - det hjelper meg alltid å score godt med dommerne.

Hvis noen ønsket å komme seg inn i bodybuilding hva ville du si er de tre trekkene som ville gi dem de største gevinster?

Deadlifts er gode av grunnene jeg nevnte tidligere, og en sterk rygg gir deg også en stabil base for å bygge andre deler av kroppen din. Squats er gode for total kroppsstørrelse og form. I tillegg til å jobbe med de største muskelgruppene dine - bena og ryggen - hjelper de deg med å utvikle en flott seks-pakke og gi deg den styrken du trenger for å gjøre nesten alle andre trekk i treningsstudioet. Min tredje anbefaling ville være lat pulldown, som er flott for å hjelpe deg med å utvikle et fantastisk v-formet utseende.

Hvor viktig er diett til kroppsbygging?

Det er viktigere enn noe annet. Du kan jobbe hardt, men hvis kostholdet ditt ikke stemmer, vil du ikke få noen form for retur. Du må være veldig på vakt med forholdet mellom protein og karbohydrater, hvilke typer du tar på og når du tar dem. Jeg var på et høyt proteinholdig kosthold for Mr. Universe. Mange sier at det er vanskelig å legge på muskler når du prøver å holde seg lunt, men jeg er uenig. Du trenger bare å holde opp energinivået ved å ta på deg mange gode fettstoffer og protein - brokkoli, kylling, fisk, nøtter, avokado, slike ting. Takket være kostholdet mitt trengte jeg ikke engang å gjøre kardialløsning for å få meg til å være klar.

Hva spiser du i løpet av lavsesongen?

Jeg bytter kostholdet litt når jeg ikke blir klar for et show. For øyeblikket holder jeg bare på, så jeg har flere karbohydrater for å gi meg ekstra energi til å bryte ned fiber og sette på mer bulk før mitt neste show i Vegas i november. I oktober går jeg tilbake på proteindietet mitt. Jeg forblir ganske lean året rundt ved å spise rent hele uken og la håret mitt være i helgen. Det gir deg noe å se frem til og gjør det lettere å holde deg på sporet. Alle bør ha en juksedag i uken. Kaloriinntaket ditt bør variere slik at kroppen din er i en tilstand av metabolsk sjokk. Dette vil tvinge det til å bryte ned mer fett, slik at du mager deg.

Hvilke kosttilskudd bruker du?

Hovedtilskuddene for vekst og utvinning er aminosyrer, glutamin og myseprotein. Jeg tar også kasein, som hjelper med proteinsyntese mens du sover.

Trenger du å ta kosttilskudd hvis du vil ha en kroppsbygger kropp?

Absolutt - det er nesten umulig å få alle næringsstoffene du trenger for optimal vekst og leanness fra mat. For å få en sterk, godt proporsjonert kropp må du trene hardt og spise og sove godt. Hvis du legger merke til disse tre tingene, kommer du inn i fantastisk form.

Fortsett med Tyrone Ogedegbe på Twitter: @ Ty9Og

Populært emne