Flytte tilbake med foreldre: Hvorfor er det nødvendig og hvordan man overlever

Når det gjelder å flytte inn igjen med foreldrene, er du sannsynligvis mindre enn begeistret. Her er når du trenger og hvordan du holder deg rolig rundt dem.

Du elsker foreldrene dine. De ga deg livet og oppvokste deg til å være den du er i dag. Når det blir sagt, vil du kanskje ikke leve med dem lenger. Mens de kanskje har vokst godt, vil du ikke at de skal fornye seg i livet ditt hver gang. Imidlertid er det noen ganger som går tilbake med foreldrene, hva du trenger.

Ting går ikke alltid som planlagt i livet. Og det betyr at du må kanskje flytte inn igjen med foreldrene dine mens du får ting som er funnet ut. Det er helt greit. Mange mennesker ender opp med foreldrene sine for å få tilbake noen fotfeste i livet. Er det på tide for deg å flytte tilbake?

Hvordan vite når du skal flytte inn igjen med foreldrene

Det kan være veldig vanskelig å innrømme når du trenger hjelp. Og når det gjelder å flytte inn hos foreldrene dine, gjør du det fordi du sliter på en eller annen måte. Slik kan du avgjøre om det er på tide å ringe opp 'leien og be om å bli. [Les: Alle måter som forstyrrer foreldre kan påvirke ditt kjærlighetsliv]

# 1 Du er økonomisk sliter. Hvis du ikke har råd til å leve på egenhånd, kan det være ditt beste alternativ å gå hjem. Mer sannsynlig enn ikke, vil foreldrene dine ikke få deg til å betale for noe annet enn mat og moro. Det betyr at du enkelt kan spare penger for et sted du selv har.

# 2 Helsen din har gått ned. Noen ganger skjer uheldige ting med helsen vår. Du kan ikke alltid kunne fungere uten at foreldrene dine eller noen andre skal ta vare på deg. Når foreldrene dine er de eneste som kan, er det ditt eneste alternativ.

# 3 Du har nettopp brutt opp med partneren din. Å leve med en betydelig annen kan bli rotete når det er på tide å dele opp. Du kan kanskje ikke finne et sted med en gang, og du er ikke et alternativ med å holde deg nå.

Det betyr at du går tilbake med foreldrene dine, er et godt valg. Det vil hjelpe deg å komme tilbake på føttene og til og med komme over oppbrudd. [Les: Hvordan bryte opp med noen du bor sammen med og hold fred]

# 4 Du kan ikke bli noe annet sted. Mange vil helst slappe av for en stund enn å komme tilbake med foreldrene. Selv om det er en god ide, er det bare ikke alltid mulig. Hvis foreldrenes hjem er en siste utvei, må du bare ta den.

# 5 Din psykiske helse er ustabil. Det er ikke bare din fysiske helse som kan være av. Hvis du sliter psykisk, kan du ikke være i stand til å leve alene. Å være alene kan ofte gjøre visse psykiske lidelser verre. Så mens du jobber for å bli bedre, er det best å gå tilbake med foreldrene. [Les: 5 måter frivillig arbeid kan bidra til å helbrede depresjon]

Hvordan overleve å flytte inn igjen med foreldrene

Selv om du elsker dem og møtes under feriebesøk, vil du sannsynligvis ikke leve med dem igjen. Du må nå overholde sine regler og det kan være frustrerende og forårsake mye spenning. Slik gjør du ditt opphold litt mindre anstrengende.

# 1 Følg deres regler. Det er jo deres hus. Så mye som du kanskje hater noen av deres regler, må du overholde dem. Disobeying vil bare gjøre ting verre for dere begge.

Når du ikke hører på dem, stiger spenningen og jo mer pent opp anger er det, jo verre blir alt. Du må alltid tippe rundt dem, og det er ikke morsomt for noen. [Les: 15 modne måter å vokse opp og oppføre seg som en voksen]

# 2 Men sørg for at de vet at du er voksen. I utgangspunktet må du sette noen grunnregler med en gang. Fortell dem at du vil overholde sine regler så lenge de respekterer det faktum at du ikke er tenåring lenger.

Det kan være lett for foreldrene å gå tilbake til det samme stedet de var mentalt når du flyttet ut. Deres baby er hjemme! De vil være fornøyd med sikkerhet, men de vil også fortelle deg hva du skal gjøre. Hold deg til disse grensene og sørg for at de innser at du gjør dine egne valg nå.

# 3 Unngå å bringe datoer hjem. Dette er en viktig no-no når du bor hos foreldrene dine - spesielt hvis det er en midlertidig situasjon. Ut av respekt for dem, bare gå til datoens sted hvis du vil få det på.

Det er ingenting verre enn å våkne midt om natten for at barnet ditt har sex med en dato. Eller kommer nede neste morgen for å finne en fremmed i ditt hjem. Ta aldri datoer hjem for foreldrenes skyld. [Les: Hvordan dato når du fortsatt bor hos foreldrene dine]

# 4 Hold hodet nede. I utgangspunktet bare gjør ting. Gå på jobb, heng med venner, kom hjem. Gjør alt du vil gjøre i ditt eget hjem, bare hold det inneholdt i rommet du bor hos hos foreldrene dine.

Dette er uten tvil den beste måten å holde ting sivil når du går tilbake med foreldrene dine. Du vil bare gå gjennom livet som normalt. Den eneste forskjellen vil være hvem du er romkamerater.

# 5 Hold deg unna sin virksomhet. Akkurat som om du vil at de skal forlate deg og din bedrift alene, gjør det samme for dem. De har et liv nå utenfor deres hjem, og det betyr at du må holde nesen ut av det.

Selv om de argumenterer eller har andre ting på gang, så hold det til deg selv med mindre din mening ble spurt. Dette bidrar til å unngå forandringer og mange argumenter.Men du vil også i det minste snakke med dem.

# 6 Arbeid på å komme seg ut av det ASAP. Du skal ikke leve med foreldrene dine etter en viss tid. Du har vært på egen hånd en stund, og det blir ubehagelig og enda irriterende å være der.

For det forholdet du har med foreldrene dine, kom deg ut tidligere. De liker ikke å ha sitt liv forstyrret like mye som du ikke liker å måtte flytte inn igjen. De er bare så hyggelige å si det. [Les: 9 viktige vaner du trenger å være mer uavhengige]

# 7 Bare kommuniser. Vær åpen og snakk med dem. Hvis du ikke er fornøyd med hvordan de behandler deg mens du bor der, snakk du opp. Det er bedre å få de greiene ut i åpningen med en gang mot venter til du flytter ut og ikke snakker til dem.

De forstår ikke hvorfor, og det vil bare gjøre ting ubehagelig. Snakk med dem og kommuniser hva som skjer i livet ditt. Oppdater dem på når du tror du kan flytte ut og bare fortsette med det.

[Les: Er du fortsatt hos foreldrene dine på 30 den nye normale?]

Hvis du virkelig ønsker å komme tilbake med foreldrene mye lettere, følg bare disse tipsene. Arbeid med å fikse situasjonen din slik at du kan komme deg ut av det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar