14 filmer du bør se etter en god skrik sesjon

Hvis du noen gang finner deg selv i behov av litt motivasjon for å få alle disse følelsene ute, bare se på noen av de 14 filmene som er nevnt nedenfor!

SPOILER ALERT: Det er mange detaljer om filmene som er oppført nedenfor. Så hvis du ikke har sett noen av disse, foreslår jeg at du hopper over dem.

Det er greit å være følelsesmessig noen ganger, og som kvinner har vi en tendens til å være veldig emosjonell, spesielt en gang i måneden. De fleste av oss har sannsynligvis funnet oss å gråte uten grunn. Noe så enkelt som å kjøre i bilen når det regner med en trist sang som spiller på radioen, kan få deg til å gråte. Noen ganger planlegger du ikke å gråte, men gjør likevel, og faktisk ende opp med å føle seg oppdatert.

Hvis noen får deg til å gråte, er den typen gråt smertefullt og sannsynligvis ikke så forfriskende som den uventede typen, den typen som treffer deg ut av ingensteds kommer fra dypt inni deg, og lar deg grine gråt samtidig hva var det som skjedde.

Filmer som er sikker på å få deg til å gråte

Nedenfor er noen av de beste filmene for å få vannverket å flyte. Så hvis du noen gang føler at du trenger en god cry-økt, kan du slå til disse.

# 1 UP! Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, fordi hvis du er menneskelig og har en sjel, vil denne filmen få deg til å rive opp. Hvis du ser på denne filmen og ikke kaster en tåre, har du et svart hjerte. Periode.

Denne filmen er så søt. Det er ikke noe mer verdifullt enn å se Carl og hans kone, Ellie, begynne sitt forhold og bli gammel sammen. Når Ellie til slutt går forbi, er Carls måte å holde minnet i live, å ha det eventyret de alltid har drømt om. Han gjør alt som trengs for å beskytte sine minner, og for å holde huset de ble gammel sammen i.

# 2 Hvordan trene draken din. Jo, dette kan være en film som synes å være laget for barn, men det er faktisk en annen film som er flott for alle aldre. Vi har hovedpersonen som er en misfit og ikke elsket av sin far, som til slutt gjør sin far ekstremt stolt på den mest usannsynlige måten, hele tiden danner et ubrytelig bånd med en drage. La oss ikke engang komme inn i vennskapet med dragen, fordi vi sannsynligvis begynner å gråte da vi skriver dette!

# 3 Notisboken. Noe Nicholas Sparks skriver er ganske mye å få deg til å gråte. Hvis du allerede har lest denne boken, vet du hva jeg snakker om. Vi alle elsker en fantastisk kjærlighetshistorie, spesielt en som vi faktisk kan tolke og tro på å være mulig.

Den gode tingen med notisboken er at den føles ekte. Noah gjør alt som trengs for å få Ali til slutt, og til slutt, vel som de sa, om en av dem er en fugl, den andre er også. [Les: Kjærlighetsleksjoner Notatboken kan lære et kynisk hjerte]

# 4 Den andre søsteren. Ut av alle filmene jeg vil liste her, gjør denne filmen langt meg til å gråte mest. Juliette Lewis spiller tjuefire år gamle Carla Tate som er litt mentalt utfordret, og mot alle odds overvinne hun mange av hennes begrensninger. Hennes mor, spilt av Diane Keaton, er ekstremt overbærende og beskyttende, og tror heller ikke at Carla noen gang vil kunne gjøre noe alene.

Carla blir forelsket i en gutt, Danny, som spilles av Giovanni Ribisi, og han også er mentalt utfordret. Det handler i utgangspunktet om forholdet mellom de to psykisk utfordrede menneskene og hvordan deres kjærlighet kan overvinne oddsene. Det er ikke en film som lar deg føle deg varm og uklar inni, men det er også en film som vil vekke deg opp for alle de riktige grunnene. [Les: Hvorfor må vi bryte ned stigmatisk mental sykdom]

# 5 En spasertur å huske. Ja, en annen Nicholas Sparks roman og film. Denne filmen vil få deg til å gråte, og gråte og gråte. Det er som en moderne Romeo og Juliet historie, fordi de kule barna ikke trodde at deres bosatt hjertebeveger, Landon, muligens kunne være forelsket i genseren, den ultra-religiøse pastorens datter, Jamie.

Unødvendig å si, de to blir forelsket mot alle naysayers og til tross for Jamie kjemper leukemi. Men Landon gjør alt han kan for å gjøre alle hennes ønsker til virkelighet før hun går bort, og til slutt sørger han for å holde hukommelsen i live.

# 6 Titanic. Den swashbuckling eventyreren Jack, spilt av Leo DiCaprio, og den rike sosialt, Rose, spilt av Kate Winslet, blir forelsket ombord på den forferdelige Titanic, til tross for å være i forskjellige sirkler i samfunnet. Tearjerker-scenen som vi alle vet så bra er når skipet har sunket, og de to elskerne flyter på en dør, da Jack gjør sitt løfte om å aldri slippe.

# 7 Stål Magnolias. Set i en skjønnhetsbutikk i nærheten av New Orleans, beskriver Magnolias livene til eieren og butikkens mange lånere. Det er hovedsakelig sentrert på Julia Roberts karakter, Shelby, som har diabetes og planlegger bryllupet hennes.

Det er så mange flotte øyeblikk i denne filmen, da den også fokuserer på typisk drama og sladder i småbyer som du er sikker på å overhøre i en frisørsalong, og akkurat når du vil gråte, kaster denne filmen en flott linje som gjør du ler mens du tørker tårene dine bort. Dolly Parton er utrolig i denne filmen, og det har vært og vil alltid forbli en klassiker.

# 8 Moulin Rouge. Jeg er vanligvis likegyldig når det gjelder musikaler, spesielt når de er filmer og ikke utføres på Broadway.Imidlertid er Moulin Rouge en av de vakreste, romantiske og triste musikalene noensinne laget.

Nicole Kidman er fantastisk i denne filmen, faktisk er den eneste andre filmen der hun har sett denne nydelige, sannsynligvis Cold Mountain, men hun er fantastisk i Moulin Rouge. Musikken i seg selv er så vakker at det vil få deg til å gråte, men også å se på Nicole Kidman og Ewan McGregors tragiske, men likevel romantiske historie utspill, vil ha deg i tårer på slutten.

# 9 Blindsiden. Sandra Bullock er fenomenal i denne filmen, dermed hennes Oscar nikker. Denne hjertevarmende flokken fokuserer på hvordan en kvinne, Sandra Bullocks karakter, valgte å tåle konvensjonen og tok inn Michael Oher, en afrikansk-amerikansk gutt, som kommer fra en fattig ødelagt familie. Med hennes hjelp kunne hun la Michael leve sin drøm for å spille fotball og komme inn på college.

# 10 12 år en slave. Denne filmen, som ligger i førkrigstidens epoke i USA, følger en fri svart mann, Soloman Northup, som blir bortført og solgt tilbake til slaveri. Du kan allerede se hvorfor denne filmen er trist, og den er ferdig på en så kunstig og hjerteskjærende måte som virkelig etterlater deg sobbing i flere timer etter å ha sett det hele.

Denne filmen vant massevis av priser når det kom ut, og forståelig nok så. Kastet er utrolig, og selv om slaveri ikke lenger finner sted, er det en stor påminnelse om å se hvor langt vi har kommet.

# 11 Min jente. Vada og Thomas, to barndomsvenner, tilbringer hele tiden sammen rundt i byen, leker ute og gjør de vanlige ting barna gjør. Vada far eier et begravelseshjem, og moren døde da hun var mye yngre, så hun er ganske kjent med begrepet død.

Tragedien treffer når Thomas går å leke ute alene fordi han og Vada kom inn i en kamp. Han blir angrepet av et bikube av bier, og det utløser en dødelig allergisk reaksjon. Det er en ekstremt trist historie som minner deg om at livet er for kort til å komme inn i kamper med vennene dine.

# 12 P.S. Jeg elsker deg. Hvis du skulle miste kjærligheten i livet ditt, bare for å finne kjærlighetsbokstaver og ledetråder som er igjen for deg i de neste 365 dagene, er jeg ikke sikker på at det ville gjøre det enklere å håndtere tapet. Men tanken er utrolig romantisk.

Når Holi mister mannen sin, Gerry, til sykdom, innser hun snart henne 30th bursdag at han forlot henne en serie brev som vil hjelpe henne gjennom hennes sorg og gjennom livet. Det er historien om hvordan, selv etter deres død, våre avlengte kjære fortsatt kan røre våre liv.

# 13 Hope Floats. Det handler om en ødelagt familie, og hvordan Sandra Bullocks karakter, Birdie, håndterer barna sine mens de kommer til uttrykk for det faktum at far har forlatt dem for en annen kvinne. Et pluss å se på denne filmen er at Harry Connick Jr. er i det, og han er definitivt lett på øynene! Pass på å se denne filmen helt til helt enden for et av de beste sitatene som er skrevet om kjærlighet og håp flytende. Du kan takke meg senere. [Les: 10 grunner skilsmisse kan være det beste alternativet]

# 14 Million Dollar Baby. Det er bare noe om Clint Eastwood og Hillary Swank i denne filmen som virkelig gjør at du føler alle følelser du kan føle, fra triumf til fortvilelse. Det handler også om de harde beslutningene og kontroversen rundt å ta folk av livsstøtte, og prøver å gjøre det rette og respektere de som ønsker å dø. Denne filmen er inspirerende, motiverende og så veldig trist.

Det er ikke ofte vi ser filmer om kvinnelige jagerfly, og Hillary Swank er ikke bare en kvinnelig fighter i boksing verden, men også en kjemper for så mange ting i denne filmen. Denne filmen har familiekorrupsjon og uventede vennskap. Det er ikke en film som får deg til å le samtidig du gråter, men det er en film som vil få deg til å komme deg ut i verden og gjøre noe. Det er en film som vil få deg til å følge din lidenskap.

Vi ser på filmer, lytter til musikk, leser bøker, og vanligvis blir favorittsangene våre, filmene eller bøkene de som forlot oss, føler noe, eller stiller flere spørsmål enn vi har svar på. Filmer som gjør oss gråt og ler, er filmer som får oss til å føle noe. De utløser alle våre følelser, og av den grunn alene er de vakre.

[Les: De tre stadiene av å omfavne og overvinne ensomhet]

Neste gang du føler at du må slippe ut litt damp og bare føle alle følelsene du har flasket opp, gi disse filmene en tur. Pass på at du har noen vev hendig!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar