17 må se filmer for å se på med kjæresten din

Innholdsfortegnelse:

17 må se filmer for å se på med kjæresten din
17 må se filmer for å se på med kjæresten din
Anonim

Her er en liste over de beste når det gjelder filmer å se med kjæresten din. De vil gjenopplive kjærligheten og minne ham om hvorfor han valgte deg.

Det er ikke en stor overraskelse at hvis Hollywood ønsker å tjene store penger, gjør de romantiske filmer. Tross alt blir slike filmer sluppet av publikum, spesielt kjærlighetshungede og kjærlige og berusede kvinner. Imidlertid er det kjempemusikk romantiske filmer, og de sårer deg og trekker på hjertet ditt for alltid. Men det er ikke derfor vi skrev dette. Vi lagde opp noen av de beste og enkle å se romantiske filmene å se med kjæresten din.

Ingen sappige tårnkjærere, ingen drama, bare morsomme og raske tomter som selv kjæresten din ikke vil bli lei av å se på igjen.

17 Romantiske filmer å se med kjæresten din

Besøk en Redbox, kjøp den på iTunes, eller sjekk Netflix eller Hulu for å finne vår liste over filmer å se med kjæresten din.

#1 Når man er i Roma. Hvis du tror på skjebnen, og kjæresten din ikke gjør det, så se denne filmen sammen. Selv om dette muligens fortsatt gjør ham til å tenke skjebne er oste og ikke for gutter som han, viste han deg i det minste hva som kunne skje hvis du tror på det.

Hvis det fortsatt ikke vil kutte det, får du i det minste å se at Josh Duhamel er hans kjære selv. Du vil håpe kjæresten din får driften til å være romantisk, selv om han ikke tror på kjærlighetsformål. [Les: 40 romantiske sitater om kjærlighet og relasjoner]

#2 50 første datoer. Så kjæresten din forteller deg at du er så glemsom? Deretter treffer sofaen sammen, ta litt popcorn, og se på denne Adam Sandler-flickeren. Nyt de latterene du deler, spesielt med den alltid tilstedeværende Rob Schneider i kastet.

Denne flick handler om en playboy som blir forelsket i en jente uten korttidshukommelse på grunn av en ulykke. Nå er det opp til fyren å få jenta til å bli forelsket i ham hver dag - akkurat som det du vil at kjæresten din skal gjøre med deg.

#3 Og så kom Polly. En perfekt blanding av quirky, morsom og uforutsigbarhet * Vel, slags * fra et usannsynlig par: hot Jennifer Aniston og tegneserien Ben Stiller. Denne romantiske komedien hjelper til med å lette deg i de mange ubehagene du går gjennom tidlig i forholdet. Denne filmen viser hvordan to motsatte mennesker fortsatt kan bli tiltrukket av hverandre og få ting til å fungere. [Les: 10 rom-com-klichéer som aldri trer ut i det virkelige livet]

#4 Slumdog Millionaire. Denne filmen er et unødvendig bevis på hvordan spillet ser ut som Hvem vil bli millionær kan forandre livet ditt. Vel nei. Seriøst er denne filmen en av de intelligent ferdige filmene som bryter støpeformen med sine casting valg.

Denne historien viser en gutt i slumene og hans reise til å være en del av det beryktede spillspillet, overraskende å vinne det og vinne sin elskede hjerte. Alt i alt, en flott film hvis du og kjæresten din også vil ha intelligente samtaler om sosioøkonomiske problemer og Hollywood.

#5 Kjærlighet og basketball. Hvis din fyr er en basketball fan, så ville han sannsynligvis ikke glemme hvis du får ham til å se på dette. Eller i det minste vil han prøve å være interessert. Det underliggende sportstemaet er faktisk ganske anstendig når det gjelder å lokke mennene, pluss filmen er søt og grøtaktig nok for damene, noe som gjør denne flokken en vinn-vinn.

#6 Turisten. Hvis han ikke er i oste, forutsigbare rom-coms, vil han like gjetningen i Turisten. Denne katt-og-mus-fortellingen setter en mystisk kvinne spilt av Angelina Jolie i midten, da hun synes å være ledende på ikke bare Johnny Depps karakter, men myndighetene i jakten. Pluss, stedene, Venezia og Paris, er bare så fantastisk og romantisk. [Les: Hva er så håpløst om den håpløse romantiske typen]

#7 Confessions of a Shopaholic. Hvis du vil at fyren din skal forstå hvordan du blåste ditt kredittkort over et par støvler, la han se denne filmen. Basert på shopaholic serien av Sophie Kinsella, følger denne filmen en shoppingavhengige som prøver å holde seg flytende og nå sine drømmer om å bli forfatter for et kjent mote magasin. Men hele tiden er en hensynsløs gjeldssamler varm på hælene hennes.

I motsetning til andre damer-i-stress-typer, får hovedpersonen seg ut av trøbbel og på slutten poser hun prinsens sjarmerende.

#8 Hvordan å miste en fyr i 10 dager. Med den sjarmerende og tidløse Kate Hudson sammen med hunky medleder A-lister Matthew McConaughey, er resultatet en film verdt å se på mange ganger. Hudson gløder bare og McConaughey er hver manns mann, noe som gjør denne flicken virkelig jobbig. Til tross for alle tankespill, trickery, og kamp av vilje fra begge endearing-tegn, viser de at kjærlighet også kan skje på bare 10 dager!

#9 Vakker kvinne. Playboy milliardær som ikke vil begå møter den sørlige belle-turned street hooker. Et usannsynlig par, ok, men det fungerer! Denne klassiske romantiske filmen, stjerner Julia Roberts og Richard Gere, og utforsker hvordan kjærlighet blomstrer i de mest opprørende oppsettene og i det mest usannsynlige paret. Og hvis din fyr ikke ville ta deg med på en shoppingmagasin måten Geres karakter gjorde for Roberts, så må din fyr bedre tenke igjen. [Les: Casablanca (1942) - Romantisk klassisk date nattfilmer]

#10 Min beste venns bryllup. En annen av de beste forestillingene til Julia Roberts, realiserer denne filmen troen på at det egentlig ikke er noe slikt som vennskap mellom menn og kvinner fordi det til slutt faller for den andre. Og en gjorde i denne filmen - og det var nesten for sent.

Midt i alt kerfuffelen for hva som ville vært et vakkert bryllup og et nydelig par, kommer Roberts karakter inn i bildet, med sikte på å sabotere bryllupet. Alle hennes skeming viste seg imidlertid ubrukelig. Et testament om at ekte kjærlighet også utvikler seg selv etter en kort stund.

#11 Snudd. Ah, skjønnheten i ung kjærlighet. Gjør det om igjen i denne filmen, regissert av Rob Reiner, samme regissør bak The Bucket List og Når Harry møtte Sally. Denne oppsiktsvekkende filmen handler om den lekende, giggly, uskyldige kjærligheten mellom to 14-åringer, Bryce og Juli. Da de møtte hverandre i andre klasse, visste Juli umiddelbart at det var kjærlighet, men Bryce var ikke sikker. Gjennom årene er det et kaos av hormoner og ungdomsmelodrama, men til slutt vinner kjærligheten. [Les: Å vokse sammen hvis du startet forholdet ditt ung]

#12 Hitch. En liten run-of-the-mill rom-com, denne filmstjernen Will Smith i hovedrollen. Han hjelper gutta til å få sine trekk på og fange jentene i sine drømmer. Imidlertid er Smith selv et fargeri fra jevn og suave som han prøver å woo Eva Mendes. Hvis du vil lære fyren noen poeng på hvordan du kan vinne hjertet ditt, så er dette en film å se på.

#13 Moulin Rouge. Denne filmen handler om sannhet, skjønnhet, frihet og kjærlighet - fremfor alt kjærlighet. Det starter spektakulært med alle verkene - musikken, kvinnene, kostymer og alle gnistene. Men under alle disse er en mørk undertone, den uunngåelige gripen til døden, som er den eneste kraftige kraften som trekker hver sterk kjærlighet fra hverandre.

#14 Tilfeldighet. Hvis din fyr ikke tror på skjebnen, så kanskje denne filmen får ham til å tenke. Helmed av vakre Kate Beckinsale og John Cusack, er denne filmen et skuespill. Det forteller historien om to personer samlet sammen med fantastiske sammenfall, noe som gjør at du tror det er virkelig en ting som sjelevenner. [Les: Tilfeldig kjærlighet - 12 kjærlighetsleksjoner fra "Serendipity"]

#15 Love Actually. Dette er en juletidsklassiker. Hvis du etter å ha sett dette, har du og din fyr ikke en tradisjon for å se på dette hver yuletide sesong, så kan du bare ikke være ment å være. Denne filmen er en stjerne-studded showcase av hvordan kjærlighet manifesterer seg på mange måter, gjennom livet til åtte par. Det er en blanding av vittig, saftig, rørende, morsom, trist og smittsom. Det er umulig å se dette uten å bli forelsket igjen. [Les: 20 av de mest romantiske årstidens filmer]

#16 Titanic. Selvfølgelig, en klassiker. Regissert av James Cameron, denne filmen trenger ikke engang å prøve å være en del av listen. Det er bare en vakker, hjerteoppvarmende og så hjerte-knusende fortelling om to fremmede av forskjellige sosiale klasser som møtes i et stort skip, bare for å bli trukket fra hverandre med tragedie.

Utmerket utformet, med mange uforglemmelige scener, som når Leonardo DiCaprio karakter, Jack, trekker Rose, spilt av Kate Winslet. Sikkert, kjæresten din vil gjerne se filmen noen flere ganger bare for denne scenen. [Les: Hvordan skrive et dyptfølt kjærlighetsbrev som en sann romantiker]

# 17 Alfie. Dette er en usannsynlig film å være på listen, men hvis du skal se en film med din fyr, er dette en du ikke bør gå glipp av. Starring Jude Law i hans heyday som en varm kjendis, denne filmen om Alfie, en moderne Cassanova som lærer hans leksjoner den harde måten. Det er like godt som å fortelle kjæresten din til ikke engang tenke på å kvinne!

[Les: 20 uromantiske filmer med overraskende romantiske vendinger]

Selvfølgelig er det andre flotte filmer å se bortsett fra disse, men hvis du er uklart om hva du skal se med ditt beau, er dette en flott liste! Nyt!

Populært emne