10 filmer som både damer og herrer vil nyte

Innholdsfortegnelse:

10 filmer som både damer og herrer vil nyte
10 filmer som både damer og herrer vil nyte
Anonim

Å plukke en film som du vil begge elsker, kan være en utfordring, spesielt hvis du har forskjellige smaker. Her er noen filmer som kan bidra til å bygge bro over det gapet! Av Geninna Ariton

Jenta spør fyren om de kan se en film på sin neste dato. Guy sier ja. Girl oppdaterer fyr med en liste over romantiske komedier som vises i kinoer. Guy sier ok, hva du vil. Jente og fyr går på kino, se en film. Jenta går ut glad. Guy er sur, nekter å gå inn i kinoen med jenta, noensinne.

Eller det kan være den andre veien. Guy vil ha en testosteronfylt film som vil gjøre jenta kutte med en hastighet på 100 ganger i minuttet. Jenta går også ut ulykkelig og med hjertebank. Men det finnes måter å unngå at dette skjer. [Les: Hvordan ha en morsom filmdato]

Filmer både gutter og jenter vil nyte

Selv om det ikke er noen singel â € œguy movieâ € eller â € œgirl movieâ € Â kriterier, er det bare noen filmer som vil underholde kvinner mer enn menn, og omvendt. Her er en liste over filmer som alle kjønn er sikker på å nyte.

# 1 Oh kaptein, min kaptein. Alle elsker Captain America. Og av alle mener vi hver eneste jente som er fengslet av Chris Evans blå øyne og macho kropp, og for ikke å nevne hvordan den mannlige arten misunner ham for sin abs og kroppsbygning. Han er også flott i kamp og er medfølende om folkene vi bryr oss om. Han er den totale pakken.

Og hva om vi legger inn øye snus som Thor, Iron Man, og de sexy skurken? Avengers er en av de filmene som jenter vil svømme over de mannlige tegnene, og gutta vil elske handlingen, eventyret og de spesielle effektene. Perfekt for en filmdato.

# 2 Din vennlige nabolagshelt. Enhver tegneserie avicionado eller en hvilken som helst Marvel fan vil definitivt undre seg over denne perlen av en film franchise, Spider-Man. Hvem kan ikke hjelpe, men elsker historien om den nerdige gutten ved siden av, som blir en fantastisk nettlesende superhelte over natten?

Gutta vil elske å se en barndoms tegneseriehelt komme til liv, og damene vil glede seg over å se Andrew Garfields søte antics mens han feier Emma Stone av føttene. Det er den perfekte blandingen av romantikk og handling.

# 3 Den enorme middel jorden. Den 6-film lange Lord of the Rings-serien er definitivt en av de beste datofilmene for begge kjønn. Først av alt, får jentene et slag ut av Legolas, Aragorn, og de andre øyekjøttene på storskjermen. For det andre, gutta vil definitivt elske den actionfylte fantasyfilmen som har elementer av intriger, mysterium og til og med militær taktikk!

For ikke å nevne om en av dere er en bokorm som er inn i romanen, så er denne filmen et pluss. Legg til det på det faktum at du kan gå en hel uke eller til og med en hel måned med temaet Lord of the Rings, du vil begge ha massevis av ting å snakke om under dine andre ikke-filmdatoer.

# 4 Ahoy, mates! Piratene i den karibiske trilogien tok over den store skjermen for noen år siden. Filmen har den sexy Johnny Depp, LOTR alun Orlando Bloom, den uendelig underholdende Geoffrey Rush, sammen med en rekke andre veteraner og nybegynnere og skuespillere.

Med eventyr, intriger, litt pirat mytologi og en hel del ler, menn, kvinner og til og med barn er sikker på å få et spark ut av denne swashbuckling trilogien!

# 5 Den ideelle anti-forhold statusfilmen. Ingen Strings Attached fanget hjertene til både gutta og jentene på grunn av sitt vittige, enkle skript. Som stillet av filmen, kan gutter og jenter ikke bare være venner. Denne filmen viser oss at gutta kan være de emosjonelle, mens jentene kan sette opp ismurer som de skjuler sine sanne følelser. Med Ashton Kutcher og Natalie Portman i de ledende rollene, kan du bare ikke gå galt!

# 6 Du vil ha et vennskap med intimitet som en ekstra bonus? Venner med fordeler er en film som både fyren og jenta vil like. Ikke bare på grunn av Justin Timberlake og Mila Kunis, men konseptet av filmen er noe som hver fyr og jente kan forholde seg til.

Vi vil alle ha venner som vi kan stole på, venner som vi kan stole på når vi trenger dem mest, og venner som vil stå ved siden vår, uansett hva. Hvis de vennene våre kan være intime med oss også, hvorfor ikke? Dette kan være det perfekte "Oh, se, det er oss!" Film for de som er i en venn med fordeler forhold. [Les: De 25 reglene om å være venner med fordeler]

# 7 De begavede barna. Professor X gjorde en god jobb med sitt Xavier Institute for Higher Learning. Konseptet med X-Men-tegneserien av Marvel er fascinerende for mennesker i alle aldre eller kjønn. Du har den dapper Hugh Jackman som Wolverine, Famke Janssen som den fantastiske Jean Gray, og du har Rebecca Romjin Stamos som mystisk svelte Mystique.

Etter bare å se en film fra denne franchisen, vil du og din dato bli spekulert om supermakt, mutasjon, genetiske anomalier og så mye mer! Thatâ € ™ s akkurat hvorfor denne filmen er flott for datoer: det gir rom for diskusjon. [Les: Hvordan ha en fantastisk dato hver eneste gang]

# 8 Dette er ikke en kjærlighetshistorie. Til tross for å være en uavhengig film har 500 årsdager rørt alles hjerte med sin kunstneriske skildring av hvordan det titulære 500-dagers forholdet gikk ned. Det er bare noen mennesker som ikke ønsker å legge merke til deres forhold, mens andre er så fikset på å finne ut hva de skal kalle det.

Begge kjønnene kan forholde seg til enten Tom eller Sommers karakter, enten du er følelsesmessig fjernt, en håpløs romantiker eller en lur på jakt etter en ny sjanse til et mislykket forhold. [Les: 10 typer kjærlighet du vil oppleve i livet ditt]

# 9 Silver Linings Playbook. Skuespillerne alene vil være nok grunn både fyren og jenta vil bli underholdt når du ser på denne filmen. Alle elsker Jennifer Lawrence, og denne filmen viste sine upåklagelige skuespillere, og dermed Oscar-vinneren. Bradley Cooper, derimot, ville gjøre noen kvinner svelget.

Plottet av filmen er også interessant, med å ta på depresjon, manisk-depressive lidelser, gamblingavhengighet og hvordan noen ganger å være med den rette personen kan hjelpe oss å helbrede.

# 10 Trilogier fra bøker. The Hunger Games, The Divergent-serien, Maze Runner, etc. Enhver film fra bøker vil definitivt være en tur til jentene eller gutta som leser. Handlingen inkorporert i storylinen, pluss romantikken som er lagt inn i blandingen, vil være grunnen til at begge kjønnene vil glede seg over å se på disse filmene.

Det er også en bonus at disse filmene blir vist ett år etter det andre, slik at du kan til og med gjøre en maraton av hele trilogien, eller du kan gjøre det til en sommerfestivaler. Bare vær sikker på at du ikke bryter opp før trilogiene slutter!

[Les: Vil du se Notatboken med fyren din? Her er en måte du kan overbevise ham om]

Disse filmene er alle en blanding av action og romantikk, komedie og drama, varme kvinner og swoon-worthy menn, en intens plott og et blikk inn i sinnet til et tegn, for å nevne noen. Hvis en bestemt film har alle disse elementene, så er det en god 90 minutters kvalitetstid brukt sammen!

Populært emne