20 Sexuelt opplysende filmer Alt om seksualitet

For hvert tema og hver teori er det en film som prøver å utforske den. Filmer om sex og seksualitet er absolutt ikke noe unntak.

Disse filmforslagene utforsker visse svært spesifikke temaer for sex og seksualitet, og selv om flere kan være ganske dampende, eksisterer det ikke for å gi fri takknemlighet alene. Faktisk er de fleste av disse filmene betraktet som sanne klassikere, ikke bare i sjangeren, men av kino generelt.

Man må bare se på navnene til regissørene av mesterverk, som Kubrick, Bunuel, Bogdanovich og Malle, for å se hvor viktig dette temaet har vært for filmskapere over generasjoner. Følgende liste er da, selv om det ikke på noen måte uttømmende, et sterkt tverrsnitt av typen filmer tilgjengelig på emnet for hånden. Og hvis du har tenkt å se dem, så ha det!

# 1 Belle de Jour. Tema - Uoppfylt seksualitet, prostitusjon. Katherine Deneuves hovedperson er en frigid, kald og uoppnåelig figur til mannen sin, etter å ha blitt misfornøyd med sexlivet hennes "vanilla ". For å kompensere begynner hun å prostituere seg selv under sitt fravær for å utforske henne så langt uutforsket sordid side. [Les: 17 av de beste stygg ideene til å spice opp gift sex]

# 2 Graduate. Tema - Den eldre kvinnen. Ikke bare inneholdende en av kinoens mest berømte sitater. "Hvorfor, fru Robinson, vil du prøve å forføre meg?" Det undersøker også det gamle temaet for den modne forføreren og den ung, forvirret mannlig gjenstand for hennes begjær. Se Dustin Hoffman i en tidlig og virkelig minneverdig ytelse.

# 3 Boogie Nights. Tema - pornografibransjen. Denne er litt mer tung-i-kinn enn de fleste og gir mange latter underveis. Men det undersøker også oppveksten til suksess av Dirk Diggler, samt å utforske de seksuelle og følelsesmessige forholdene han utvikler underveis.

# 4 Lolita. Tema - Den yngre kvinnen. Denne historien om en manns tvangstank med en tenåringspike inkapsler så temmelig temaet at tittelen nå ofte brukes generisk til å beskrive den yngre halvdelen av akkurat et slikt forhold. Stor kino gjort overmåte smakfullt. [Les: Når går aldersforskjell i forhold til?]

# 5 Siste bildevisning. Tema â € "kommer i alder. Ingen steder, og på ingen tid i ens liv er sex og seksualitet viktigere enn i årene som kommer rundt i alder og overgang til voksen alder. I en liten amerikansk by kommer en gruppe unge løgner til sine egne ønsker og lidenskaper.

# 6 American Beauty. Tema - Obsession. En mann som går gjennom en midtlivskrise og datteren sin tilegne seg en vakker venn, vil alltid være en oppskrift på katastrofe, spesielt i scenen når han endelig skjønner hvor langt av marken han var i å tro at hun ble tiltrukket til ham også. Det er også en overraskelse dabble med problemene med homoseksualitet og homofobi.

# 7 Siste Tango i Paris. Tema - Seksuell anonymitet og seksuell vold. Etter første møte bestemmer to personer å unngå komplikasjoner av et normalt forhold ved å gjemme identitetene sine fra hverandre. Denne filmen var også beryktet for volden til en bestemt seksuell scene. [Les: 15 typer giftige forhold for å passe på]

# 8 Blå er den varmeste fargen. Tema - Lesbisk alder. En vakkert laget film, denne sensitivt og sensuelt utforsker spørsmålet om seksuell identitet som to videregående jenter blir forelsket. Det er den nærmeste tingen til et mesterverk som dette tiåret har sett.

# 9 Himmelske skapninger. Tema - Lesbisk besettelse. Den mørkere siden av et lesbisk forhold blir utforsket i denne filmen, med en ung Kate Winslet som spiller forføreren til en nabo. Dermed fører dyp besettelse og kulturelle verdier til en katastrofal slutt. [Les: 18 gir grunner til å elske å være lesbisk!]

# 10 Fifty Shades of Grey. Tema - BDSM. Selv om det er litt ut av sted med hensyn til den overlegne kvaliteten som de fleste andre filmer på denne listen ser ut til å ha, vil det likevel være remiss å forlate filmen som tok verden med storm når den først kom ut. Den ene omhandler det sadistiske forholdet mellom milliardær Christian Gray og en ung reporter.

# 11 Brokeback Mountain. Tema - Homofile forhold. Viser at homoseksualitet ikke er bare begrenset til by-slickers, det spirende forholdet mellom to herdede cowboys er virkelig hjerteoppvarming. [Les: 6 ting å gjøre når du finner ut at mannen din er homofil]

# 12 The Crying Game. Tema - Utfordrende seksualitet. Selv om det tilsynelatende er en spenning som dreier seg rundt IRA og planlagt angrep på London, er det hovedpersonens forhold til en ung dame som gir øyeåpneren. Og jeg mener egentlig en øyeåpner. Se på det og se for deg selv!

# 13 Bob & Carol & Ted & Alice. Tema - Den svingende livsstilen. Ser tilbake på den gylne alderen av fri kjærlighet, denne filmen utforsker veldig fornuftig den dedikerte foursome og de emosjonelle problemene som kan oppstå som et resultat av at et par sprer sine seksuelle vinger. [Les: De 10 reglene for swinging på en swingers fest]

# 14 The Seven Year Itch. Tema â € "utroskap. En Marilyn Monroe klassiker, dette er en mer lyshjerte titt på temaet for seksuell besettelse og hvordan det kan føre til utroskap. Flotte forestillinger rundt.

# 15 Slå meg på, Dammit! Tema - Kvinne seksualitet. Hvis du virkelig trenger en pause fra filmer som virker litt for patriarkalske i håndteringen av emnet, handler denne filmen om kvinnelig empowerment gjennom seksualitet. Et ekte frisk pust.

# 16 barn. Tema - Seksuelt overførte sykdommer. Et spennende blikk på hvordan unge liv blir rammet av HIV, følger kameraet hovedpersonen rundt byen da hun forsøker å finne sin eneste seksuelle partner. [Les: Kondomtyper og hvordan de kan forbedre sexlivet ditt]

# 17 Sex og byen. Tema - Moderne kvinnelig seksualitet. Selv om ikke alle er kopp te, fortsetter det kjente ensemblet av fire damer som bor i New York City å gi sitt eget tak på moderne byseks og seksualitet.

# 18 Min egen private Idaho. Tema - Homoseksuelle relasjoner. En av Keanu Reeves 'tidlige filmer, dette er en flott tromme på en seksuell biltur. To homofile venner rider på baksiden av en motorsykkel hele veien over USA på et forsøk på å finne et familiemedlem.

# 19 Murmur av hjertet. Tema - Mannlig ungdomsseksualitet, og det oedipale komplekset. Den quirky historien om en 14 år gammel gutt opplever seksualitet for første gang i kraft av erfaringene fra sine eldre brødre, samt et ganske komfortabelt utviklet oedipal kompleks. [Les: Teenage love stories - En gjenforening av teenage love]

# 20 Skygger. Tema - Interracial seksuelle forhold. Cassavetes grusomme mesterverk er et fantastisk stykke kino, utforsket romantikk, sex og interracial-relasjoner, midt i farge og energi. [Les: Filmdatoguide til å bygge seksuell kjemi på kort tid]

Selv om du ikke søker noen spesielle spørsmål om seksualitet, er det noe flott å se på fra noen av filmvalgene i denne listen. Bare ikke forvent å gå bort uten å ha noen nye egne spørsmål!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar