Hvordan å gjøre ansiktet trekke

Ta en titt tilbake på din siste treningsrutine og velg alle øvelsene du har gjort som jobber på skuldrene dine. Vi er villige til å sette en gentleman's bet at de aller fleste (hvis ikke alle) av dem presset bevegelser, enten ut foran brystet eller over hodet ditt. Nå er det ingenting galt med pressøvelser, de er kjempefint, men hvis du gjør dem eksklusivt, vil du ikke bygge sterke, balansert skuldre.

Ansiktsdraget er kanskje ikke så glamorøst som benken eller overheadpressen, men det er en som helt bør være en del av rutinen. Det virker mange muskler i skuldre og øvre del av ryggen, og tømmer dem opp samtidig som effektene av alle de presserende øvelsene balanseres. Det betyr forbedret holdning og sterkere skuldre rundt, slik at du kan løfte mer vekt når du trykker på.

Hvordan å gjøre ansiktet trekke

Sett opp en kabelmaskin med et toveksett festet til den høye remskiven. Ta tak i håndtaket i et grep på hånden (håndflatene vendt mot gulvet) og hold det med armene helt utstrakt foran deg. Trekk håndtakene mot deg, hold overarmen parallelt med gulvet, slik at håndtakene går hver side av ansiktet. Gå deretter tilbake til startposisjonen, hold spenningen i kabelen. Hold bevegelsene dine langsomme og kontrollerte gjennom hele treningen.

Ikke overdreven vekten med denne øvelsen. Dette betyr at nedre ryggen blir involvert, reduserer fokus på skuldre og øvre del av ryggen - og sørg for at du ikke beveger hodet fremover for å møte håndtaket mens du trekker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar