Flytt over Kate: Prince George Steals Fashion Crown å bli navngitt Best-Dressed Royal

Innhold

Den lille prinsen kommer topp i stilen, foran hertuginnen av Cambridge og dronningen

Enten han er rockende stripete dungarees eller en smart liten skjorte og shorts, virker det som Prince George ikke kan gjøre noe galt i moteinntaket.Og nå er han blitt kåret til den mest stilige kongelige, og slo sin egen mamma til tittelen, ifølge en undersøkelse på 600 personer av my1styears.com.Den 11 måneder gamle slo hertuginnen av Cambridge og hans bestemor The Queen til å ta det øverste stedet i meningsmålingen. De ble etterfulgt av Princess Beatrice og Prince Harry, som kom henholdsvis fjerde og femte, med grevinnen av Wessex og Prince William på sjette og syvende plass. På samme måte som hans mor, Kate, kan Prince George ha på seg et antrekk, og det vil umiddelbart utsette som mødre har som mål å kopiere sin klassiske stil. Det har blitt kalt "Prince George-effekten" og har sett antrekk som de røde og hvite stripete dungareene som han nylig hadde på seg for å se sin far spille polo, helt utsolgt.

Og det er ingen reell overraskelse da han allerede er kåret til det stiligste kjendisbarnet foran Beyonces baby, Blue Ivy og Kimye's datter, North.

Ganske imponerende for en baby som ikke engang begynte å gå ennå ...Hva synes du om Prince Georges stil? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar