Morcare Wobble Toddle Ride-On Review

Hva vi sier:

Denne fargerike to-i-ett-leketøy konverterer fra en walker til en kjøretur-leketøybil, så det vokser med babyen din og gir utmerket verdi sammenlignet med noen andre kjører. Det har mange morsomme funksjoner for å holde babyer og småbarn opptatt, inkludert et ratt, utstyrspinne, musikalske knapper og en innebygd form-sortering.

Testet av Jennifer Barclay, fra Edinburgh, mor til Alexander, 12 måneder. Hun sa:

Et nydelig, enkelt leketøy som fungerer veldig bra som en walker, selv om det er litt fitt å konvertere det til en tur. Den har et fint lavt sete - ideelt for små ben. Rattet beveger faktisk hjulene, som Alexander elsker. Formen-sortereren er også en fin touch. Bare ikke glem å kjøpe batterier hvis du kjøper dette til en julegave!

Testet av Dita Pritchard, fra Bath, mamma til Alex, 15 måneder. Hun sa:

Jeg tror dette alternativet er morsomt, lyst og fargerikt. Alex virkelig engasjert seg i dette i både ride-on og walker modus. Det var enkelt å sette sammen, men bruk av instruksjonene for å gjøre dette er viktig. Bytter mellom en rulleskøyter og en lekeboks er tidkrevende. Den har god styring, som Alex var i stand til å kontrollere, og det tåler hodestøt kollisjoner med møblene!

Testet av Harriet Long, fra Belfast, mamma til Joseph, 21 måneder. Hun sa:

Gearstangen og rattet er veldig populære hos Joseph, selv om det er synd at det ikke er noe horn. Forhjulet svinger, noe som gir litt mer kontroll når du kjører. Setet virker behagelig å sitte på, mens form-sorter og oppbevaringsrom legger til sin klage. Låtene er irriterende og repeterende - selv om Josef elsker dem!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar