Morcare Journey Review

Et øyeblikk:

Et super rimelig reise system, med alt du trenger for livet underveis med en baby, elsket vårt panel av mum testere Morcare Journey. Høydepunkter inkluderer den enkle fold og den ene hånden tilbakestillingsfunksjonen, men sammenlignet med andre på markedet, vil dette bare vare til din tot er to.

Hva de sa:

"Morcare-reisen kommer til å konkurrere med en koordinerende gruppe 0+ bilsete og er alt du trenger for hver reise fra fødsel til smårolling."

Testet av mamma Vicki Haworth for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne barnevognen til vennene mine og til andre mødre generelt, da det er utmerket valuta for pengene. Den er lett å montere, enkel å bruke, føles solid og ser mye dyrere ut enn den er. Jeg følte meg stolt av å presse den, og jeg synes det er viktig! Dessuten er stoffet luksuriøst ute, men det var veldig lett å tørke ned.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Morcare Journey reisesystemet er fantastisk. Først og fremst klarte jeg å sette sammen det uten å måtte se på instruksjonene, noe som er et stort pluss for meg. Det faktum at barnevogn og bærebjelke er en enhet er utmerket, da det betyr at det ikke er en stor bærebøtte for å lagre når babyen beveger seg inn i barnevognen. Min favoritt del er den ene hånden recline-funksjonen - som en mamma, mine hender er alltid fulle, så dette er en stor hjelp!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror at Morcare Journey skal vinne en pris i denne kategorien, da den gir virkelig god valuta for pengene. Den smarte designen betyr at bærebjelken blir til barnevognen, noe som betyr at ingen separat enhet skal lagres og mange fleksible alternativer når det gjelder konfigurasjon. Det er både foreldre og verden som står overfor og bytter veldig enkelt mellom de to. Bilseteret er også utmerket kvalitet og føles veldig behagelig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er bare et par ting jeg vil bytte om mødrejouren. Jeg vil at hetten skal være litt større for solskinnsnapper, og litt mer på lengden vil være en fordel, da datteren min er en gjennomsnittlig høyden 21 måneder gammel og har allerede løpt ut av benrom.

Testet av mamma Rebecca Roskell-Thomas for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Morcare Journey til andre mødre, som det er veldig enkelt å bruke og er fantastisk verdi for pengene. Jeg fant det veldig enkelt å kaste seg ned og sette opp og trodde det virket som en mye dyrere vogn enn det var. Den har en anstendig størrelse kurv, slik at du kan gå og handle litt uten å bekymre deg for hvordan du får det hjem, og babyen min virket veldig komfortabel ombord.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Morcare Journey er en veldig fin barnevogn og jeg har hatt glede av å bruke den. Den bretter seg ned og går lett opp igjen og tar ikke opp mye plass i huset ditt, som er akkurat det jeg trenger. Det har en grei størrelse kurv å sette inn og passer lett i støvelen min enkelt. Min lille jente syntes veldig behagelig i den.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dessverre ville jeg ikke velge Morcare Journey for å vinne denne kategorien som selv om den ser nydelig ut og er lett å brette, lar manøvreringen det ned. Jeg sliter med å skyve denne barnevognen og likte ikke å bruke den ut og om. Personlig liker jeg en barnevogn å føle seg lett og lett å presse og dessverre, dette var det ikke.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om moromsreisen, ville det være dens manøvrerbarhet. Det føltes veldig tungt å styre, og det var ikke bra å gå opp og nedover kantene. Jeg har også funnet det vanskelig å styre med en hånd, noe som er synd, da det er en nydelig pushchair ellers.

Testet av mamma Sarah Myerscough for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Morcare Journey er en veldig godt bygget og solidt skapt barnestol, og jeg vil definitivt anbefale det til andre foreldre. Min lille jente er to år gammel og gjennomsnittlig størrelse for hennes alder, og hun var veldig komfortabel i reisen og elsket å kunne ligge helt flatt i den. Prisen på barnevognen gjør det også veldig god valuta for pengene.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Morcare Journey er en veldig solid, god kvalitet barnestol. Fottøyet har en avtagbar innsats som har en fotmuff som glir på den, noe som gjør det veldig enkelt å ta på og av for vasking. Dette gjør også livet mitt lettere, fordi barnevognen er lett å rengjøre, noe som er ideelt for en smårolling som liker å snakke i barnevognen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg anbefaler høytidsoppholdet som det er en virkelig solid barnestol som håndtert godt og hadde god suspensjon - min lille jente elsket å bli bounced i det mens du ble presset sammen! Vognen har et uttrekkbart håndtak som er bra for meg, siden jeg noen ganger finner andre barnevogner har faste håndtakshøyder som er for lave, noe som fører til ryggsmerter fra å være bøyd over.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Selebåndene på mødreferansen syntes for lavt ned, selv i høyeste omgivelser og var ganske vanskelig å sikre over mine små jenter skuldre. Når hun ble festet inn i barnevognen klarte hun å stikke armene ut, så hun ble ikke lenger fastholdt i selen. Jeg fant alt annet om barnevognen å være stor.

Testet av mamma Katy White for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Morcare Journey til andre mødre som det er virkelig øst å sette opp og brette ned, noe som var en av mine favorittfunksjoner.Det har også veldig god oppheng, så det håndteres godt på tøffere terreng - det hoppet frem for å skje når det går opp og ned. Som venstrehåndet mamma, liker jeg også det faktum at pause er i midten, heller enn på høyre side som de fleste barnevognene på markedet.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Denne barnevognen kan settes opp både for foreldre og verden, og er egnet fra fødselen, som er et stort pluss punkt. Det er også en bra pris - det ser veldig ut som noen av de populære merkene på markedet, og passer også til kvaliteten på dem. Jeg ville definitivt kjøpe denne pushchair over noen av de dyrere merkene som det er veldig skjegg og attraktivt utseende. Det har også en flott størrelse handlekurv under, noe som definitivt gjør livet som en mamma lettere.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Vi kommer akkurat til scenen hvor datteren min ikke lenger trenger en barnevogn, men jeg elsket dette reisesystemet så mye at jeg faktisk vurderer å kjøpe hele reisesystemet til min neste baby. Det var god kvalitet, men til en veldig god pris sammenlignet med andre merker. Jeg ville definitivt sette denne frem til å vinne en Mother & Baby-pris for verdi for pengene, kvalitet, design og brukervennlighet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville forandre er regndekslet, da det er en veldig tettsittende passform, og jeg føler at den ikke fullstendig dekket barnevognen. Det ville være fint om barnevognen var tilgjengelig i flere farger, selv om det ikke ville gjøre meg av med å kjøpe den i fremtiden.

Testet av mamma Sarah Kitchener for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne barnevognen som et rimelig reisesystem alternativ for en ny mamma. Morcare Journey ser ut til å være god verdi for pengene, og det har et fint utseende, som ligner på andre pricier alternativer. Det faktum at barnevognen klappes kompakt og enkelt er ytterligere grunner til at jeg vil anbefale dette reisesystemet.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Vognen foldes og utfolder seg veldig enkelt, med en enkel enhånds handling - dette er praktisk når du prøver å laste barnevognen inn i bilen med et lite barn. Det faktum at rammen folder er halvparten er et annet positivt punkt, da det etterlater mer plass i bilstart for å handle. Jeg kunne også passe på rammen på baksetet på bilen min, noe som viser hvor kompakt det brettes til en stor barnevogn.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke personlig velge dette reisesystemet over andre lignende systemer på markedet, for det første fant jeg sete-enheten veldig liten. Datteren min som nettopp er blitt to år gammel nådde vognen på barnevognen med hodet og føttene var på bunnen av setet. For meg vil dette bety at en ytterligere barnevogn ville være nødvendig, da foreldre ofte bruker barnevogn til alderen tre eller eldre, avhengig av barnet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det viktigste jeg ville bytte ville være sete-enheten, da jeg føler at det ikke gir valuta for pengene hvis barnevognen ikke kan brukes mye over to år gammel. Jeg eier for tiden et annet reisesystem som fortsatt har mye voksende rom for datteren min. Stroppene på seteenheten var også vanskelige å feste.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar