20 av de mest romantiske årstidens vinterfilmer

Innholdsfortegnelse:

20 av de mest romantiske årstidens vinterfilmer
20 av de mest romantiske årstidens vinterfilmer
Anonim

Ønsker du å krølle med noe romantisk og sesongbestemt på kalde vinterkvelder? Se ikke lenger: her er en liste over de 20 mest romantiske vinterfilmene.

Når det gjelder årstidens romantikk, har vinteren mye konkurranse. Det er vår, med sin brennende grønne og blomstrer; sommer med sin lakeside skinny-dipping og city park picnics; og høst med sin scarlet og crimson canopies.

Selv med denne intense konkurransen, har vinteren et spesielt sted i den romantiske sjelen - det er en hvit vinterbakgrunn, som nesten synes å fremheve varmen til menneskelig følelse. Ikke uten grunn, så har sesongen produsert noen av de mest klassiske og hjertelige filmene. Av disse er følgende tjue hva vi anser absolutt beste.

20 beste romantiske tilbud for vinteren

# 1 Groundhog Day. â € œGroundhog Dayâ € Â har en sterk åpningspoeng for hva som egentlig er en komedie, hovedsakelig på grunn av Bill Murrays mesterlige ytelse som en kynisk værrapportør som fortsetter å gjenoppleve samme dag igjen og igjen. Under sine gjentatte dager viser han seg forelsket, med tiden, med den kvinnelige tv-produsenten som har fulgt ham.

Vår vinter romantikk vurdering: 7/10

# 2 ferien. Cameron Diaz og Kate Winslet's tegn gjør et feriehusbytte for å unnslippe vinterblåen og mennene som har ødelagt livet deres, begge ved et uhell blir forelsket i den andre vennens / brors. [Les: Ting jeg lærte om kjærlighet fra å se ferien)

Vår vinter romantikk vurdering: 8/10

# 3 venner med barn. En uavhengig film med en killer cast, denne romantiske komedien gir en mer moderne utsikt over vinter romantikk, samt en vakker, avrundet og ekte verden grittiness.

Vår vinter romantikk vurdering: 6/10

# 4 Bridget Jones? Dagbok. Denne mest kjente av kvinnelige farces plots anstrengelsen av en singleton å ta en avgjørelse over den rette mannen for henne: enten den sjarmerende kvinneeviseren, spilt av Hugh Grant, eller Colin Firths surly gent.

Vår vinter romantikk vurdering: 7/10

# 5 Hvit jul. Det er lite mer å si om denne 1954 Bing Crosby-filmen enn dette: Hvis du ikke har sett det ennå, må du gjøre det umiddelbart. Denne filmen er kongen av julen romantikk klassikerne.

Vår vinter romantikk vurdering: 8/10

# 6 Kjærlighet faktisk. Denne filmen viser så høyt, da det gir ikke bare en romantisk tomt eller to, men et dusin vakkert utformede historier - fra den morsomme historien om den engelske fyren som reiser til USA for å la sin aksent gjøre det harde arbeidet, til den ekte slående romantikken mellom Colin Firths karakter og den portugisiske jomfruen som vinner sitt hjerte. Se opp for et par cameo-forestillinger av Rowan Atkinson, av Mr. Bean-berømmelse, som en moderne julegave.

Vår vinter romantikk vurdering: 9/10

# 7 Winterâ € ™ s Tale. En overnaturlig fantasy romanse, denne filmen kan ha vært en boks-flop, men vant oss over. â € œWinterâ € ™ s Tale â € Â undersøker forholdet mellom ånden verden og den virkelige verden mot bakgrunnen av en vakker New Yorks vinter.

Vår vinter romantikk vurdering: 7/10

# 8 Edward Scissorhands. Husk scenen med isskulpturene? Nå er det på tide å forny ditt forhold til Depps outlandske karakter og den unge, fremmedgjorte jenta som blir forelsket i ham.

Vår vinter romantikk vurdering: 7/10

[Les: 20 uromantiske filmer med overraskende romantiske vendinger]

# 9 Kjærlighetshistorie. â € œLove Storyâ € Â er en vakker historie, som utforsker det klassiske temaet om en mann som gir opp sin rikdom og arv til å være med kvinnen han elsker. Konklusjonen er episk tragisk, men mot en løpende vinterens tema, en tidløs romantisk klassiker.

Vår vinter romantikk vurdering: 9/10

# 10 Dr. Zhivago. Litt tungt for noen, denne historien om en manns og kvinnes kjærlighet til hverandre, som er satt på bakgrunn av en snøbelastet vinter i revolusjonerende Russland, regnes som ikke bare en av de beste romantisk filmer, men en av de beste filmene noensinne laget.

Vår vinter romantikk vurdering: 9/10

# 11 Riket slår tilbake. Dette er den andre av den originale Star Wars-franchisen, satt på den snødekte planet Hoth. Handlingspakket sci-fi, selv om det kan være, Leias blomstrende romantikk med kåt Han er faktisk ganske berørt … spesielt på slutten, når han blir tatt.

Vår vinter romantikk vurdering: 6/10

# 12 Serendipity. To personer som handler hos Bloomingdale for sine respektive partnere, starter en kjede av hendelser som avslører at skjebnen har planer om at de skal være sammen. Anledningen er i tittelen. [Les: Tilfeldig kjærlighet - 12 kjærlighetsleksjoner fra Serendipity]

Vår vinter romantikk vurdering: 8/10

# 13 Kontoret. Ikke strengt tatt en film, men en todelt julespesial fra Storbritannias "The Office" -serien. Lett så godt som den amerikanske motparten, om ikke bedre, forholdet mellom Dawn og Tim som har vist seg så desperat fruktløst gjennom hele serien, til slutt blomstrer i en scene som er en av de mest berørende og hjertelige oppvarming som denne forfatteren noensinne har sett. Dette er komedie på sitt beste.

Vår vinter romantikk vurdering: 9/10

# 14 Evig solskinn av det plettfrie sinnet. Et fantastisk kunstverk, i tillegg til en fantastisk vinterhistorie om romantikk, spiller denne filmen med det tradisjonelle konseptet om kjærlighet som overvinner alt på en utradisjonell måte, og er muligens Jim Carrys sterkeste ytelse til dags dato.

Vår vinter romantikk vurdering: 9/10

# 15 Bare gift. Et nygift par tar en vinterferie i Europa, som avsluttes bryllupsreisen med plutselig og voldsom hastighet. Selvfølgelig overtar kjærlighet alle, og den lykkelige slutt er aldri langt unna. [Les: 8 berømte romantiske trekk som lærer virkelig dårlige leksjoner om kjærlighet]

Vår vinter romantikk vurdering: 6/10

# 16 The Gold Rush. Igjen, komedie viser seg å være en stor tilrettelegger for romantikk, og i hendene på mesteren, Charlie Chaplain, presenteres vi med den første ekte vinterromanen.

Vår vinter romantikk vurdering: 7/10

# 17 Skjønnhet og dyret. Disney gjør romantikk ubestridelig bra, og med litt sprinkling av vinteren i sin fortelling, fortjener denne oppføringen både sitt sted og sin vurdering. [Les: 30 berømte filmlinjer du kan bruke til å woo noen fyr eller jente]

Vår vinter romantikk vurdering: 8/10

# 18 Det er et fantastisk liv. Offisielt den mest populære julefilmen av all tid, denne oppføringen er tilsynelatende en fortelling av det klassiske Scrooge-temaet. De mange tilbakeslagene til hovedpersonens dager med å dirigere kvinnen som er bestemt til å bli hans kone, vinne denne filmen et sted på sesongens romantiske hitliste. Den har en fantastisk sjarmerende forestilling av Jimmy Stewart.

Vår vinter romantikk vurdering: 9/10

# 19 Elf. Vil Ferrell som en Elf i New York kanskje ikke virke som et typisk romantisk tema, men forholdet han slår opp med den tørre og kyniske kvinnelige lederen, sakte konverterer henne til sine gledelige måter, er egentlig ganske søt.

Vår vinter romantikk vurdering: 6/10

# 20 Titanic. Ikke vanligvis betraktet som en jule- eller vinterfilm, men inkluderingen er utelukkende av fortjeneste i det isete arktiske farvann. Det, og det faktum at det har kommet inn i annalene av filmhistorie som den mest suksessfulle romantikken hele tiden.

Vår vinter romantikk vurdering: 8/10

[Les: 14 varme filmer du bør se etter for en god gråtsøkt]

Ikke la vinterens kulde komme deg ned. Bruk det som en unnskyldning for å se noen av de mest romantiske årstidens filmene som er laget for å varme hjertet ditt, så vel som fingrene og tærne.

Populært emne