9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr

Innholdsfortegnelse:

9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr
9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr

Video: 9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr

Video: 9 mest effektive måter å være en mer romantisk fyr
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Enten du har vært sammen i mange år, eller du nettopp har begynt å se hverandre, vil du være sikker på å feie henne av føttene med disse romantiske trekkene!

Når de fleste gutter bestemmer seg for å gjøre noe romantisk for sin kone eller kjæreste, kjøper de vanligvis bare blomster eller sjokolade og tar henne ut til middag. Mens det ikke er noe galt med disse tingene, mangler de kreativitet. De er ikke akkurat originale. [Les: Spice opp din vanlige middagsdato med disse 13 ideene]

Men det er så mye mer en mann kan gjøre for å vise en kvinne hvordan han føler. Det kan variere fra å bare snakke et par ord til dyre gaver og helligdager. Vær oppmerksom på at pengene er bare midler. Det spiller ingen rolle hvor mye penger er brukt, eller om noen blir brukt i det hele tatt. Å være romantisk er i følelsen. Det er i følelsen av dine handlinger og bevegelser.

En av de viktigste aspektene ved å være romantisk er timing. Åpenbart må du gjøre en innsats ved spesielle anledninger som bursdager, jubileer og Valentinsdag. Men for mange gutter er deres romantiske stemninger begrenset til disse anledninger eller til anledninger når kjæresten sin er sur på dem.

Du må slutte å tenke på å være romantisk som noe for spesielle anledninger bare.

9 romantiske gester som er sikker på å imponere på jenta

Hvis du virkelig vil være mer romantisk, må du gjøre det hver dag. Det tar ikke mye. Det er de små tingene som gjør det til å fungere. Følg disse tipsene, og forholdet ditt vil bli bedre etter hvert, for henne og for deg.

# 1 Vær spontan. Enhver romantisk gest du lager vil bli bedre mottatt når det er uventet. Du trenger ikke en grunn til å gi henne blomster. Gjør det bare fordi. Neste gang du vet at dere begge vil ha en gratis ettermiddag, overraske henne med en improvisert piknik. Ring henne midt på dagen for bare å fortelle henne at du elsker henne. Alt å overraske henne vil gjøre. Bare ikke velg en tid når hun er sur på deg, da det kommer til å bli så uheldig. [Les: 10 måter å være romantisk uten å være oste]

# 2 Bestill en ferie. Å reise sammen er en fin måte å styrke forholdet på. Det er ofte sagt at reiser for bokstavelig talt 24 timer sammen er den sanne testen av et forhold. Enten du går rundt i verden eller bare til neste by, er en ferie alltid romantisk. Ikke alle kan bare opp og bestemme seg for å tilbringe en uke i Karibia, men en enkel campingtur kan være like lidenskapelig som en kostbar tur.

# 3 Gjør noe annerledes. Prøv noe nytt sammen. Utforsk nye retter eller etniske restauranter. Gå til et nytt kunstmuseum eller en filmfestival. Se en opera eller klassisk musikk konsert. Hvis det er din vanlige ting, gå til en rockekonsert. Å utforske nye ting sammen kan bringe deg nærmere hverandre. I tillegg kan du både lære å like de nye tingene du har prøvd.

# 4 Bryt rutinene dine. Å gjøre det samme om og om igjen kan raskt få et forhold til å føle seg foreldet. Hvis det føles som om dette begynner å skje, gjør en innsats for å unngå dine vanlige steder. Prøv å holde seg borte fra favorittrestauranten din i en måned. Hvis det er en park hvor du vanligvis går sammen, kan du finne en ny park eller rute langs gatene. Variasjon er livets krydder. Omfavne det

# 5 Kjøkken magi. Folk sier veien til et manns hjerte er gjennom magen, men kvinner setter også pris på en mann som har noen kjøkkenkunnskaper. Overrask henne og lag henne middag. Ikke bare gjør det en gang. Gjør det til en vanlig ting ved å gjenta gesturen en gang i måneden eller oftere. Hvis du ikke kan lage mat, kan du prøve å finne en klasse eller til og med lære av YouTube-videoer. Et hjemmelaget måltid, noen stearinlys og en flaske vin er bare noen av elementene i en romantisk kveld. Det er vanskelig å overvurdere hvor mye hun vil sette pris på dette.

# 6 La hendene gjøre snakkene. Når du har lært å lage mat, lær en av de største ferdighetene en mann kan gjøre for å gjøre en kvinne lykkelig. Nei! Ikke den. Du har et skittent sinn, selv om det også er viktig. Lær å gi en god massasje. Når hun er kommet hjem fra en lang dag på jobb, sitte henne et sted komfortabelt og gi henne en massasje.

En rask 10-minutters massasje på nakken og skuldrene kan gjøre deg nesten gudaktig i hennes bok. En god fotmassasje er også en av de beste tingene i livet etter en hard dag. Etter en romantisk kveld, når du allerede er i seng, ta med massasjeoljer i blandingen og gjør det til en sensuell massasje som kan føre til andre ting … [Les: Den ultimate guiden til å mestre kunsten med sensuell massasje]

# 7 Finn nye måter å kommunisere. De fleste gutta i relasjoner forteller sin kone eller kjæreste at de elsker henne, men alltid på samme måte og i samme tid - før sengetid, på slutten av en telefonsamtale osv. Bryt opp dette mønsteret ved å finne nye måter å fortelle henne. En tekstmelding midt på dagen, et notat igjen et sted hvor hun finner senere, eller en annen søt måte å fortelle henne at du elsker henne, ville fungere.

# 8 Ta opp en ny hobby. Ta initiativ til å starte en ny aktivitet sammen. Det kan være noe virkelig - et keramikk, matlaging eller smykker å lage klassen, dans leksjoner, eller frivillig arbeid på en lokal skole eller dyr husly. Alle disse tingene kan hjelpe deg med å bli nærmere. Med mindre du er sikker på at hun vil like det, må du ikke bare registrere deg og overraske henne med det.Ta det opp som noe du vil gjerne gjøre sammen. Selv om det ikke er hennes ting, kan hun sette pris på det faktum at du viser initiativ.

# 9 Bland godt. Det siste trinnet er å sette alt dette sammen. Gjør det til en prioritet å bringe alle disse tipsene inn i livet ditt, ikke bare i noen uker eller ved spesielle anledninger, men som en hovedrolle i forholdet ditt. Disse små bevegelsene blir ikke gamle. Tvert imot kan de til og med få forholdet til å føle seg ung og frisk.

Og ikke bekymre deg, det er ikke en enveis gate. Gi henne massasje og du er garantert å få dem til gjengjeld. Cook for henne, og hun vil lage mat for deg hvis hun ikke allerede har det. Planlegg spontane utflukter og eventyr, og hun vil begynne å gjøre det samme.

# 10 Ikke vær romantisk, LIVE romantisk. Kvinner er ikke alltid vanskelig å tilfredsstille. Menn generelt har satt stangen ganske lav, noe som er uheldig, men det gjør det enkelt for deg å skille seg ut som en fin fyr. Det viktigste å huske når du gjør noe romantisk, er at du må bety det. Hvis du ikke gjør det, vet hun at det er en tom gest.

[Les: 36 søte små bevegelser som ville få jenta til å smelte]

Når du har tatt med alle disse tipsene i forholdet ditt, vil du oppdage at forholdet ditt sakte begynner å bli enda bedre. Ikke tenk på å være romantisk som en rolle eller noe du må gjøre. Det er en måte å få mer ut av forholdet ditt, en måte å være lykkeligere sammen, og en måte å holde ting morsomt og interessant etter år eller til og med tiår sammen.

Anbefalt: