16 mest vanlige datingproblemer med Twentysomething Women

Dating i tjueårene kan være veldig spennende, men det kan også være nervøs. Finn ut hva twentysomething kvinner frykter om dating.

De sier at ungdomsårene dine er når du opplever læringskurven for dating. De trettiårene er når du endelig kjenner de universelle sannheter om det. Tjueårene dine var imidlertid designet for å teste din kunnskap om dating, slik at du kan trene kinks i forberedelsene til trettiårene.

Det er det som gjør det så vanskelig å være en enkelt twentysomething kvinne. Du bruker deg selv til å være bevæpnet med ingenting, men en grunnleggende kunnskap om over-the-counter prevensjon.

Hvorfor finner twentysomething kvinner det vanskeligere hittil?

Før du var gammel nok til å bestille alkohol uten en falsk ID, var dine bekymringer for dating begrenset til hvem du skulle prom med eller hvem du skulle bli sammenkoblet med etter Rush Week. Når du endelig slo tjue, har du ikke luksusen av årlige danser og campus-sanksjonerte partier for å hjelpe deg med å finne en dato. Du må faktisk se etter noen til dato nå.

Det er ikke din feil at det er så mange leksjoner å lære i løpet av tjueårene. Bortsett fra en grunnleggende forståelse av den kvinnelige orgasmen, er du også saddled med presset av å vite hvordan du oppnår orgasmen med et annet menneske.

Det er hva twentysomething dating handler om. Går ut der og opplever livet, mens du bekymrer deg for jobben din, din leie, studielån, og hvem du skal sove med resten av livet ditt.

Å være i tjueårene og være kvalifisert til dato er ikke et sikkert tegn på at du skal få noe. Du må jobbe med det ett steg om gangen, men det er noen hindringer som kan gjøre dette vanskelig. [Les: 10 pro tips som vil hjelpe deg med å overleve 20-årene dine]

Hva er de vanligste datingproblemer med twentysomething kvinner?

Allerede tenker at dating i tjueårene dine er skremmende nok? Du har ingen anelse…

# 1 Å ha romkamerat. Dating mens du bor sammen med noen andre kan være vanskelig, spesielt hvis veggene dine er så tynne som papir. Din romkamerat er utsatt for de gode og dårlige delene av forholdet ditt, så vel som ditt altfor iverfulle sexliv.

# 2 Tenker på sosialt akseptable grunner, hvorfor du ikke er gift. Alle du kjenner, spør når, hvorfor og hvem. Du har ikke et svar som vil tilfredsstille dem, så du ender opp med å lage en.

# 3 Lurer på når du skal nevne ekteskap når du daterer. Du er i tusenårene dine. Hvis du planlegger å bli gift en dag, er det på tide å låse den ned. Men hvordan gjør du det når de fleste menn er ti år forsinket i forpliktelsesfasen?

# 4 Dating noen yngre virker som et skritt ned. Den 18-åringen virker ganske varm i teorien, men det faktum at de egentlig ikke har levd gjennom tjueårene sier mye om hvordan de skal håndtere forholdet ditt følelsesmessig. For ikke å nevne økonomisk! [Les: Det gode og det dårlige å dele en yngre mann]

# 5 Vurderer om du er gammel nok til å date en eldre mann uten å bli dømt. Hvis du daterer en mann som er eldre enn tretti, kommer det til å være noen hevede øyenbryn. Men det kommer et poeng når du endelig har noe fornuftig å si om å ønske å date noen mer moden. Vi sa modne, ikke geriatriske. [Les: 7 ting å vite om dating noen eldre]

# 6 Velge mellom dating for å slå seg ned og finne deg selv i et annet land. Ah, friheten til å være single og i tjueårene. Når du finner kjærligheten i livet ditt, vil du imidlertid bli tvunget til å velge mellom kompromiss og fortsette å være en fri ånd.

# 7 Beslutter hvilken type prevensjon du vil bruke til du får overgangsalderen. Fødselsbekjempelse er et vanskelig spørsmål, spesielt med alle studier som setter det i et negativt lys. Det er også veldig skattende vurderer forskning og testing du må sette inn. Hvilken som ikke vil gjøre deg opptatt? Hvilken vil få deg til å bryte ut? Å, de bekymrende mulighetene.

# 8 Å ha for mye tid til å stalke, men ikke nok tid til å få en kampanje. Å være en twentysomething betyr at du har tilgang til alle de nye appene og fortsatt har alle de gamle også. Dette gjør at du er utsatt for sosiale medier som binging på dine tidligere datas profiler, noe som gir deg mindre tid til å jobbe på din karriere.

# 9 Realisere at det er attraktivt nok for den generelle befolkningen tar arbeid. Du blir bokstavelig talt ikke noe yngre. Du holder enten på den 21-årige fasen eller prøver å få tilbake det eteriske 25 år gamle ansiktet ved å bruke noe produkt du kan få hendene på. [Les: 25 måter å holde seg sexy i alle aldre]

# 10 Og at det også er veldig dyrt. Og selv det vil ikke kutte det fordi du må shell ut for de gode tingene, hvis du virkelig vil fortsette å se så bra ut som du gjør nå.

# 11 Glade par kan gjøre deg deprimert, sint eller glad - avhengig av suksessen til din siste date. Din reaksjon på dating situasjonen er omvendt proporsjonal med andres kjærlighetsliv, ergo, hvis de er glade, er du trist. Hvis de er triste, er du glad.

# 12 Å være gammel nok til å få en baby, enten skremmer deg til døden eller skremmer deg nok til å finne noen til å lage en baby med. Kvinner får virkelig baby-gal.Når dette skjer, er det ingen å stoppe dem fra å ødelegge sine datoer med samtaler med babyer eller ødelegge deres vennskap med uttrykk for avsky for babyer.

# 13 Du finner deg selv lurer på om du er for ung til å være bundet eller for gammel til ikke å ha sett seg ned ennå. Dette eksistensielle problemet er det som gjør at twentysomething kvinner virker galne. De har ingen anelse om hva de vil, men samfunnet fortsetter å presse dem til å bestemme hva de skal gjøre etter deres siste kopp kaffe. [Les: 15 telltale tegn på twentysomething aldring]

# 14 Etter å ha sovet med nok folk som du er redd for å løpe inn i dem hvor som helst. Det er en rimelig frykt, med tanke på at å se en person du sov med forårsaker all slags ubehag, inkludert, men ikke begrenset til, sjokk, avsky, lengsel, depresjon, elation og angre.

# 15 Beregner hvor mange menn du skal barbere av ditt faktiske nummer. Hvis du er en twentysomething kvinne med en aktiv Tinder-profil, er du sannsynligvis oppført dem alle ned i Notes-appen din. Bortsett fra det kan du eller ikke markere de du skal innrømme å sove med.

# 16 Det trettiårige merket føles som et par år unna, selv når du bare ble tjue. Enten du er tjue eller tjue ni, kommer denne milepælen, og når det gjør det, er det opp til deg å avgjøre om det er en god eller dårlig ting. Ikke tenk at det er en frist. Tenk på det som et kontrollpunkt hvor du kan se tilbake på alle de dumme tingene du gjorde mens de døde, så vel som de som gjorde deg til en bedre person.

Dating har sine oppturer og nedturer, uansett hvor gammel du er. Selv jenter i barnehagen snakker om små gutter som drar sine pigtails og kaster slam på dem. Men er det ikke trøstende å vite at du overlevde alt som de gjorde? Med hvert problem du står overfor, er det alltid en løsning. Spesielt med dating! [Les: 30 ærlige livs sannheter du trenger å vite før du treffer 30]

Du trenger ikke å være bundet sammen med samfunnets normer og standarder. Bare gå ut der, ha det gøy, og vær åpen for å finne kjærligheten i livet ditt. Å være en enslig kvinne i tjueårene dine må være morsomt, så hold på å bekymre deg og begynn å nyte!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar