Morrisons har lansert en YORKSHIRE PUDDING pizza, og vi er ikke sikre på hvordan vi føler om det

Jo, du elsker Yorkshire puddinger, og hvem vil si nei til et stykke pizza på en fredag ​​kveld, men hvordan har du det med de to sammen?

Vel Morrisons er her for å finne ut, som supermarkedet kombinerer de to i feiringen av Yorkshire Pudding Day 3. februar (ja, det er faktisk en ting). Pizzaen kombinerer en Yorkshire pudding base, laget i Doncaster i South Yorkshire, med fylling av tomatsaus og mozzarella.

Ja, vi blir heller ikke solgt, men tilsynelatende blir pizza sagt til å være deilig, og er tilgjengelig i to smaker: klassisk pepperoni eller kjøttfest, bestående av minikjøttboller, pepperoni, krydret biff og jalapeno-chili.

Hver Yorkshire Pizza koster £ 3 og har lansert i 491 Morrisons butikker for å feire Yorkshire Pudding Day.

Jenny Dixon, Yorkshire Pudding Expert hos Morrisons sa: "Alle elsker Yorkshire pudding og alle elsker pizza, så vi kombinerer de to for å skape den ultimate komfortmat for Yorkshire Pudding Day.

'Skorpen er gjort på samme måte som en typisk Yorkshire pudding og toppet på samme måte som en av våre pizzaer. Vi gleder oss til å høre hva kundene tenker, men vi håper at de vil elske det! '

Hva tror du - vil du kjøre opp for å smake denne ganske uvanlige kombinasjonsboksen?

Les neste: Studier hevder PIZZA er faktisk en sunnere frokost enn de fleste frokostblandinger!

Les neste: Mums stopper hva du gjør - Crispy M & Ms sjokolade spredning er her!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar