5 morgen hack vi ønsker vi hadde lært før

Ikke betrakt deg som en morgenperson? Oss heller ikke.

Å våkne opp som trøtt og grouchy kan virkelig ødelegge hele dagen, og når dette skjer hver dag, kan det bli litt av et problem. Men fortvil ikke! Vi har oppdaget fem ting som kan hjelpe deg til å føle deg mer energisk om morgenen, og det vil sikkert ha innflytelse på dagen din fremover ...

1. Våkne opp til musikk

I stedet for å våkne opp til en irriterende, skrikende alarmlyd, bør du prøve å våkne opp til din favoritt sang, slik at du føler deg bra fra selve get-go. En fin gadget som hjelper deg med å gjøre dette, er Phillips Wake-up Light, som har en FM radio og en spesiell soloppgang. Inspirert av naturens soloppgang, utløser vekkerklokket lyset i 30 minutter til du våkner naturlig, i stedet for plutselig. Så lenge, dårlige morgener.

2) Hydrat, straks

Det er åpenbart at det er mange fordeler med drikkevann. Men å drikke et par briller første ting om morgenen (i stedet for vanlig kaffe) kan du gjøre underverk. Etter omtrent åtte timers søvn, har vi en tendens til å være litt dehydrert om morgenen, så en god hjelp av vann kan rehydrere oss, brenne opp stoffskiftet vårt og gi hjernen litt trangt drivstoff. I utgangspunktet er det en vinn-vinn.

3. Aktiver hjernen din

Vi slår på at den første tingen du gjør når du våkner er å sjekke mobiltelefonen din riktig? Kanskje du bla gjennom Instagram og Twitter og se hva du har gått glipp av mens du har sovet? Oss også. Vel, formålsløst å bruke dine sosiale medier om morgenen er ikke den beste måten å våkne opp hjernen din. I stedet bør du hengi deg til noen lette hjernevirkende aktiviteter, som et kryssord eller sudoku. Fortsett, få de hjernecellene sparket opp!

4. Spis en energiøkende frokost

Frokost (også det viktigste måltidet på dagen, etter brunsj selvfølgelig), bør ikke overses. Fôr magen din før du går på en stor dag er en veldig klok beslutning, fordi det vil holde deg til å føle deg energisk og full. Velg et morgenmåltid som vil frigjøre energi sakte, som avokado på fullkornsbrød, toppet med smuldret feta og granateple. Mmmm.

5. Gjør en morgen trening

Det er ingen bedre måte å få blodet til å pumpe først i morgen enn med en intensiv treningsøkt. Du trenger ikke engang et fancy gym medlemskap som det er så mange flotte YouTube treningsvideoer som virkelig vil fungere på musklene dine. Vi elsker Pop Pilates og Yoga med Adriene, som begge er utstyrsfrie. Resultat! (Bokstavelig.)

Skrevet av Arianna Chatzidakis

Les nå:

Motherkind Zoe Blaskey er 10 ting hun ønsker at hun visste før hun ble mamma

En livstrener sier at disse 4 enkle tingene kan gjøre deg umiddelbart lykkeligere

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar