Flere kvinner vil finne ut at de er gravide TOMORROW enn noen annen dag på året

Eksperter tror at mer enn 10 000 kvinner vil ta graviditetstester i morgen, og i morges den dagen at flere kvinner finner ut at de er gravide enn andre årstider.

Denne datoen faller bare to uker etter "National Baby Making Day" 2. januar, som har blitt kalt den vanligste dagen på året for par til å prøve en baby.

Det er også funnet at 62% av mødrene skal fortsette å ta graviditetstester, til tross for at de allerede har et positivt resultat, fører kvinnene i gjennomsnitt til å bruke 30 kroner på graviditetstester.

Så enkelt som det høres ut, er graviditetstester faktisk mer komplisert enn de høres ut. Det er verdt å merke seg, hvis du tar en graviditetstest for tidlig, kan du få et feilresultat. Ledende graviditetstest selskap First Response sa at det er tidlig resultat graviditetstest oppdaget graviditetshormonet i 76% av gravide fem dager før perioden var forfalt, men hos mer enn 99% av kvinnene tre dager før perioden var forfalt.

Graviditetstester fungerer ved å måle nivået av hormon hCG i urin, og disse nivåene varierer fra kvinne til kvinne. Avhengig av graviditetstesten kan du være gravid, men få et negativt resultat fordi du ikke har nok av hormonet til å få et positivt resultat.

Les neste: Graviditetstest - når skal du ta en og alt du trenger å vite

Les neste: De beste sexposisjonene blir gravid:

1. Bena på skuldrene

Denne sexposisjonen betyr at bekkenet ditt tippes tilbake, noe som gir sperma en hjelpende hånd fra tyngdekraften når du prøver å nå egget ditt.

2. Missionær

Selv om det kanskje ikke er den mest spennende posisjonen å bli intim med partneren din, gir den dyp penetrasjon nær livmorhalsen, slik at vennenes svømmere har litt ekstra hjelp i svømmingen for et egg.

3. Du på toppen

Dette er flott når du vil føle deg i kontroll, men tenk på å bytte før han ejakulerer. Teori går at dette stopper tyngdekraften gjør sitt beste for å hjelpe hans sæd langs veien.

4. bakfra

Igjen gir denne posisjonen dyp penetrasjon. Som en ekstra fordel, sier noen teorier at dette er den beste sexposisjonen som skal brukes når du prøver å bli gravid hvis du har en tippet livmor. Når du er ferdig, rull over og ligg på ryggen med hoftene dine forhøyet for å gi spermatiden sin til å reise.

5. Side ved side

Ying side om side kan være en avslappende posisjon for par, noe som gjør den til den perfekte posisjonen hvis du føler deg stresset ut. Lie ansikt til ansikt eller velg litt skjeing. Dette sikrer maksimal komfort og er perfekt for alle som lider av et bakproblem - eller morgenpustet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar