Mer enn bare sex: en oppdatering på hvorfor menn jukser

Menn snyder fordi de vil sove rundt, ikke sant? Faktisk, i en manns sinn, vil du bli overrasket over at det er mer å snyte enn bare sex.

Når det gjelder mannlig utro, har felles kunnskap - eller som vi kaller det, stereotyping - at menn vanligvis snyder ut av et behov for sex. Vitenskapelige funn oppdaget flere år siden viste det faktum. I år ble nye funn fra en undersøkelse utført av psykoterapeut, Gary Neuman og hans kollegaer, populært, og det er sagt at sex ikke er den viktigste eller eneste grunnen til at menn snyder.

Hvorfor snyder menn virkelig?

På grunn av våre misforståelser om hvorfor menn lurer, bestemte kvinner seg for å bruke metoder for å motvirke hendelsen ved å fokusere på deres fysiske fremtoninger og seksuell dyktighet. Dessverre er det sannsynligvis årsaken til at menn har blitt utro flere siden siste gang fenomenet ble studert.

De nye funnene tyder på at årsaken til at de fleste menn jukser er på grunn av emosjonelle grunner. Menn er tilsynelatende mer sensitive enn de gjør seg til å være. De trenger konstant oppmerksomhet og ros. Mangel på noen av dem gjør dem til å verdsette folk som gjør. Disse menneskene er de som de vanligvis jukser med.

Hvis vi er mer opptatt av vårt utseende og deres tiltrekning til oss, kommer det ikke som en overraskelse at vi vil falle under våre roller som deres støttende partnere. Ved å fokusere mer på oss selv, begynner vi å miste interessen for partnerens liv. Vi begynner å bli besatt av hvordan de oppfatter oss, bare for å forhindre at de snyder.

Vi pleide også å tro at fysisk tiltrekning spilte en viktig rolle i utroskap, men 88% av de undersøkte mennene innrømmet at kvinnene de ble utro med, var mindre attraktive enn deres partner. Dette kan bety at en mann kan være på utkikk etter noen mindre attraktive, fordi de tror at personen er mer sannsynlig å kompensere for sine fysiske mangler gjennom kjærlighet og hengivenhet.

Bortsett fra det, er menn tilsynelatende mer sannsynlig å jukse når enablers er rundt. Omtrent 77% av mennene i studien sa at de hadde venner som også var bedrager. Venner som de er vanligvis de som jubler dem og gir dem råd om hvordan å jukse.

Dessverre er det noe vi har liten kontroll over. Hvis fyren har et grunt forhold til enableringen, vil båndene være lette å kutte. Hvis det er familiemedlem eller beste venn, må mannen din ta vare på den med litt hjelp fra deg. [Les: 10 sviktende enkle grunner til at menn snyder på store kvinner]

Hvorfor trenger menn ros og beundring?

Det er ikke en stor hemmelighet. Det er ingen isolerende faktor som gjør menn trangere enn kvinner. Som mennesker blir vi alle utsatt for problemer med usikkerhet og selvtillit. Det kan bli båret ut av en bestemt type oppdrag, eller det kan skyldes hendelsene du opplevde før du daterte partneren din.

En persons behov for beundring og ros er direkte relatert til beløpet de mottok da de var yngre og som de fortsetter å vokse. Hvis en person mottok overdreven oppmerksomhet og ros, er de mer sannsynlig å opptre når de ikke får nok av det de er vant til. Hvis en person ikke har fått nok av det mens de vokste opp, kunne de ubevisst be om det ved å opptre.

Det er ingen perfekt formel som kan fortelle om hvor mye oppmerksomhet du gir til en person, er nok. Du kan ikke overvåke alle hendelser i livet ditt for å hindre at dette skjer, men du kan kontrollere situasjonen når du er presentert med et dilemma som å snyte.

Poenget er at menn ønsker å føle seg ønsket. De vil vite at du trenger dem i livet ditt. Ved å sette pris på dem og erkjenne deres prestasjoner, er du i hovedsak med å validere hvorfor du valgte å elske dem.

Hvor finner de folk å jukse med?

Du kan skylde på alle barer og klubber i verden, men en mann kan velge å ha en affære med noen, hvor som helst. De fleste menn går ikke ut av deres måte å finne noen til å jukse med. De kunne møte noen i en kaffebar eller en videobutikk. Hvis de føler seg modige, kan de til og med prøve et online datingside, bare for å se hva som er der ute.

Ifølge Neuman, slutter 40% av menn å snyte på jobben. Dette er hvor deres prestasjoner betyr noe. Deres kolleger og klienter er mer sannsynlig å anerkjenne sine prestasjoner, fordi det er vanlig arbeidsplassetikette. Selvfølgelig inkluderer dette kvinnelige kolleger.

Dette er ikke å si at hver kvinne som jobber med en mann er en hovedmistenkt for å snyte. Det er bare at sannsynligheten er høyere på grunn av nærhet og frekvens av kommunikasjon. Dette kan også være grunnen til at mange urolige ekteskap i fortiden klandret arbeidet for sine problemer.

Hvem snyder menn med?

Truslen om en elskerinne er ikke bare basert på deres plassering. Det er i deres personlighet. De fleste cheaters ende opp med kvinner som er i selvtillit. Det betyr ikke at de ikke er stolte av hvem de er eller hva de gjør i livet. Det betyr bare at disse kvinnene som bevisst går ut med en engasjert mann, pleier å vurdere sin posisjon i forholdet som underordnet.

De tror at mannen de ser, har mye å tilby med hensyn til monetær eller emosjonell stabilitet. I det minste er det det de antar.

Når disse kvinnene møter en juksepartner, er de mer sannsynlig å gi ham mer oppmerksomhet eller ros fordi 1) De er enkle og tror de kan komme seg unna det, og 2) Å gi komplimenter gir dem en følelse av makt over mennene de møter â € "noe som de trengte.

De som ikke har noen ide om at de er involvert i en utrosmann, kan bare holdes ansvarlige dersom de finner ut om sannheten og om de kan ta den riktige avgjørelsen om det. [Les: 10 smertefulle realiteter som å være "annen kvinne"

Hvordan kan du forhindre at fyren din jukser?

Hvis du leser Neumans bok, The Truth About Cheating, bør du kunne få en ide om hva du skal gjøre for å forhindre at det skjer. Generelt dreier det seg om å være mer samvittighetsfull over menneskets følelser.

Siden grunnen til at de fleste menn jukser, er mangel på følelsesmessig støtte, kan du gjøre noen endringer bare ved å gi dem litt oppmerksomhet. Her er noen tips du kan bruke for å få det til å skje:

# 1 Tilbring kvalitetstid sammen. Hvis du tilbringer mer tid med partneren din, kan du lære mer om hverandre og holde deg oppdatert med hverandres liv. På denne måten vil du vite om noe er plaget av ham, og hvis han trenger litt mer oppmerksomhet enn hva du gir.

# 2 Vær hengiven. For de av dere som fortsetter å si at du ikke er en hengiven person? Tenk igjen. Det kan være noen hendelser i våre liv som fører til at vi blir avskilt og bevoktet, men alle de hang-ups må gå når du er enig i å være i et forhold. Prøv å ta noen baby trinn. Kram her, et kyss ut av det blå der - de minste ting kan faktisk gjøre en stor forskjell.

# 3 Setter pris på hans innsats. Jeg vet at det virker tøft å juble for de enkleste tingene, men noen ganger kan det hjelpe deg og din partner vokse nærmere. Dette er spesielt viktig hvis du ba om en tjeneste. Ikke vær forakt og si: "Så gjorde du det endelig." Bare vær takknemlig og si litt. "Takk." [Les: 14 ting du gjør som får ham til å føle seg emasculated]

# 4 Gratulere med ham. Det er vanskelig å konkurrere med alle i verden for alle prestasjoner, men vi har alle små seire til å se frem til hverdagen i våre liv. Det kan være en kampanje, betale av boliglån eller miste det en envis pund. Uansett hva det er, fortjener det litt hurrarop. Ikke behov for pom-poms. Du kan bare si: "Du er fantastisk!"

# 5 Bekreft ham. Han eksisterer i livet ditt. Du valgte å være med ham. For at partneren din skal vite at du har fått ryggen, må han se at du vet hva han er her for. La ham inn i livet ditt. Fortell ham hva som er i tankene dine. Lag beslutninger sammen. Thatâ € ™ s hvordan partneren din vil vite at du alltid er der for ham.

Fusk er en beklagelig vane som eksisterte siden antikken. Vi kan ikke endre hva folk har gjort, men vi kan ta de nødvendige skritt for å fikse det som er ødelagt eller forhindre det.

[Les: 25 måter å behandle fyren din for å hindre at han snyder]

Forskere går ut av deres måte å studere disse tingene for å gjøre livet bedre for alle. Det vil ikke skade hvis vi gjør et eget eksperiment og prøver å gi litt mer kjærlighet til våre partnere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar