Monstrous "Freakshakes" Hit London

Monstrous "Freakshakes" Hit London - øVELSER 2023
Monstrous "Freakshakes" Hit London - øVELSER 2023
Anonim

Londonere har blitt så selvsikker i deres evne til å jobbe av overflødige kalorier at i stedet for å unngå den siste trenden for fedme milkshakes de holder opp i timevis for å kjøpe dem.

"Freakshake", en 4-tallet kalori milkshake / dessert hybrid, antas å ha sitt opprinnelse i Australia, før du tar over New York, hvor køer på opptil tre timer har bygget opp utenfor Black Tap-kaféet på Manhattans SoHo-distrikt.

Nå har disse tårnhøyden Frankenshakes gjort seg til Storbritannia, og kan bli funnet på sentrer av overbærenhet som Molly Bakes i Øst-London, hvor ettermiddagssalg har gjort at de måtte "kjøpe en større fryser". Så hva er dette fenomenet, som er i stand til å forårsake så mange å fly i ansiktet av fitness visdom?

Chocolate Shake er til å begynne med en 12-tommers, 1600-kalori-feat av krembasert prosjektering. Milkshake-basen er marmorert med sjokoladesaus, en isbit og er toppet med massevis av pisket krem som suspenderer kaker og kjeks, alle dekorert med sprinkling av sjokoladeflak og spredt med sjokoladekuler.

ANBEFALT: Hvor mye mat bruker daglige kaloriinntaket for menn?

En av disse dyrene måler 7,3 på Coachs doughnut skala, magens valgte indeks for overskytende, en overflate av kalorier som også tilsvarer 6.2 Big Macs. For å jobbe med det, vil du se på å kjøre en halvmaraton, selv om kaloriforbruket varierer avhengig av vekt av løper og hastighet, kan lettere mennesker legge til noen ekstra sprinkler.

"For hver helsetrend vil det bli en helsestrend, sier Mollys eier Maria Goodman," og det er det, antar jeg. Når alle forteller deg hva du skal spise hele tiden, vil du bare gjøre det motsatte. "

"De er også veldig fotogene, så vel som deilige," legger Maria til. "Det første folk gjør når de får en - bortsett fra gawp - holder dem på Instagram."

Regram @ natalygoncalves bottoms up! Det er fredag! Vi er fullt lager for helgen, men vi forventer å være veldig opptatt, så vær så forberedt på å vente! #freakshakes #buzzfeedfood #mollybakes #mollyshakes #freakshake

Et bilde lagt ut av Molly Bakes (@mollybakes) på

Molly Bakes, 450 Kingsland Rd, E8 4AE

Populært emne