Monster iSport Intensity Bluetooth Hodetelefoner gjennomgang

Monster iSport Intensity Bluetooth Hodetelefoner gjennomgang - øVELSER 2023
Monster iSport Intensity Bluetooth Hodetelefoner gjennomgang - øVELSER 2023
Anonim

Hva som gjør et sett med sports hodetelefoner riktig for at du kan bytte fra person til person - og det er noe Monster's iSport-serien av hodetelefoner anerkjenner ved å tilby en rekke priser, stiler og, viktigst, passer.

Den rette passformen er viktig med alle hodetelefoner, men spesielt for sport, når du sannsynligvis vil flytte hodet rundt mer og potensielt riste øreproppene ut. Du må også vurdere hvor mye omgivende støy du vil la inn - trenerne kan velge full isolasjon, men ute på gata, er det nyttig å vite om en bil stammer langs veien du skal krysse.

Monster's ISport Intensity-hodetelefoner er designet for gatene, fordi de ikke har en helt isolerende passform, noe som gir rundt 40% av støyen rundt deg.

Dette er ikke bare praktisk for utendørs trening, men jeg har også funnet dem mer komfortable enn in-ear knopper. Intensity-hodetelefonene sitter komfortabelt på plass (uten å bli fastkjørt i øregangen som standardknopper) og er sikret med en liten vinge som passer til øret.

De kommer med noen forskjellige vinger for å imøtekomme forskjellige lugs, og resultatet er en imponerende sikker passform for sport. Intensity-hodetelefonene falt ikke ut en gang over tre løp og en svett økt i treningsstudioet. Tidligere har de eneste hodetelefonene jeg har funnet med lignende holdbarhet en over-ear hook.

Den stramme passformen tar litt å bli vant til - ørene mine var litt sår de første par ganger jeg hadde på seg Intensity-hodetelefonene - men det er ikke et langsiktig problem.

Monster har også gjort noe skarpt arbeid på stroppens utforming. Den er lett, slik at den ikke trekker hodetelefonene ut av ørene, og fjernkontrollen i nettverket motvirkes av en annen plastblokk på stroppen. Resultatet er at stroppen ikke spretter rundt under trening. Det er også reflekterende, som er en fin touch for nattløpere.

Ulempen med den omgivende passformen til Intensity-hodetelefonene er en dråpe i lydkvalitet sammenlignet med isolerende, øretelefoner som Monster Victory. Immersion-hodetelefoner tilbyr naturligvis bedre bass og mer detaljert lyd, så hvis du alltid trener innendørs og ikke trenger å høre omgivende støy, kan Victory være et bedre valg.

Imidlertid, mens de kanskje ikke samsvarer med ørepropper, tilbyr intensiteten fortsatt svært sterk lydkvalitet. De er gode nok til å ha på seg hele dagen når de ikke trener, og selv i høye omgivelser får du klar lyd på både musikk og podcaster.

Monster sier batterilevetiden er seks timer, og jeg fant ut at, hvis noe, intensiteten overgikk dette litt. Du får beskjed om batterinivået er høyt, middels eller lavt når du slår dem på. Det er ikke så mye detaljert informasjon som noen andre merker tilbyr (Plantronics gir deg timene igjen på Backbeat FIT-modellen), men det er godt nok til å sikre at du ikke løper uventet.

På en smidge under £ 80, sammenlikner prisen også godt til resten av markedet for pakken som tilbys. Med god passform, god lydkvalitet og tillatelse til omgivende støy, krysser Monster Intensity-hodetelefonene alle boksene til løpere.

€ 79,95, kjøp på monsterproducts.eu, tilgjengelig for £ 79.86 på amazon.co.uk (på tidspunktet for vurdering)

REKOMMENDERT: De beste Bluetooth-trådløse hodetelefonene for å utføre testet

Populært emne