Penger kan ikke kjøpe kjærlighet - er du en idiot?

Innholdsfortegnelse:

Penger kan ikke kjøpe kjærlighet - er du en idiot?
Penger kan ikke kjøpe kjærlighet - er du en idiot?
Anonim

Er vi hyklere? Eller er vi bare idioter? Vi sier at penger ikke kan kjøpe kjærlighet, men likevel er vi skuffet når vi ikke får noen bling. Så er du en idiot eller er opplyst nok til å se forbi hengelen av hykleri i kjærlighet?

Klikk her for å lese introduksjonen på penger kan kjøpe lykke i kjærlighet, de tre stadiene i kjærlighet og hvordan pengene kan påvirke det.

Myten - penger kan ikke kjøpe kjærlighet

Alle ønsker å bli bortskjemt. Når vi var små barn, husker du tiden du ønsket den dyre Barbie med alle verker eller den fjernstyrte svingen?

Ja, vi gråt, ranted, og ba våre foreldre til de fikk oss til en av de blingtingene!

Når vi vokser opp, nekter vi ned våre rants og vokser opp til å bli gode, ansvarlige voksne.

Men når vi begynner å dele noen, forventer vi at våre elskere kan skjemme bort oss som om vi ble bortskjemt som små bleiebærere.

Kjærlighet og den lyse siden

Uvitende tar vi ut det indre barnet i oss. Ikke helt skjønt. Bare en liten bit.

På ditt femte jubileum, når du kommer hjem etter en flott kjøretur rundt i byen, eller etter splurging på en kostbar middag omgitt av forstyrrende Mariachis, kan hjertet ditt slå inn og spørre om det er en gave som venter på deg.

Du fikk ikke gaven i restauranten, så det må være hjemme.

Men hvis du ikke finner noe hjemme, ditt hjerte deflates litt, men det går snart tilbake til normal modus i et minutt. Ingen stor sak. Begge dere elsker hverandre og har splurged mye på datoen. Det er egentlig ikke nødvendig å splurge mer. Du er et lykkelig par. Og tross alt, er det en større gave enn den perfekte kjærligheten dere begge deler?

Penger reiser sitt hode

Noen dager senere, når en av dine søte parvenner feirer deres jubileum, og kommer forbi å møte deg på ditt sted, med et gnistende diamantkjede eller en helt ny bil, enten du liker det eller ikke, vil du snu grønn av misunnelse. Dette er når jeg sier, "Velkommen til den vridde verden av penger og kjærlighet!"

Du er helt fint med å ikke få noe prangende på jubileumet ditt, men et sted der nede, føler du deg la ned og en smule irritert at du ikke ble gitt en bling gave av partneren din.

Betyr penger virkelig i kjærlighet? Ville du ikke føle deg jaloux hvis din venn likte et bedre bling bling forhold enn deg? Ville du ikke hate det hvis din venn går bort på en fancy ferie hvert par måneder for å feire en annen av sine irriterende jubileer? Og vil du aldri sammenligne din partner med noen andre som synes å være ledende det gode livet?

Folk sier at penger ikke kan kjøpe kjærlighet, men er det virkelig sant? Kanskje, penger kan ikke kjøpe kjærlighet. Men penger kan definitivt kjøpe gode minner, magiske øyeblikk og fabelaktige gaver, som igjen kan gjøre godt, kjærligheten ser dårlig ut foran bling love. Bling kjærlighet er morsommere, morsommere, luksuriøst og ganske ærlig, et perfekt stykke av himmelen!

Idioter og penger blir forelsket

Vi kan late som om det ikke er så farlig, men det gjør faktisk en forskjell, selv om det ikke kommer til å være så mye at det kan ende opp med forholdet ditt.

Vi lever i en rikdom sulten verden. Så hvis du ikke kommer til å smigre buksene av kompisen din nå og da med små glade kjennskap til kjærlighet (ved splurging penger, selvfølgelig), er det bare et spørsmål om tid før de føler seg nede og begynner å lure på om du bryr deg om dem i utgangspunktet. Hvorfor tror du at en forlovelsesring skulle koste omtrent det samme som to måneder av fyrens lønn?

Rike gaver er også avhengig av vennene dine samarbeider henger med. Hvis du vil bli respektert og bedre ennå, "fancied" av alle vennens venner, må du gi gaver som er så gode som, eller enda bedre, enn de de får fra sine respektive venner.

På den måten er du på topplasse. Din venns venner snakker om deg som om du er noen demigod, og din elsker ville føle deg virkelig verdsatt også. Og hei, er det ikke hva kjærligheten handler om når vi kommer forbi den ytre squeaky rene overflaten? Vurdering og ønskelighet. [Les: Money management for par]

Likte kjærlighet med penger

Jeg vet at det er ekkelt å veie kjærlighet og penger på en skala, men det er slik vi mennesker er. Hvis du tror du ikke er en som setter pris på eller faller for en stor diamant, eller en Rolls Royce, bør du være veldig glad for deg selv.

Men jeg tviler på at det er noen i denne verden som vil se en stor dyrebar eller en bil om morgenen og sobme med sorg og sinne! Med mindre det er pengene dine som ble brukt, og du er flatt nå. [Quiz: Hvor langt vil du gå for suksess]

Så, hva er poenget? Du vil beholde din søte erte glad, så gi dem beskjed om at du setter pris på dem og også lar vennene dine vite det! Det gjør hele forskjellen i et vellykket kjærlig forhold.

Tross alt vil vi alle ha nummer én, og ingen liker å være med den nest beste!

Penger, kjærlighet og omstendigheter

Du trenger ikke å skjemme bort din kamerat hele tiden, og du bør heller ikke forvente at din kamerat splurge på deg hver annen dag. Og viktigst av alt, avhenger det av hvor mye du lager og hvor mye du splurge på deg selv.Hvis du finner deg selv å plukke opp det tredje paret Louis Vuitton-sko mens du er på en kjøpesenter, men glem eller overse plukke en fancy noe til kjæresten din, så er du bare patetisk og helt unappreciative. Det er definitivt når du trenger å tenke "penger kan kjøpe kjærlighet!"

Hvis du ikke har råd til det, så er det helt akseptabelt. Like lenge kjæresten din kjenner deg, og vinker ikke inn i en annen persons favor, bare fordi de forkler partneren din mer enn du er.

Dette skjer vanligvis med kvinner. Når en annen fyr viser mye kjærlighet, smiger og splashes penger på henne, vil hun gå fotløs og flip for den nye charmeren, med mindre hennes fyr er en charmer selv, som fortsatt kan woo henne tilbake hver eneste dag. Hvordan kan jeg vite det? Vel, fordi jeg er en kvinne som blir sjarmert hele tiden, og jeg har en fyr som er den største sjarmen i verden!

Livet er rotete, er det ikke, når du trenger bling eller mye sjarm og wooing ferdigheter for å holde relasjoner i live? [Les: Hva betyr mest i langsiktige forhold?]

Men det er slik kjærlighet virker, med små tweaks i evolusjon gjennom tidene. Du finner alternativene, du har to personer som elsker deg mye, og en av dem pamperer deg hele tiden, sjarmer deg og puter deg med helligdager, gaver, middagsdager og lykke, mens den andre ikke gjør det mye, selv om den personen har rikdom og evne til å gjøre alt det. Hvem ville du foretrekke? Ja, det er rett. Selv om du allerede er involvert, gir kjærligheten deg en ny sjanse, og penger spiller katalysatoren.

Den virkelige sannheten - penger kan kjøpe kjærlighet

Vi har alle en vane med å skyve ubehagelige samtaler inn i en stor svart søppelsekk, i håp om aldri å se det igjen. Det er alt perfekt og rent så lenge søppelet holder seg stramt. Men et par dager senere stinker stanken din nese. Det samme gjelder med kjærlighet.

Vi forventer kjærlighet til å erobre fjell og krysse hav, men i virkeligheten kan alt kjærlighet gjør deg til å glede deg med lykke, forståelse og glede. Resten er opp til deg, og hvordan du og din elsker hjelper hverandre og forstår at kjærlighet kan holde deg glad sammen, men penger og feiringer er det som kan holde gnisten og hengivenheten levende. Så fortsett og feire din kjærlighet. Bling forelsket!

Så er du en idiot som tror at penger ikke kan kjøpe kjærlighet eller er du en vis vet-det-alle som alltid visste betydningen av penger i kjærlighet? Men vi må huske dette skjønt, verden kan dreie seg om penger, men det er kjærlighet som gjør at verden går rundt. Så hva er viktigere? Det er ditt anrop!

Populært emne