Moderne forhold: Har de forandret seg til det bedre ... Eller verre?

Har relasjoner utviklet seg over tid? Det kan du vedde på! Moderne relasjoner er fartsfylte, og du hører ikke om courting så mye. Så hva er de nå nå?

En ting som du vanligvis hører dine besteforeldre * eller til og med foreldre * klager over, er hvordan de unge barna gjør deres dating i dag. Du kjenner den linjen som begynner med "Tilbake på dagen, gjorde vi dette og ikke det" som vanligvis vil bli fulgt av et utvalg av sammenligninger på hvordan "skandaløse" moderne forhold endte opp. Vel, beklager, Bestefar, vi er ikke havin 'no courtin' nå til dags.

Hva er nytt i moderne relasjoner

Det er ingen overraskelse at reglene for dating og relasjoner har endret seg. Ved å endre livsstil og innføring av teknologi, vil måten folk velger og skaffe seg en potensiell partner ikke være den samme måten våre foreldre gjorde det på.

Men for de som ikke er for gamle for å ha fått et glimt av gamle skoleforhold, men likevel unge nok til å omfavne de moderne tider, er det de tingene du ser om moderne relasjoner. [Les: Kjære dating trender millennials må forklare barna sine]

# 1 Rettskap er nesten ikke-eksisterende. Betydningen av frieri har forskjellige betydninger avhengig av hvilken kultur du tilhører. Generelt sett er det perioden med romantisk aktivitet som ofte blir initiert av menn før man ber om kvinnens hånd for ekteskap.

Andre vurderer disiplin som den perioden med begrenset datering før de blir et element. I dag begynner du som venner, du daterer, og du blir et par. Ingen mer formell middag introduksjon til foreldre og chaperoned datoer. Kanskje er det nærmeste som vi har nå, å være "hanging out". [Les: Hvordan retten til en kvinne: 15 flotte måter å gjøre det som en gentleman]

# 2 Definisjonen av et "forhold" har blitt uklart. Før du var singel eller dating. I dag er det vanlig å høre unge kalle sitt forhold i en slags kategori fra en liste så lenge at vi ikke kan sette den her.

Mens det høres forvirrende for folk fra den eldre generasjonen, betaler unge par mindre oppmerksomhet til reglene og etikettene som styrte typiske romantiske forhold. Kanskje det er derfor "det er komplisert." [Les: 23 typer relasjoner for å definere ditt kjærlighetsliv]

# 3 Flere mennesker vender seg til online dating for å finne en partner. I dag hvor dating apps som Tinder, OkCupid, eller Hinge er tingen, er det å finne en dato i de 2000-årene datingsider som er foreldet. Dette gir faktisk mening fordi alle eier en smarttelefon. Vi bruker mye tid i den digitale verden.

Sammenlign det til den tiden da folk møtte deres livspartnere i form av en barndomsvenn eller en medarbeider på din første jobb, og online dating var antatt å være reservert for personer med dårlige sosiale ferdigheter.

I dag er online dating ansett som vanlig og er selv applaudert for sin bekvemmelighet. [Les: 10 irriterende vanlige misoppfatninger om online dating]

# 4 Det har blitt lettere å bryte med noen. Selv om dette faktum ikke er helt gode nyheter, er det en av implikasjonene ved å enkelt finne partnere gjennom datingapps.

For år siden brøt par opp ansikt til ansikt i restauranter eller i privatlivet til sine leiligheter. Nå bryter du enkelt med noen over tekst. Fryktelig, ja. Vel, denne forferdelige bekvemmeligheten fører til punkt fem.

# 5 Unge mennesker daterer flere partnere i livet. Hvis du starter ung, samler du mye underveis. Men med adventen av online dating og bærbare dating apps, gjør det også det lettere å finne en ny partner og gå videre til neste. Moderne relasjoner har blitt som å kjøpe en bil som trenger en prøvekjøring før du forplikter deg til det. [Les: Hvorfor blir datingen så vanskelig når du når 20-årene dine?]

# 5 Å være single er helt fint. Tilbake på dagen ville foreldrene dine definitivt bekymre deg hvis du var engang forbi trettiårene.

I moderne relasjoner, er å være singel ikke bare vanlig, det er enda et personlig valg. Kanskje det er fordi kvinner i dag har karrierer også og ikke bare vente på å bli gift.

# 6 Flere par forsinker ekteskapet i en senere alder. Prøv å spørre foreldrene dine da de var gift og prøv å spørre en ung profesjonell når de har tenkt å slå seg ned og du får det vi mener. Folk fra den eldre generasjonen anser tidlig på 20-tallet som den ideelle alderen for å gifte seg.

Yngre mennesker, spesielt høyskoleutdannede fagfolk, fokuserer ofte på karriere. De er tilfreds med å ha et romantisk forhold i mellomtiden, før de vurderer å knytte knuten. [Les: Emosjonell modenhet: 30 ledetråder å vite om noen har det]

# 7 Ekteskapet har blitt valgfritt. Som nevnt, er det ikke som om folk ikke ønsker å bli gift. Ikke bare at de pleier å flytte den til en senere tid i livet, deres oppfatning av ekteskap er blitt mer verdslig enn de fra den eldre generasjonen.

Vi vet alle at folk fra den eldre generasjonen hadde en konservativ oppfatning av ekteskap og har en tendens til å bli gift først før de går videre. I dag er det vanlig å se ugifte partnere som bor sammen og til og med ha barn før de bestemmer seg for å bli gift. [Les: 9 nesten-forhold i den moderne datingverdenen]

# 8 Sex er mer fantastisk. Trenden for moderne relasjoner er at de har sex tidlig i forholdet, de har ofte sex, og de har kinkier sex.

Å endre sosial holdninger til sex er først og fremst årsaken til denne forskjellen. Med sex markedsføres over hele media og liberalisering av synspunkter mot sex, har folk blitt mer eksperimentelle.

# 9 Same-sex dating og ekteskap. Det har skjedd. Kjærlighet vinner. Mens vi fortsatt er år unna full offentlig aksept av same-sex-fagforeninger, er det ganske vanlig å se at to menn og to kvinner holder hendene og viser sin kjærlighet i det offentlige.

Kanskje dette har skjedd år tidligere i små tall og i største hemmelighold, men det som er nytt i moderne forhold er at flere samme sexpar finner motet til å være åpent for å gjøre forholdet sitt offentlig.

Hva ble det samme

# 10 Moderne relasjoner verdsetter fortsatt økonomisk stabilitet. Mens du fortsatt kan danse en kamp, ​​brøt kunstner med all sin kunstneriske integritet, vil du ikke danse dem for lenge hvis de fortsatt sliter og er brutt to år etter.

Selv om penger ikke er alt, er selv moderne relasjoner fortsatt realistiske nok til å legge vekt på økonomisk trygghet som en avgjørende faktor ved valg av romantisk partner. Fordi "voksenopplæring" betyr at du også betaler regningene. [Les: Hva å gjøre hvis partneren din gir mindre penger enn deg]

# 11 De fleste mennesker møter fortsatt deres fremtidige partnere gjennom en felles venn. Mens online dating tar over dating scenen, slår ingenting på troverdigheten og den romantiske følelsen av å møte noen gjennom en felles venn. Denne oppsettet er effektivt fordi det sikrer at begge parter har en lynchpinne for å holde hengende og bli kjent med hverandre.

[Les: Når å gå bort fra et forhold: Babyboomer vs oss]

Mens noen ting forblev det samme, har mye endret seg. For å oppsummere hva moderne relasjoner har blitt, ble det raskt og praktisk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar