13 Moderne dating trender du trenger å dumpe umiddelbart

Innholdsfortegnelse:

13 Moderne dating trender du trenger å dumpe umiddelbart
13 Moderne dating trender du trenger å dumpe umiddelbart

Video: 13 Moderne dating trender du trenger å dumpe umiddelbart

Video: 13 Moderne dating trender du trenger å dumpe umiddelbart
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, September
Anonim

Moderne dating har forvandlet seg til en ubehagelig mengde trender som ikke gjør noe bra. Her er hva trenderne er og hvorfor de trenger å stoppe.

Det er forståelig at med sosial progresjon kommer utviklingen av sosial interaksjon, men det er overraskende hvor mye datingsdrift har avviklet når det gjelder empati og god gammeldags menneskelig medfølelse. Dating har utviklet seg siden menneskets morgen, men det virker som om den oppadgående kurven ble til en nedadgående spiral når sosiale medier ble involvert.

Menneskene er nå mer medfølende mot sin medmenneske, men til deres betydelige andre? Ikke så mye. Det har kommet til et punkt hvor dating enten tilskrives et spill eller et løp til målstreken. Det er ingen mellomgrunn lenger.

Enten du vil beholde det uformelt, eller du vil streve for en forpliktelse. Ingen av disse to virker plausible på grunn av samfunnets påvirkninger, spesielt med de moderne datatrender som nå løper over hele verden.

Hva er forskjellen mellom moderne dating og old school dating?

Med gammel skole dating, hadde du og din partner et motsatte av personvern, uansett hva dine intensjoner er. Ingen visste om du var dating, med mindre du uttrykkelig fortalte dem. Du kan ikke overvåke hverandres liv, mens du langsomt nitpicker hverandres profiler til det ikke er noe igjen, men en tekst som sier: "Se deg rundt."

Det var ulemper for eldre datingsete, som kjønnsforskjell, dobbelte standarder og lignende, men med alt som skjer i dag, begynner det å se ut som det bedre alternativet.

Nå får du ikke det vridd. Jeg er stolt av de fremskrittene vi har gjort når det gjelder likestilling og rettferdighet blant kjønn, men du må innrømme at folk brydde seg mer om andre folks følelser da enn de gjør nå.

Derfor kan man ikke lure på hvordan denne generasjonen kan utvikle sosiale samspill mellom samfunn som trives, men klarer også å skru opp intime relasjoner med sine jevnaldrende?

Hva er trender som har ødelagt dating?

Med disse datatrender som går hardt over alle aldersgrupper, kjønn og samfunn, er det lurt på hvordan noen fortsatt klarer å finne sine lykkelige noen gang etterpå.

# 1 Først å bli forelsket er et rotet egg. Dette er trolig den største grunnen til at folk flest ender i disse dager. De vil helst holde folk på avstand enn at risikoen er den som gjør det første skrittet. Deretter faller alle over seg selv for å finne noen å føle seg lidenskapelig om.

# 2 Sosiale medier TMI. Skjermdump deling, tidslinje kamper og utilsiktede opplastinger â € "det er så mange muligheter for å vise verden hvor ille med et par du er. Det kan eller ikke være sant, men det er ingen virksomhet. [Les: Hvorfor sosiale medier dreper forholdet ditt]

# 3 Social media passiv aggresjon. Problemet med passive aggressive innlegg er at de provoserer dårlige følelser og kan gjøre en person paranoid. Når du kombinerer disse to, vil du uunngåelig få sinne og forsvarsevne ut av blandingen.

# 4 Minste mengde real-world interaksjon. Internett kan være ganske nyttig, men det er ikke det aller beste og hele kommunikasjonen. Du kan snakke med en person, høre stemmen eller holde hånden personlig. De er bedre enn noen emoji Apple kan komme med. [Les: Fordeler og ulemper ved å være for festet til våre gadgets]

# 5 Etikettforvirringer. Enten merker du det for tidlig, eller du merker det for sent. Den beste måten å gå om dette i fortiden er å spørre og få et fornuftig svar. Ingen måtte vente hvis det er riktig tidspunkt å spørre hvor ting går, og ingen blir sint når de ikke får svaret de vil ha. De forfølger ubarmhjertig til de uforklarlig blir avvist.

# 6 Etablering av pseudo-eksklusivitet-forpliktelse. Uansett hva skjedde med en klar og direkte vei til engasjement? Mennesker i disse dager er mer sannsynlige å ha og haw og ta omveier, før de uunngåelig blir forelsket eller visner bort fra hverandres liv. [Les: 10 sikker på at du har frykt for engasjement]

# 7 Det er en tid for alt. Og vi mener alt. Du kan ikke spørre en person for tidlig. Du kan ikke spørre dem for sent. Lunsjdager er for venner. Sene nattkapsler er for opprørssamtaler. Samfunnet har etablert en tidsramme for alle mulige forholdsproblemer, og du har ingen anelse om at du skal gå ut med en person lenger.

# 8 Diskriminerende sex. Folk har vært åpne for sex siden 40-årene. Den merkelige tingen i disse dager er hvordan folk ikke engang tenker to ganger om hvorfor de sover med noen. De vanligste og uakseptable årsakene er: usikkerhet, synd, hevn, samfunns press og press fra forhold.

# 9 Stalking. Det er en grunn til at det er ulovlig, men noen av dere gjør det hele tiden. Hvorfor tror du at nettleserhistorikken din er full av ditt navn? Ikke bare det, men noen av dere har selv gått forbi poenget med online stalking til å delta på de samme partiene eller handle i samme butikk som folkene du liker bare for å "bump" til dem. [Les: 12 ting du gjør som vil få noen til å tro at du er en stalker]

# 10 Fading ut. Den verste måten å bryte opp eller avvise noen er å ikke gjøre det i det hele tatt.Du kan nå blokkere noen ut av livet ditt ved å trykke på en skjerm og late som om de aldri eksisterte. Folk i disse dager tror at stillhet er det mest åpenbare svaret, men det gir bare rom for ubesvarte spørsmål og selvtillit. [Les: Hva er Ghosting og hvorfor så mange av oss foretrekker å gjøre det]

# 11 Vennens sonen. Jo, det er bare en ny etikett for en trend som har gått i flere tiår, men folk bruker nå det som en unnskyldning, snarere enn en grunn. Ved hjelp av vennskapskortet kan du danse andre mens du holder den ene personen pining for deg, bare i tilfelle ingen av dine andre prospekter springer ut. Din vennsinnede venn trenger åpenbart bedre venner. [Les: 17 forferdelige venner, du burde unfriend fra livet ditt]

# 12 Negging. Dette er når du fornærmer eller nedbryter en kvinne, slik at hun ubevisst søker din godkjenning. Det er også en form for omvendt psykologi som gjør svært attraktive kvinner skille den ene neggingen * i et positivt lys * fra sine vanlige beundrere.

Denne dataflyten ble oppfunnet av gutta som ønsket å psykologisk manipulere kvinner til å sove med dem. Heldigvis er mange kvinner klar over dette nå og vet hvordan de skal negere disse gutta unna deres umiddelbare nærhet. [Les: 10 lurte teknikker, gutta bruker for å komme i buksene dine]

# 13 "Mange fisk" mentalitet. Problemet med denne nye dating trenden er at folk er mindre sannsynlig å gjøre en innsats eller har nok tålmodighet til å se ting gjennom med personen de er i dag dating. Omsetningstiden for de fleste relasjoner, særlig de kortvarige, blir kortere og kortere etter hvert som år passerer. Folk bør slutte å fokusere på å finne mer fisk, og i stedet gi fisken allerede muligheten til å bevise seg selv.

Det er ingen måte å stoppe utviklingen av dating og andre sosiale interaksjoner, men det er en måte å holde dem fra å snu folk til kalde og hjerteløse vesener. Du trenger ikke engang å regresse til de tradisjonelle måtene å danse på. Bare gjør en ny trend - en som er bygget på tillit og kommunikasjon.

I stedet for å dreading tapet av en annen kompis, tenk bare på det som en mulighet til å lage en ny venn. Vær snill med dine ord og handlinger. Ikke vær redd for å la folk få vite hva du virkelig vil ha ut av samspillet ditt. Du har ingenting å tape, men du har mye mer å vinne.

[Les: 9 nesten-forholdetiketter av den moderne datingverdenen]

Dating er nå et minefelt fylt med trender som i det lange løp bare gjør oss datere enda mer elendige. Hva med at vi alle stopper det med disse forferdelige trenderne, og bare vær snill og ærlig med de menneskene vi drar?

Anbefalt: