Mobilitetstrening Hjemme trening for å bygge lean, nyttig muskel

Hvis du har lagt merke til mye mer, trener trenere deg, nylig, du er ikke alene. Det er en god grunn til det: flere og flere idrettsutøvere fokuserer på treningbevegelser, i stedet for muskler, for å forbedre koordinering av hele kroppen og bygge virkelighets styrke.

Heldigvis, skjønt, du må ikke være profesjonell idrettsutøver for å prøve. Hjemme trening her, designet av kroppsvekt trening ekspert Todd Kuslikis, vil få jobben gjort med minimal oppstyr.

Hvordan det fungerer

Dette er en treningsøkt i hele kroppen, designet for å lære kroppen din å fungere som en enhet. Gjør det med lav hastighet for en runde å bli vant til bevegelsene, så opp tempoet for å brenne fett og bygge hjerte.

Veibeskrivelse

Gjør hvert trekk i 30 sekunder, og gjenta hele kretsen, og gir en fem minutters runde. Hvile i ett minutt, gjenta to ganger, og kollaps til gulvet etter behov.

1 Helikopter

Start i oppstartsposisjon, men med føttene større fra hverandre enn normalt. Ta den ene hånden opp til hodet, sving deretter den hevede albuen mot den andre armen og tilbake igjen, du vil føle det i dine obliques.

2 Dolphin press-up

Sett inn i en plankposisjon slik at du hviler på underarmen, og ta føttene litt inn. Beveg hoftene dine oppover for å danne en omvendt V-form med kroppen din, bruk deretter overarmen og skuldrene til å presse deg ned igjen.

3 Bjørn squat

Sett opp igjen på hendene igjen. Hold deg der mens du knekker tilbake, berører kalvene dine med hamstringene på bunnen av farten.

4 Sit-out

Fra press-opp-stillingen, ta venstre hånd av gulvet og ta med høyre fot under kroppen din, og vend opp mot taket mens du går gjennom. Gå tilbake til starten, gjenta på den andre siden og fortsett til alternative sider.

5 Sprinkhoppere

Gå tilbake til en oppstartsposisjon. Ta det venstre kneet over kroppen din mot din motsatte albue, og legg foten din tilbake på gulvet. Gjenta på den andre siden.

Modell: Freddie Abrahams @WAthletic

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar