Misogynist Menn: 18 måter å øyeblikkelig Spot en Women Hater

Innholdsfortegnelse:

Misogynist Menn: 18 måter å øyeblikkelig Spot en Women Hater
Misogynist Menn: 18 måter å øyeblikkelig Spot en Women Hater
Anonim

Du har sikkert hørt om en misogynist, men tror ikke du noen gang har møtt en. Vel, kanskje du bare ikke ser på de rette tegnene.

Misogyny er et lastet ord. Selv om det per definisjon betyr det, "Misliker eller fordommer mot kvinner," er det mye mer til det. Betyr misogyni at fyren bærer en, "Jeg hater kvinner" T skjorte? Ikke i det hele tatt.

Faktisk kan det til og med være vanskelig å finne ut hvordan noen som engagerer seg i misogyny handlinger. Det er imidlertid måter å lese mellom linjene og se om en fyr er en misogynist.

Som kvinne vil du være med noen som setter pris på og respekterer deg * og alle kvinner *. For meg hadde jeg en vanskelig tid å forstå at en fyr kunne være gift eller danse en kvinne, selv om han hater dem.

I tankene tenkte jeg at misogynister var menn som bodde i mannens huler og hadde et dartbord av kvinners ansikter. Men tilsynelatende er det ikke tilfelle.

Faktisk er misogynister mesteparten av tiden ikke fullt bevisst på at de ikke liker kvinner. Så, før de finner ut det, red deg selv energien og legg merke til skiltene på forhånd. [Les: Klart tegn på at du er i et narcissistisk forhold]

18 måter å oppdage en misogynist

Dato en kvinne-elsker, ikke en kvinne-hater. Men selvfølgelig kan det noen ganger være lettere sagt enn gjort. Så det er på tide at du tar ansvaret og legger puslespillene sammen.

# 1 Han verdsetter ikke dine følelser. Han merker ikke merke til din følelsesmessige tilstand med mindre det er opphisselse. I utgangspunktet er en misogynist bare opptatt av seg selv og ikke overstyrt av det motsatte kjønn. Enten du er glad eller ikke, er ikke deres problem.

# 2 Han kommenterer andres utseende. "Hun er for feit for de jeans,"Eller "Hun har for mye sminke." Ja, fordi hun har på seg sine jeans for ham, ikke for seg selv.

En misogynist vil kommentere andre kvinners utseende, og flertallet vil være negative kommentarer. Det handler om å underminere og fornærme kvinner, så hvis han snakker som dette, blir det bare verre. [Les: Tegn på at du daterer en selvobsatt narcissist]

# 3 Han bruker din følelsesmessige tilstand mot deg. "Har du din periode? Er det derfor du er sint? "Nei, jeg er sint fordi du er en moron. Hvis du viser noen andre følelser enn beundring, er det tydelig fordi du er i din periode. Det er ingen annen grunn at du ville være sint.

# 4 Han føler at han har rett til alt. En misogynist føler at han har rett til det hele. Hvis han ser en kvinne han liker, skal han få henne. Hvorfor? Fordi han tror han fortjener henne. Tenk på skjønnhet og dyret. Husk Gaston, den kjekke fyren fra Bellelands landsby? Ja, det er et perfekt eksempel på en misogynist.

# 5 Han lar deg ikke snakke. Hvis du bare skal stemme din mening eller tanker om et emne, og han kutter deg, betyr han åpenbart ikke deg. Han har noe smartere og bedre å si.

Hvis du får avbrutt hvert 2. minutt, vil denne mannen faktisk ikke høre deg snakke. Han vil at du skal sitte, holde kjeft og hør på ham. [Les: 12 tegn på narcissist og 5 måter å bryte opp med dem]

# 6 Det er alltid din feil. Selv om han klart gjorde en feil, vil det være fordi du gjorde noe som distrahert ham eller fikk ham til å tenke noe annet. Det vil alltid være slik. Hvorfor? Fordi han ikke gjør feil, er han en mann - og en misogynist. Men du er en kvinne som ikke vet noe bedre, så det forventes feil.

# 7 Han elsker å gi deg råd. Jeg har spurt mine mannlige venner så mange ganger for deres meninger om hva jeg har på meg eller min frisyre - det er vanlig ting som folk gjør. Imidlertid vil misogynisten gi deg råd som du ikke ba om.

Hvis du ber om råd, er det annerledes. Men hvis han gir deg en liste over ting å bytte om deg selv, og du har nettopp kommet ut av dusjen, har han et problem.

# 8 "Tilbake i dag." Du kan få ham til å snakke om hvordan han ikke tror det er lønnskløft mellom menn og kvinner. Eller at han foretrekker de gamle tider da en mann ville gi og beskytte familien. Nå vet du at kvinner jobber, lager egne penger, og trenger ikke nødvendigvis å stole på en mann.

Vel, det er et problem for ham. Hvorfor? Fordi nå har du et ord. Og oh ja. Han er en misogynist. [Les: Typer giftige relasjoner å se opp for]

# 9 Han vet alt. Hvem er den 49. president i USA? Vent, han vet det. Han vet alt. Fyren er tilsynelatende en walking encyclopedia. Nå, hvis han har feil, og du retter ham, vil han ikke tro på deg. Faktisk vil han trolig Google det rett foran deg. Og vent på hans reaksjon når han ser at han har galt - han vil ikke fortelle deg at du har rett.

# 10 Han vet hva en ekte kvinne er. En misogynist er fullt klar over hva en ekte kvinne skal se ut. Hennes skulder til hofteforhold, størrelsen på hennes bryster - han har en Ph.D. i det hele tatt.Disse gutta handler om å oppnå den perfekte kvinnen - hun er fysisk en Barbie dukke, hun snakker ikke, og hun legger ut.

# 11 Han seksualiserer kvinner etter rase. Kanskje du har hørt ham snakke om andre kvinner som han har vært med. Hvis han snakker om å være med en latina fordi hun er krydret i sengen, eller en afrikansk kvinne fordi hun er en løveinne i sekken, kan du ikke seksuelt stereotype et løp mer enn det. Bli kvitt denne fyren [Les: Hvordan håndtere kontrollerende atferd i et forhold]

# 12 Hans fetisj er ikke-konsensuell smerte. Nå, hvis du er i BDSM, er det en ting. Imidlertid har en misogynist en tendens til å fantasere om ikke-konsensuell smerte. De vil at du skal gjøre vondt når du ikke vil.

Dette kan være fysisk, emosjonell, mental eller verbal overgrep. Du vil ikke se dette med en gang, men vær veldig klar over hvordan han handler etter at du har fortalt ham at du ikke liker noe han gjør. Gjør han det igjen? Jepp. Jeg vedder han gjør det.

# 13 Å uttrykke din mening er respektløs. Hvis du er sint og roper eller klager, viser du ham respektløshet. Det er ikke dame-lignende, og det er også veldig respektløst for mannen. Ja, det er skit. Hvis han ikke liker måten du stemmer på din mening * Hvis du er fornærmende som er annerledes *, så vil han fortelle deg at han mener du er respektløse. Du advarer ikke den misogynistiske mannen.

# 14 Kontroll over din seksuelle side betyr at du er en slamp. Hvis det er en kvinne som er seksuelt selvsikker, vil han sannsynligvis si at hun er en slamp. Du vil sikkert høre dette tidlig i forholdet, så hvis du gjør det, løp. En misogynist vil ikke at kvinner skal være i kontroll over sin seksuelle energi. Det er en mektig ting, og han mister kontrollen. [Les: 15 Subtile tegn på en kontrollerende kjæreste]

# 15 Hun kan ikke gjøre sine egne valg om kroppen sin. Hvis han forteller deg at du skal ha en boobs jobb, og at han betaler for det, så kan han være en misogynist. Han eier ikke kroppen din, selv om han tror han gjør det. Så hvis du daterer en mann som prøver å forandre kroppen din, så vil jeg pakke posene mine.

# 16 Han er utro. Selvfølgelig, i begynnelsen, vil du ikke legge merke til. Han er for sjarmerende og gentlemanly. Men når tiden går, ser du at han er utro.

Hvorfor skulle han være trofast mot deg? Du er bare en kvinne. Halv verden er full av kvinner, så hvorfor ikke smake på de andre smaker. Det er greit hvis han var singel. Hvis han snyder, tror han at han eier deg.

# 17 Han spøker deg og så plutselig vises igjen. Jeg hadde nettopp dette gjort for meg. Vi så hverandre intenst i to uker, og da bestemte han seg for ikke å svare på meg. Da jeg spurte ham hva som skjer, ga han meg et svakt svar og fortalte meg at han håper jeg kan slå meg til det svaret.

Fyren ga ikke en dritt om meg. Og se, om et par måneder vil han sms meg. Dette er bare fordi han ikke bryr meg om meg fordi jeg er en av mange. [Les: 9 måter folkene manipulerer og kontrollerer kjæresten deres]

# 18 Han er sjarmerende først. Dette er den vanskeligste delen om å identifisere en misogynist. De er sjarmerende, og de kan enkelt prøve å manipulere og kontrollere deg. Jeg mener, virkelig, alle gutta er sjarmerende i begynnelsen. Så, i utgangspunktet, kan du kanskje ikke fortelle. Men hvis du holder de andre punktene i bakhodet, kan du se det.

[Les: 22 tidlige varsels tegn på en virkelig kjæreste]

Du trodde sikkert at datingen skulle være lett. Men, du må holde øynene åpne og se etter tegn på en misogynist, og gå med din tarminstinkt.

Populært emne